سه‌شنبه، دی ۰۷، ۱۴۰۰

کارزار حمایت از نرگس محمدی در شبکه‌های اجتماعی

کارزار حمایت از نرگس محمدی در شبکه‌های اجتماعی

گروهی از کاربران شبکه‌های اجتماعی در حمایت از نرگس محمدی با هشتگ "سلول انفرادی شکنجه است" صدای این کنشگر حقوق بشر و سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر شدند. او بیش از ۴۰ روز است که دوباره در سلول انفرادی به سر می‌برد.

شامگاه دوشنبه ششم دی، کاربران شکبه‌های اجتماعی در حمایت از نرگس محمدی، کنشگر حقوق‌بشر و سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر با هشتگ "نرگس محمدی" و "سلول انفرادی شکنجه است" کارزاری توییتری به راه انداختند.

نرگس محمدی روز ۲۵ آبان در مراسم یادبود ابراهیم کتابدار، از جان‌باختگان اعتراضات آبان ۹۸، بار دیگر بازداشت شد. او بیش از ۴۰ روز است که به سلول انفرادی منتقل شده و خانواده‌اش از او خبری ندارند. نرگس محمدی در ۱۱ سال اخیر بارها به زندان افتاده، آزار دیده و شکنجه شده است.

تقی رحمانی، همسر او به نقل از علی، پسر نرگس پرسیده «مگر مادر من چه کرده است که در انفرادی است؟»

علی(رحمانی):مگر مادر من چه کرده است که در انفرادی است؟من چند صفحه از کتاب شکنجه سفید را خوانده ام. کسانیکه با مردم این کار ها را می کنند باید مجازات شوند نه مادر من. ما نگران وضع نرگس هستیم. #نرگس_محمدی

تقی رحمانی که به شدت از وضع سلامت همسرش نگران است، از حکم ۳۰ ماه زندان و ۸۰ ضربه شلاق برای نرگس محمدی خبر داده و گفته است که این حکم زمانی ابلاغ شده که همسرش در حبس انفرادی بوده و برای او پرونده جدیدی باز شده است.

بسیاری، از جمله فعالان و چهره‌های حقوق بشری در کارزار توییتری حمایت از نرگس محمدی شرکت کردند.

نرگس محمدی که اکنون بار دیگر به سلول انفرادی افتاده خود کتابی در همین باره با عنوان "شکنجه سفید" نوشته که شامل گفت‌ؤگو با ۱۲ زندانی سیاسی زن است و به چاپ دوم رسیده است.


TAGHI RAHMANI
@RahmaniTaghi
نرگس(محمدی) در حد توان صدای دیگران بود بدون منت. فردا صدای او باشیم. صدای هم باشیم در برابر این بی داد. #نرگس_محمدی

کتاب می‌گوید سلول انفرادی یکی از مصاديق بارز شکنجه است؛ جایی است که زخم آن شاید تا پایان عمر بر تن انسان بماند، جایی که از آن اعتراف‌های اجباری و اعدام بیرون می‌آید.

نرگس محمدی هربار که روی آزادی دیده، مبارزه خود را برای حقوق شهروندی، برای مطالبه ماداران داغدار و برای آنها که در بند‌هستند، آغاز کرد. آخرین باری که آزاد شد نیز با حضور در برنامه‌های مختلف درباره سلول انفرادی سخن گفت. سخنانی که مخاطبان آن به سادگی فراموش نخواهند کرد.

‌مريم‌ کریم‌بیگی
@karimbeigi
#نرگس_محمدی یک کنشگر تمام عیار است در مدت کوتاهی که از زندان آزاد شد روح تازه‌ای به جامعه‌ی مدنی بخشید و حضورش بیرون از زندان آنقدر مفید بود که دستگاه امنیتی با پرونده سازی‌های متعدد قصد سرکوب صدای نرگس را دارد، اما ما صدای او میشویم
#سلول_انفرادی_شکنجه_است و #نرگس_محمدی یکی از کسانی بود که آن را فریاد زد. پیش‌تر همیشه شکنجه فقط در شرایطی معنی پیدا می‌کرد که به جسم‌ات مستقیما آسیب می‌رساند، نرگس با حرف زدن و جمع‌آوری تجربه زندانیان سابق، نشان داد که چطور #سلول_انفرادی یکی از بدترین اشکال شکنجه است.
 
 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر