چهارشنبه، فروردین ۱۷، ۱۳۹۰

«ضرب و شتم و بازداشت موقت داماد میرحسین موسوی»

«ضرب و شتم و بازداشت موقت داماد میرحسین موسوی»

تصویر منتشر شده از جواد سلیمی، داماد میرحسین موسوی در وبلاگ شخصی علی شکوری راد که به نوشته کلمه متعلق به ۱۴ فروردین است .
تصویر منتشر شده از جواد سلیمی، داماد میرحسین موسوی در وبلاگ شخصی علی شکوری راد که به نوشته کلمه متعلق به ۱۴ فروردین است .
۱۳۹۰/۰۱/۱۷
علی شکوری‌راد، عضو جبهه مشارکت ایران اسلامی در وبلاگ شخصی خود از ضرب و شتم و بازداشت موقت داماد میرحسین موسوی در مراسم تشیع جنازه پدر آقای موسوی خبر داده و افزوده است که تعدادی دیگر از اقوام خانواده موسوی نیز در آن روز بازداشت شده‌اند.

در این نوشته آقای شکوری راد توضیح داده است که روز تشییع جنازه میر اسماعیل موسوی، پدر آقای موسوی، «چند نفر از مأموران امنیتی که لباس شخصی بر تن داشتند» جواد سلیمی، داماد آقای موسوی را که قصد دفاع از زنی را داشت که از سوی لباس شخصی‌ها بازداشت شده بود، مورد ضرب و شتم قرار داده و دستگیر کرده‌اند.

آقای شکوری راد که به نوشته  وب سایت« کلمه»، خود نیز در مراسم تشییع جنازه پدر آقای موسوی حضور داشته،‌ نوشته است که مأموران لباس شخصی آقای سلیمی را «زیر ضربات مشت و لگد گرفتند».

وبسایت کلمه، پیشتر گزارش کرده بود که مأموران امنیتی از برگزاری مراسم تشییع جنازه پدر میرحسین موسوی در تاریخ ۱۱ فروردین جلوگیری کرده و دستکم هفت تن از حاضران را بازداشت کرده بودند.

«کلمه» همچنین به نقل از «شاهدان» نوشته بود که مأموران در این مراسم دختر جوانی را کشان کشان با خود می‌بردند و اعتراض و تلاش مردم هم نتیجه‌ای در بر نداشت.

علی شکوری راد که به گفته خودش از ۱۵ سال پیش با آقای سلیمی که «استاد دانشگاه» و «دانش‌آموخته طب» است در بیمارستان همکار است، در وبلاگ خود نوشته که دلیل ضرب و شتم آقای سلیمی اعتراض وی به مردی بود که زنی را که فریاد یاحسین سر داده بود «کشان کشان می‌برد و گاهی ضربه‌ای نیز بر او وارد می‌کرد».

وی افزوده است که مأموران امنیتی علاوه بر آقای سلیمی، چند تن دیگر از «نواده‌ها» و همچنین «داماد» میر اسماعیل موسوی را نیز که «برای وساطت» به میان آمده بودند، «بازداشت کرده و با خود بردند».

این عضو ارشد جبهه مشارکت نوشته است که روز ۱۴ فروردین جواد سلیمی را در بیمارستان محل کارشان دیده است و آقای سلیمی به وی شرح داده که پس از بازداشت مورد بازجویی قرار گرفته است.

به گزارش کلمه  سه برادر جواد سلیمی در دوران جنگ  ایران و عراق کشته شده اند که دو تن از انها از «فرماندهان» دوران جنگ بوده اند.

پدر میرحسین موسوی، دهم فروردین، در منزل خود در تهران و در حالی که بیش از ۴۵ روز از حصر و بازداشت خانگی آقای موسوی و زهرا رهنورد می‌گذشت، به دلیل کهولت سن از دنیا رفت و آن‌گونه که برادرزاده آقای موسوی در صفحه فیسبوک خود نوشته، همان روز آقای موسوی مدتی کوتاه و در حضور مأموران بر سر پیکر پدرش حاضر شده است.

پس از درگذشت پدر میرحسین موسوی، مجمع روحانیون مبارز، شورای فعالان ملی-‌مذهبی، محمد خاتمی، اکبر هاشمی رفسنجانی، حسن خمینی، آیت‌الله محمد علی دستغیب و احمد منتظری در پیام‌هایی جداگانه به آقای موسوی تسلیت گفتند.

همچنین به دنبال ناتمام ماندن مراسم تشییع جنازه و جلوگیری «مأموران امنیتی» از برگزاری مراسم ختم پدر آقای موسوی، سازمان مجاهدین انقلاب با صدور بیانیه‌ای این اقدام را محکوم کرده و آن را نشان از «ترس و وحشت حاکمان» کنونی از هر گونه تجمعی دانست.
 
 

اتحادیه دانشجویان اروپا خواستار آزادی بهاره هدایت شد

بهاره هدایت
بهاره هدایت
اتحادیه دانشجویان اروپا با انتشار بیانیه‌ای ضمن اعلام همبستگی با بهاره هدایت، عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت، از کمیسیون اروپا و سازمان یونسکو خواست تا جمهوری اسلامی را برای آزادی خانم هدایت تحت فشار قرار دهند.

رئیس این اتحادیه در بیانیه ای که روز سه شنبه، ۱۶ فروردین و همزمان با سالروز تولد بهاره هدایت منتشر شده، خواستار «آزادی فوری» بهاره هدایت شده و آورده است که خانم هدایت بدون ترس از حکم حبس به «نقض حقوق بشر توسط حکومت جمهوری اسلامی» اعتراض کرده و به حمایت از «حقوق دانشجویان و زنان» پرداخته است.

وی با اشاره به «شرایط بسیار ناگوار سلامتی» خانم هدایت و تأکید بر این که «نمایندگان دانشجویان در اروپا در مقایسه با دانشجویان ایران از شرایط بسیار بهتری برخوردارند»، از سازمان یونسکو و کمیسیون اروپا خواسته است تا با فشار آوردن بر جمهوری اسلامی برای آزادی بهاره هدایت اقدام و از نمایندگان دانشجویی در ایران حمایت کند.

این بیانیه در حالی منتشر شده است که پیش از این نیز جمعی از فعالان دانشجویی، زنان و حقوق بشر به مناسبت سالروز تولد بهاره هدایت، کمپینی را در حمایت از او تشکیل داده و در تلاش هستند تا توجه نهادهای دانشجویی، دولتمردان و نهادهای حقوق بشری را به شرایط ویژه او جلب کنند.
 
در بیانیه «کمپین حمایت از بهاره هدایت» بر آزادی سریع او تأکید و گفته شده است که این کمپین تا زمان آزادی این فعال دانشجویی، به فعالیت‌های خود ادامه می‌دهد.

بهاره هدایت در ۹ دی‌ماه سال ۸۸ بازداشت و در تابستان سال گذشته به اتهام تبلیغ علیه نظام‬، توهین به رهبری و رئیس‌جمهور‬، تبانی و تجمع و اقدام علیه امنیت ملی به ۹ سال و نیم حبس تعزیری محکوم شد.

به نوشته وبسایت کلمه، نزدیک به میرحسین موسوی، خانم هدایت از زمان بازداشت تا کنون بدون حتی یک روز مرخصی در بند متادون اوین نگهداری می‌شود.

جمعی از اعضای عفو بین‌الملل در کنفرانس سالانه این سازمان در دوبلین تولد بهاره هدایت را تبریک می‌گویند:
 
 

آمريکا: ايران شمار سفارتخانه های خود در آمریکای لاتین را دو برابر کرده است

محمود احمدی نژاد، رییس جمهور ایران همراه با هوگو چاوز، همتای ونزوئلایی خود
محمود احمدی نژاد، رییس جمهور ایران همراه با هوگو چاوز، همتای ونزوئلایی خود
يک فرمانده عالی رتبه نظامی آمريکا گفت که ايران حوزه نفوذ خود در آمريکای لاتين را افزايش داده و آن را به فراتر از مرزهای ونزوئلا رسانده است.

به گزارش آسوشيتد پرس، ژنرال «داگلاس فريزر» رييس ستاد فرماندهی جنوبی ارتش آمريکا گفت که ايران شمار سفارتخانه های خود در آمريکای جنوبی را در شش سال گذشته و سال ۲۰۰۵، دو برابر کرده و از شش حوزه نمايندگی، به ۱۷ رسانده است. ضمن اين که سال گذشته ميزبان رييس جمهوری سه کشور بوليوی، گویان و ونزوئلا بود.

ژنرال فريزر روز سه شنبه به سنای آمريکا گفت: «ايران در پی افزايش فعاليت های ديپلماتيک خود است تا بدين وسيله فشار تحريم ها عليه برنامه اتمی جمهوری اسلامی را کم کند و راه هايی برای دور زدن آن ها پيدا کند.»

وی همچنين به روابط نزديک ميان محمود احمدی نژاد با هوگو چاوز، رييس جمهوری ونزوئلا که حدود ۱۲ سال است قدرت را در دست دارد اشاره کرده و گفت که در حوزه همکاری های ديپلماتيک و اقتصادی دو طرف در حال تقويت روابط هستند ولی در حوزه های ديگر هنوز اين همکاری ها نامشخص و نامعلوم است.

ژنرال فريزر گفت: «نه تنها پروازهای هفتگی ميان کاراکاس و تهران انجام می شود، که رواديد ميان ايران با ونزوئلا، نيکاراگوا و بوليوی برداشته شده و از اين رو نمی توان به طور مشخص رديابی کرد چه افرادی مشغول سفر هستند. همين بخش است که باعث نگرانی است و از همين رو ما آن را به دقت زيرنظر داريم.»

وی افزود ايران با اين کار سعی می کند همکاری های نفتی و انرژی خود را باز نگه دارد و به لحاظ فناوری و حوزه تجارت مالی، خود را از انزوا خارج کند.

ژنرال داگلاس فريزر در مورد افزايش قدرت نظامی ونزوئلا، به خريدهای اخير کاراکاس اشاره کرده و گفت که اين کشور حدود هشت تا ۱۲ ميليارد دلار سلاح، از روسيه، چين و اسپانيا، از جمله سلاح های اتمی خريده و اين نگرانی وجود دارد که اين گونه تسليحات به دست گروه های غير قانونی بيفتد.

ايالات متحده آمريکا پيشتر هم به ونزوئلا هشدار داده بود که مرتکب نقض تحريم های شورای امنيت در مورد ايران نشود. هرچند واشينگتن گفته هنوز مدرکی که نشان دهد ونزوئلا تحريم های ايران را نقض کرده، به دست نياورده است.

بر پايه تحريم‌های کنگره آمريکا که در همسويی با چهارمين قطعنامه تحريمی شورای امنيت سازمان ملل عليه ايران صادر شده است، اين کشور هر شرکت بين‌المللی را که فرآورده‌های نفتی پالايش شده به ايران صادر کند، تحريم می‌کند و شرکت‌های بين‌المللی که کالا و خدمات برای افزايش توليد بنزين به ايران بفروشند نيز تحريم خواهند شد.

همچنين واسطه‌های نفتی و کسانی که در صادرات بنزين به ايران همکاری کنند نيز در فهرست سياه وزارت خزانه‌داری آمريکا قرار خواهند گرفت.

پيشتر گزارش‌هايی منتشر شده بود که می‌گفت ونزوئلا محموله‌هايی از بنزين به ايران فروخته است. وزير نفت ونزوئلا در اواسط بهمن ماه سال گذشته اين خبرها را تکذيب کرد و گفت که کاراکاس در حال حاضر به ايران بنزين نمی‌فروشد.

پيشتر نيز بر اساس توافق تهران و کاراکاس، ونزوئلا متعهد شده بود روزانه ۲۰ هزار بشکه بنزين به ايران صادر کند، اما حال وزير نفت ونزوئلا بدون ذکر تاريخ دقيق متوقف شدن اين صادرات تأکيد می‌کند که ايران مشکلات خود در زمينه بنزين را حل کرده است و به همين دليل ونزوئلا ديگر به اين کشور بنزين صادر نمی‌کند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر