ویکی لیکس با افشای سندی ازطرفداری روسیه،هند وعربستان سعودی برای حمله اسرائیل به ایران خبرداد

وبسایت ویکی لیکس سندی منتشر کرده که در آن ادعا شده روسیه، هند و عربستان سعودی طرفدار حمله اسرائیل به ایران هستند اما چین و اتحادیه اروپا به دلایل اقتصادی، مخالف این حمله هستند.
این سند منتشرشده در ویکی لیکس که در آن از حمله به ایران سخن گفته شده، یکی از پنج میلیون ایمیلی است که گروه «ناشناس» دو ماه پیش از شرکت آمریکایی «استراتفور» هک کرد و برای انتشار در اختیار ویکی لیکس قرار داد.
طبق این سند کریس فارنهام، از مدیران ارشد استراتفور، در ۱۳ نوامبر ۲۰۱۱ (۲۲ آبان ۱۳۹۰)  ایمیلی با عنوان «ایران و اسرائیل؛ استقبال باراک از انفجارهای نظامی در ایران» برای یک منبع ناشناس در این شرکت فرستاده و در آن جزئیات کشورهای طرفدار و مخالف حمله اسرائیل به ایران را بیان کرده بود.
یک روز پیش از ارسال این ایمیل انبار مهمات یکی از پادگان‌های سپاه پاسداران ایران در روز ۱۲ نوامبر  (۲۱ آبان)  در غرب تهران منفجر شد که ده‌ها کشته و زخمی به جا گذاشت. ایهود باراک، وزیر دفاع اسرائیل در واکنش به این انفجار گفته بود که خوب است که این رویداد‌ها افزایش پیدا کند.
در این ایمیل نوشته شده بود: بسیاری نمی‌دانند که روسیه و هند ازجمله بزرگترین شرکای نظامی اسرائیل هستند. اگر یک مناقشه مستقیم میان ایران و اسرائیل اتفاق بیفتد، منافعی در زمینه افزایش قیمت نفت نصیب روسیه و عربستان سعودی خواهد شد.
در ادامه این ایمیل گفته شده بود: ازسوی دیگر انتظار می‌رود که چین و اتحادیه اروپا از بحران نفتی حاصل از این مناقشه، متضرر شوند.
نویسنده این ایمیل گفته بود که حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران تنها ۴۸ ساعت زمان می‌برد و چنان مخرب خواهد بود که به تغییر حکومت در این کشور منجر خواهد شد.
کریس فارنهام نوشته بود: براساس طرح‌های اسرائیل، حمله به ایران تنها ۴۸ ساعت زمان خواهد برد و این حمله چنان مخرب خواهد بود که ایران قادر به تلافی نخواهد بود و حکومت این کشور سقوط خواهد کرد و باور کردن اینکه حماس یا حزب‌الله درگیر این مناقشه شوند، بسیار مشکل خواهد بود.
حمله به ایران با انگیزه‌های اقتصادی
این تحلیلگر استراتفور درعین حال گفته بود که برخلاف ادعاهای مطرح شده در رسانه‌ها، حمله به ایران بعید است زیرا کماندوهای اسرائیلی بخش‌های عمده‌ای از برنامه هسته‌ای ایران را از مدت‌ها پیش هدف قرار داده‌اند.
نویسنده‌ این ایمیل نوشته بود: بسیاری در رسانه‌ها انتظار حمله گسترده اسرائیل به ایران را دارند و از آن حمایت می‌کنند. حتی اگر اسرائیل توانمندی‌های چنین اقدامی را داشته باشد و آماده حمله از زمین، هوا و دریا به این کشور باشد در این مقطع نیازی نیست که اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای ایران حمله کند زیرا کماندوهای اسرائیلی  بخش قابل توجهی از برنامه هسته‌ای ایران را تخریب کرده‌اند.
به گفته نویسنده این ایمیل برنامه هسته‌ای ایران انگیزه‌ برای حمله به این کشور نیست بلکه عوامل اقتصادی، انگیزه حمله به ایران هستند.
تحلیلگر استراتفور نتیجه‌گیری کرده بود: اگر به‌زودی حمله گسترده به ایران صورت بگیرد، این حمله به دلایل سیاسی و نفت انجام خواهد شد. سخت می‌توان باور کرد که اسرائیل آغازگر حمله به ایران باشد مگر آن که اسرائیل به عنوان یک پیمانکار اقدام کند.
استراتفور با ارتش و سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و شرکت‌های سرمایه‌گذاری همکاری می‌کند و خود را یک آژانس اطلاعات جاسوسی جهانی معرفی می کند.
گروه ناشناس نیز مجموعه‌ای از هکرها، طرفداران و کاربران عادی علاقه‌مند به گردش آزاد اطلاعات و آزادی بیان در نقاط مختلف جهان هستند که پس از فشار دولت آمریکا بر ویکی‌ لیکس، فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کردند.
مردمک