رسانه های ایران روز پنجشنبه 13 نوامبر گزارش دادند که حصول توافق هسته‌ای تا روز 24 نوامبر بعید است و طرفین احتمالاً توافق موقت جدیدی مشابه توافق ژنو امضا می‌کنند.

خبرگزاری فارس نوشت رسیدن به یک توافق جامع تا موعد مقرر 24 نوامبر بعید است و طرفین احتمالا بار دیگر توافق موقتی را امضا می‌کنند که بر اساس کاهش تحریم‌هایی ذکر شده در «برنامه مشترک اقدام»، شکل می‌گیرد و طرفین در ماه‌های پیش رو تلاش می‌کنند تا اختلافات باقی‌مانده را برطرف کنند.

"برنامه مشترک اقدام" توافق موقتی است که 24 نوامبر 2013 در شهر ژنو سوئیس به دست آمد و بر اساس آن ایران متعهد شد بخشی از فعالیت‌های هسته‌ای خود را محدود کند، و در مقابل آمریکا و 5 کشور هم متعهد به لغو برخی از تحریم‌ها شدند.

یک مقام غربی به خبرگزاری رویترز گفت: "ممکن است که چارچوب توافق نهایی تا 24 نوامبر به دست آید، اما احتمالا خود توافق مقدور نخواهد شد."

رویترز به نقل از یک مقام ایرانی بی نام هم نوشت: "آنچه بیشتر محتمل به نظر می‌رسد، این است که به نسخه‌ای مشابه اما با جزئیات بیشتر از توافق ژنو برسیم که برای مبارزه با رکود اقتصادی در ایران کافی باشد و در عین حال مهلت مذاکرات بر اساس آن تمدید شود."

دیپلماتهای غربی به رویترز گفتند که در مورد میزان اختیارات تیم مذاکره کننده ایرانی به رهبری محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، برای رسیدن به یک توافق جامع دچار شک و تردید شده اند.

یک دیپلمات غربی بدون آنکه نامش فاش شود به رویترز گفت: "ما نمی دانیم علی خامنه ای، رهبر ایران، آیا به تیم مذاکره کننده اجازه عقد قرارداد را داده است یا خیر."

یکی از نکات مورد اختلاف ایران با کشورهای 5+1، تعداد سانتریفیوژهای فعال ایران است که غربی ها خواستار یک تا دو هزار هستند در حالیکه ایران از دهها هزار سخن می گوید. این در حالی است که ایران بطور اصولی پذیرفته که اورانیوم غنی شده این کشور برای انبار شدن به کشور روسیه منتقل شود.