شنبه، فروردین ۰۳، ۱۳۹۸

تداوم سیل در ۱۰ شهر گلستان؛ ۹ نفر در سه استان جان باختند

تداوم سیل در ۱۰ شهر گلستان؛ ۹ نفر در سه استان جان باختند


تصاویر هوایی از سیل در آق‌قلا در استان گلستان
براساس گزارش‌ها، در سیل چند روز گذشته در استان‌های گلستان، مازندران و خراسان شمالی، ۹ نفر کشته شده‌اند و یک نفر نیز مفقود است. سیل در ۱۰ شهر استان گلستان ادامه دارد و تعدادی از روستاها و ۷۰ درصد سطح شهر آق قلا به زیر آب رفته است.
به گزارش خبرگزاری فارس، علی عباسی، رئیس پزشکی قانونی مازندران، روز جمعه دوم فروردین خبر داد که در سیل چند روز اخیر پنج نفر شده‌اند و یک نفر نیز مفقود است.
علیرضا مظاهری فرمانده انتظامی خراسان شمالی، روز ۲۸ اسفند، خبر داده بود که بر اثر وقوع سیل در شهرستان مانه و سملقان در غرب این استان دو چوپان فوت شده اند.
در همین حال به گزارش خبرگزاری ایرنا، دو کودک در شهرهای کلاله و مینودشت در استان گلستان بر اثر سیل فوت شدند.
علی اصغر پیوندی، رئیس جمعیت هلال احمر، روز جمعه خبر داد که از ۲۶ اسفند ۹۷ تا صبح دوم فرودین ۹۸ به ۳۷ هزار و ۳۶۳ حادثه‌دیدۀ سیل در استان گلستان امدادرسانی شده است.
به گفته آقای پیوندی، از این تعداد، شش هزار و ۲۴۷ نفر اسکان موقت داده شده‌اند و شش هزار و ۱۲۸ بسته مواد غذایی بین حادثه‌دیدگان سیل توزیع شده است.
مرتضی سلیمی، رئیس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر، نیز اعلام کرد که در ۱۰ شهرِ گرگان، بندرترکمن و گمیشان، آزادشهر، آق قلا، گنبدکاووس، بندرگز، علی آباد، کلاله، کردکوی و مینودشت سیل رخ داده است.
در همین حال امانگلدی ضمیر، فرماندار شهرستان مرزی آق قلا در شمال غرب استان گلستان، خبر داد که حدود ۷۰ درصد این شهر به زیر آب رفته و همچنان در محاصره سیل است.
به گفته فرماندار آق قلا ، همچنین ۱۲ روستای این شهرستان در محاصره سیل هستند.
میر محمد غراوی، معاون عمرانی استانداری گلستان، نیز خبر داد که ۹ روستای شهرستان آق قلا زیر آب رفته است. وی گفت که این روستاها تخلیه شده بودند.
درهمین حال روزنامه ایران خبر داد که ساکنان برخی از روستاهای شهرستان گمیشان در سیل گرفتار شده‌اند و مردم و امدادرسانان با قایق در حال کمک‌رسانی به آنان هستند
اسماعیل نجار، معاون وزیر کشور، روز جمعه خبر داد که سیل به بیش از ۶ هزار خانه شهری و روستایی مازندران آسیب زده است.
حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران، روز جمعه به وزیر کشور دستور داد «علاوه بر امکانات موجود در استان‌های سیل‌زده، تجهیزات و امکانات لازم از مناطق همجوار نیز برای مدیریت مشکلات ناشی از سیل، کاهش خسارات و هر گونه کمک فوری و لازم به سیل‌زدگان بسیج شوند».
وی همچنین در تماس تلفنی با استاندار مازندران و معاون استاندار گلستان در جریان آخرین وضعیت این استان‌ها قرار گرفت.
در شبکه‌های اجتماعی و برخی از وب‌سایت‌ها انتقادات متعددی از امدادرسانی نشدن به برخی از مناطق سیل زده مطرح شده است.
در همین حال حضور نداشتن مناف هاشمی، استاندار گلستان، در این استان انتقاد برخی از وب‌سایت‌ها و کاربران شبکه‌های اجتماعی را به دنبال داشته است.
استانداری گلستان توضیحی درباره دلیل حضور نداشتن آقای هاشمی در این استان ارائه نکرده است.
شماری از کاربران علت وقوع سیلاب‌های اخیر را «جنگل تراشی» در سال‌های گذشته، ساخت و ساز در حریم رودخانه‌های استان گلستان و بهره‌برداری غیرمسئولانه از معادن را ذکر کره‌اند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر