نامه شارلاتان وکلاش احمدینژاد به ترامپ: نظام سیاسی آمریکا را اصلاح کنید
رئیس جمهور سابق ایران در نامهای به ترامپ با استقبال از
انتخاب او به ریاست جمهوری آمریکا، به او توصیه کرده که نظام انتخاباتی
آمریکا را تغییر داده و اراده و منافع مردم آمریکا را از "اسارت تحمیلی" دو
حزب سیاسی آزاد کند.
نامه محمود احمدینژاد، رئیس جمهور سابق، به دونالد ترامپ را
خبرگزاریهای ایران ظهر روز یکشنبه (۸ اسفند/ ۲۶ فوریه) منتشر کردهاند.
خبرگزاری "تسنیم"، نزدیک به سپاه پاسداران، در کنار متن فارسی، ترجمه
انگلیسی نامه را نیز منتشر کرده است.احمدینژاد در آغاز نامه خود به ترامپ نوشته است: «این نامه مطلقا سیاسی به معنای رایج آن نیست، بلکه امروز از یک انسان به یک انسان دیگر است. این نامه از موضع انسانی و علاقمندی و دلسوزی به مردم آمریکا و دیگر ملتها نوشته میشود. انتظار دارم که جنابعالی نیز بر همین منوال و با دید انسانی، آن را مطالعه نمایید.»
رئیس جمهور سابق ایران در نامه خود، انتخاب ترامپ را "خلاف روال معمول و خارج از اراده و پیشبینی هیئت حاکمه و جریان اصلی پشت صحنه سیاست آمریکا" دانسته و از آن استقبال کرده است.
احمدینژاد خطاب به ترامپ نوشته است: «جنابعالی به درستی، نظام سیاسی و ساختار انتخاباتی آمریکا را فاسد و ضد مردمی توصیف کردهاید. نظام انتخاباتی آمریکا برای دهههای متوالی، رای مردم را به اسارت گروهی اندک گرفته است. گروهی که در ظاهر در قالب دو حزب حکومت میکنند اما در واقع نماینده یک اقلیت، یعنی سردمداران ثروت و قدرت جهانیاند.»
بیشتر بخوانید: احمدینژاد در انتخابات ریاست جمهوری آینده شرکت نمیکند
احمدینژاد تغییر نظام انتخاباتی آمریکا و آنچه که او "آزاد کردن اراده و منافع مردم از این اسارت تحمیلی" نامیده، "کاری بزرگ و اصلاحی اساسی" دانسته است.
یادآوری اهمیت مشارکت زنان
احمدینژاد در نامه خود به اهمیت مشارکت زنان امور جامعه نیز پرداخته و اظهار امیدواری کرده که "زنان در جوامع مختلف و از جمله جامعه آمریکا، همواره در کمال عزت و کرامت در ساختن جامعه مطلوب ، مشارکت و رهبری موثر و سازنده داشته باشند".
در کابینه رئیس جمهور جدید آمریکا تعداد زنان بسیار کمتر است و دولت ترامپ بطور عمده دولتی مردانه است. اما در ایران وضع حتی بسیار بدتر از دولت ترامپ است. در دوره دوم ریاست جمهوری احمدینژاد یک زن در راس وزارت بهداشت قرار گرفت اما چندی بعد برکنار شد.
رئیس جمهور سابق ایران در ادامه نامهاش ادعا کرده که "بدخواهان مردم آمریکا در صدد جلوگیری از اعمال اراده مردم آمریکا برای ایجاد اصلاحات اساسی در ساختارها، سیاستها و رفتارهای حاکمیت آمریکا هستند".
خود محمود احمدینژاد نیز در سال ۱۳۸۴ با ادعای با مردم بودن و در مقابل جناحهای حاکم بودن و دفاع از قشرهای فقیر جامعه وارد انتخابات ریاست جمهوری شد و همانند ترامپ توانست رقبای خود را از صحنه خارج کند.
در جریان تبلیغات انتخاباتی سال ۸۴ احمدینژاد هر جا که قدم میگذاشت هواداران او شعار "فقر و فساد و تبعیض / احمدینژاد بپا خیز" سر میدادند. اما او در طول ۸ سال ریاست جمهوری خود نه تنها نتوانست به وعدههای انتخاباتیاش عمل کند بلکه با سیاستهای اتخاذی خود موجب هدر رفتن ۷۰۰ میلیارد دلار درآمد نفتی کشور و زمینهساز تحریمهای گسترده بینالمللی علیه ایران شد.
برخی کارشناسان خسارات دوره ۸ ساله ریاست جمهوری احمدینژاد را با خسارات ۸ سال جنگ با عراق برابر میدانند.
بیشتر بخوانید: تائید منع حضور انتخاباتی احمدینژاد توسط خامنهای
در حال حاضر احمدینژاد بنابر "توصیه" رهبر جمهوری اسلامی، آیتالله علی خامنهای، از شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده باز مانده است. با اینحال او ساکت ننشسته و به سفرهای خود به شهرهای ایران ادامه میدهد. احتمالا نامه به ترامپ هم بخشی از تلاش او برای باقی ماندن در صحنه سیاست و جلوگیری از "فراموششدن" است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر