چهارشنبه، اسفند ۱۰، ۱۳۹۰

هشت دانشگاه کشور در هشت بیانیه انتخابات جمهوری اسلامی ایران را تحریم میکنند


هشت دانشگاه کشور در هشت بیانیه انتخابات جمهوری اسلامی ایران را تحریم میکنند

با نگاهی به سایت پر مخاطب بالاترین و آزادگی و دنباله و بی رنگی  و ریشه ها و صفحه فیس بوک و فضا های مجازی  ودیگر سایت های مهم خبری هرلحظه به تعداد  افراد ،احزاب وتشکل های درون  وبرون مرز که مخالف انتخابات  نهمین دوره مجلس شورای اسلامی   هستند افزوده میشود .
تقریباً میتوان گفت تمام فضا های مجازی و رسانه ای را تحریم انتخابات  به خود اختصاص داده است .
تا زمان تنظیم این گزارش تعداد بیشماری برای تحریم  انتخابات دست به دست هم داده  اند هرچه به روز انتخابات نزدیک تر میشویم این تحریمها نمود  ونماد بیشتری پیدا میکند با توجه به بسته بودن فضای سیاسی کشور،بازداشت گسترده فعالان حوزه رسانه ای و سیاسی،گروه ها و احزاب سیاسی مخالف و منتقد حاکمیت دست به تحریم گسترده انتخابات فرمایشی ۱۲ اسفند زده و برخی گروه ها خواستار خانه نشینی و تعداد بی شماری تحریم فعال  همراه با اعتراض وشعار نویسی را در بیانیه های خود گنجانیده اند . تا به امروز شخصیت ها و گروه های سیاسی مختلفی نظیر  دکتر ابوالحسن بنی صدر ، آقای رضا پهلوی ، امیر ارجمند  سخنگوی میرحسین موسوی ،سایت خبری جار نیوز(دکتر ایرج ربیعی)،  مجتبی واحدی سخنگوی مهدی کروبی ،آیت ال.علی محمد دستغیب  ،   سید محمد خاتمی،عبدالله نوری،جبهه مشارکت ،جبهه ملی ایران،سازمان مجاهدین انقلاب،کانون همبستگی ایرانیان برای رسیدن به دمکراسی  ،حزب پان ایرانیست شاخه برون مرز ،احمد نجمی، مدیر ارتباطات دفتر توسعه وبلاگ دینی و بازرس انجمن قلم حوزه علمیه قم، حزب مشروطه ایران (لیبرال دمکرات)  ، سایت انقلاب اسلامی متعلق به دکتر بنی صدر ، سایت فعال حامی دمکراسی و همبستگی ،نهضت آزادی ،جنبشِ سیاسی- اجتماعیِ پیروانِ نظامِ مشروطه، سایت رسمی سرهنگ محمد رضا آرین ، سازمان کارگران انقلابی ایران (را ه کارگر) ، انجمن رهائی ایران،سایت جرس ،  سایت چمران نیوز ،سازمان نهاد مردمی حزب دمکرات کردستان، کومله ‌زحمتکشان کردستان، پارت آزادی کردستان و سازمان خبات کردستان ایران و  ۳۹ نفر از زندانیان سیاسی و احمد صادقی، برادر سه شهید حکمت الله، جهانگیر و محمد صادقی و سردبیر هفته نامه «اندیشه فردا»،میراث ملی توقیف شده و صدها وبلاگ نویس فعال وتلویزیون ها ورادیو های برون مرز  … خواستار عدم شرکت در انتخاب فرمایشی ۱۲ اسفند شده اند.
عده قلیلی هم مانند علیرضا امیر قاسمی و همفکرانش مردم را تشویق به دادن رای می نمایند .
در شرایطی که مخالفین برگزاری انتخابات به تحریم گسترده دست زده اند ، موافقین برگزاری انتخابات با تمام امکانات وارد صحنه و مشغول خنثی کردن این تحریم همگانی هستند که ردیف های بی پایان از تابلوهایی که برای تبلیغات انتخابات برپا شده است. تابلوهایی که در برخی نقاط پر از تبلیغ  نام و شعار هستند و در بسیاری نقاط سفید باقی مانده اند. سفیدی هایی که از زمستان انتخابات نه تنها در میان مردم بلکه در بین دست اندرکاران حکایت از انتخابات نمایشی این دوره  دارد. درگوشه کنار از اینجا وآنجا شنیده میشود که در بین دست اندرکاران شکاف لحظه به لحظه افزونی پیدا میکند رقیبان همه با سپر ولی فقیه در مقابل هم ایستاده و در مناظره ها خط قرمزی از نظام نمانده است که بر روی آن خط بطلان نکشیده باشند .
با این حال کم نیستند پوسترها و تابلوهای کوچک و بزرگ تبلیغاتی که بر در و دیوار و سطح شهر آویزان شده اند. هر یک با نام و شعاری پرچمی علم کرده اند. یکی خود را به لباس بصیرت درآورده و دیگری از تجزیه اصولگرایی! سر برآورده ، آن دیگری به نام ملت مقابل دولت قد علم کرده و آن یکی با زدن ماسک حمایت از طبقه کارگر که سالهای سال است در ایام انتخابات نام و نان نداشته اش شعار برای کسب رای نموده است وارد این صحنه شده اند  .
گزارش‌های تصویری منتشر شده خبرگزاری‌ها از مناظره‌ها و نشست‌های انتخاباتی نامزد‌ها و جریان‌های محافظه‌کار نشان می‌دهد که دانشجویان و دانشگاهیان از این نشست‌ها استقبال نکرده‌اند.
از دانشگاهیان به عنوان یکی از گروه‌های مرجع در جامعه‌ یاد می‌شود که میزان مشارکت و استقبال آنها از مسائلی همچون انتخابات٬ در شکل‌دهی رفتار و تصمیم مردم تاثیر قابل توجهی دارد.
خبرگزاری فارس روز گذشته (یک‌شنبه ۳۰ بهمن) گزارشی تصویری از میزگرد انتخاباتی علیرضا زاکانی و قاسم روانبخش دو نامزد محافظه‌‌کار در دانشگاه «امام صادق» منتشر کرده که استقبال اندکی از آن شده است.
گزارش تصویری روز دوشنبه (اول اسفند) خبرگزاری مهر از مناظره‌های انتخاباتی برگزار شده در دنشگاه‌‌های «علم و صنعت» و دانشکده علوم «دانشگاه تهران» نیز نشان می‌دهد که دانشجویان این دانشگاه‌ها نیز از این مراسم‌ها استقبال نکرده‌اند.
همایش «جبهه پایداری» نیز که روز دوشنبه در دانشکده حقوق دانشگاه تهران و دانشگاه صنعتی شریف برگزار شده بود با استقبال سرد دانشجویان مواجه شد.
دانشجویان و دانشگاهیان از دیگر نشست اعضای این جریان محافظه‌کار که روز یک‌شنبه در دانشگاه «تربیت مدرس» برگزار شد نیز استقبال نکرده‌اند.
دیگر نشست‌های خبری و مناظره‌های انتخاباتی نامزد‌ها و جریان‌های محافظه‌کار در خارج از دانشگاه‌ها نیز نشان می‌دهد این برنامه‌ها بدون استقبال مردمی برگزار شده است.
این گزارش‌های تصویری در شرایطی منتشر می‌شود که فرماندهان سپاه مدعی هستند در نهمین دوره انتخابات مجلس که قرار است ۱۲ اسفند برگزار شود٬ بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت خواهند کرد.
آنچه  مسلم است و نمیتوان منکرش شد اینست که مشکل می توان حدس زد نظام از پیچ تندی تاریخی که در آن گرفتار شده است رهائی پیدا کند .
همبستگی نیوز

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر