اسماعیل احمدی مقدم، رئیس پلیس ایران روز چهارشنبه 12-11-2014 گفت که امسال 380 مورد اسید پاشی به خودرو، اشیاء و افراد صورت گرفته است.

وی اظهار داشته که اکثر موارد اسید پاشی جنبه انتقامی و روانی داشته و اغلب عاملان آن نیز دستگیر شده اند.

فرمانده پلیس ایران گفت جرم اسیدپاشی بیشتر از آن چیزی است که رسانه‌ها در یک مورد خاص به آن می‌پردازند.

به گزارش ایسکانیوز، فرمانده ناجا در جمع خبرنگاران در مورد سرانجام پرونده اسیدپاشی اصفهان گفت: "متهم این پرونده هنوز دستگیر نشده است و این پرونده تنها به دلیل بازتاب رسانه‌ای اهمیت پیدا کرد. این در حالی است که ما در 6 ماه نخست امسال 380 مورد اسیدپاشی داشتیم که موارد جزئی و بزرگی مانند حادثه اصفهان را شامل می‌شود".

احمدی مقدم در توضیح بیشتر این تعداد اسیدپاشی گفت: "در این آمار علاوه بر افراد، اسیدپاشی بر روی خودروها و اشیا نیز لحاظ شده است. اقداماتی که برخی از روی حسادت، کینه و ... انجام می‌دهند که اغلب متخلفان نیز دستگیر می‌شوند".

فرمانده نیروی انتظامی درباره چرایی منتشر نشدن تصویر چهره نگاری شده از عامل اسیدپاشی در رسانه‌ها نیز گفت: "در این خصوص قاضی باید نظر بدهد و شاید تصویر چهره نگاری به حدی نبوده که در رسانه‌ها منتشر شود اما به هر حال مرجع انتشار آن ناجا نیست".

وقوع 380 مورد اسیدپاشی در سال جاری، تداوم اجرای طرح امنیت اجتماعی در زمستان، توضیح درباره مهمانی افغان‌ها در محرم و غیره از مسائلی بود که فرمانده ناجا در حاشیه همایش ملی پلیس و ارتقای سلامت اداری با خبرنگاران مطرح کرد.

فرمانده ناجا درباره اجرای طرح امنیت اجتماعی و اینکه گفته می‌شود در زمستان پلیس اجرای این طرح را متوقف می‌کند گفت: "طرح امنیت اجتماعی به همان شکل سابق ادامه دارد و کمرنگ و پررنگ نمی‌شود. ما جرایم و ناهنجاری‌ها را رصد می‌کنیم و با توجه به آن وارد عمل می‌شویم".

گفتنی است که پس از انتشار اخبار مربوط به اسیدپاشی در اصفهان، اعتراضاتی در شهرهای تهران و اصفهان برگزار شد.

حوادث اسیدپاشی در ایران تقریبا با بررسی طرح امر به معروف نمایندگان مجلس همزمان بود. برخی مقامات حکومتی با انتقاد از پوشش اخبار اسیدپاشی، از این که این حملات به "آمران به معروف و ناهیان از منکر" منتسب شده، انتقاد کردند.