پنجشنبه، فروردین ۰۸، ۱۳۹۸

افزایش جان‌باختگان سیل به «۴۴ نفر»؛ احتمال ادامه وقوع سیلاب‌ها

افزایش جان‌باختگان سیل به «۴۴ نفر»؛ احتمال ادامه وقوع سیلاب‌ها


سیل در شهر آق‌قلای گلستان
حمیدرضا خانکه، قائم مقام سازمان اورژانس کشور در بحران، گفت که شمار جان‌باختگان حوادث جوی روزهای اخیر ایران به ۴۴ نفر رسیده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، او افزود که «۲۱ نفر در استان فارس، ۷ نفر در گلستان، ۵ نفر در مازندران، ۳ نفر در خراسان شمالی، ۲ نفر در کهگیلویه و بویراحمد، یک نفر در کرمانشاه، یک نفر در خوزستان، دو نفر در لرستان، یک نفر در همدان و یک نفر سمنان فوت شده‌اند.»
در همین حال، سحر تاج‌بخش، رئیس سازمان هواشناسی ایران از احتمال وقوع سیل در روزهای آینده خبر داد. به گفته خانم تاج بخش به دلیل بارش‌های اخیر و کاهش شرایط نفوذپذیری زمین و ادامه بارندگی‌ها، امکان جاری شدن سیلاب در برخی از مناطق همچنان وجود دارد.
خانم تاج‌بخش از ادامه بارش باران در روزهای آینده در شماری از استان‌ها خبر داد و گفت میزان بارندگی بیش از حد معمول خواهد بود.
رئیس سازمان هواشناسی با بیان اینکه سامانه فراگیری که تمام استان‌ها را درگیر کرده بود از نیمه شرقی در حال خروج است، ادامه داد: «برای امروز هشتم فروردین، شدت بارش‌ها قابل ملاحظه نیست اما در بیشتر مناطق کشور بارش‌های متناوب و احتمالاً بارش‌های رگباری با تمرکز بر دامنه رشته کوه‌های زاگرس و البرز، بخش‌هایی از شمال شرق و جزایر هرمزگان رخ می‌دهد.»
به گزارش خبرگزاری ایسنا، محمدناصر هاشمی، مدیرکل هواشناسی لرستان، نیز با ذکر جزئیاتی از بررسی سامانه‌های بارشی از احتمال وقوع سیل دوباره در استان خبر داد.
دولت حسن روحانی گفته‌است که به آسیب‌دیدگان سیلاب‌های هفته جاری کمک‌های مالی و بانکی خواهد کرد. تاکنون میزان خسارت وارد شده به شهرها و روستاهای سیل‌زده اعلام نشده‌است.
به گزارش خبرگزاری ایرنا، مدیرکل دفتر مدیریت بحران و کاهش مخاطرات وزارت جهاد کشاورزی، خبر داد که «بر اساس گزارش‌های رسیده از سازمان‌های جهاد کشاورزی استان‌ها، تاکنون ۲ هزار و ۴۱۷ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی وارد شده‌است.»
محمد موسوی گفت که «۵۰ درصد خسارت‌های وارد شده مربوط به بخش کشاورزی استان گلستان، ۲۳ درصد مازندران، ۱۶ درصد خوزستان، ۶ درصد چهارمحال بختیاری، ۲ درصد فارس و ۳ درصد دیگر استان‌ها است.»
وی اظهار داشت: «۵۰ درصد از خسارت‌های وارد شده مربوط به زیربخش زراعت، ۲۳ درصد باغبانی، ۱۰ درصد دام، طیور و آبزیان و ۱۷ درصد آب، خاک، امور زیربنایی، تأسیسات و شبکه‌های انتقال آب می‌شود.»
شهر شیراز شهری است که در سیل‌های اخیر بیشترین تعداد کشته‌ها را داد و بسیاری از محلات این شهر از سیل صدمات زیادی متحمل شدند.
به گزارش ایسنا، به‌رغم گذشت چهار روز از وقوع سیل در محله سعدی شیراز هنوز وضعیت شهرک سعدی و برخی بخش‌های شمال شرق شیراز به حالت عادی بازنگشته و بسیاری از محلات همچنان شاهد حجم زیادی از گل و لای هستند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر