دوشنبه، دی ۲۲، ۱۳۹۹

نازنین محمدنژاد بیش از یک ماه در بند سپاه پاسداران در زندان اوین است

 

نازنین محمدنژاد بیش از یک ماه در بند سپاه پاسداران در زندان اوین است

نازنین محمدنژاد، نویسنده و شاعر ۳۳ ساله از ۱۸ آذر در بند دو الف سپاه پاسداران در زندان اوین محبوس است. علت بازداشت او اعلام نشده و تمامی وسایل شخصی او نیز ضبط شده است.

نازنین محمدنژاد، نویسنده و شاعر جوان از روز ۱۸ آذر در بازداشت اطلاعات سپاه پاسداران است. الهام، خواهر او با انتشار یک ویدیو در توییترش گفته که خانواده تنها می‌دانند که او در بند دو الف سپاه در زندان اوین است.

به گفته الهام محمدنژاد، خانواده از شهرستان به تهران رفته و پیگیر علت بازداشت نازنین شده‌اند، اما هیچ پاسخی نگرفته‌اند. الهام محمدنژاد تاکید کرده که نازنین هیچ گونه فعالیت سیاسی نداشته و تنها عاشق ادبیات بوده  و در یک نشریه دانشجویی مجوزدار مطلب می‌نوشته است.

 

٣٤روز ازبازداشت نازنين گذشته بی هيچ توضيحي. حجم فشارهاي روحي وحتي جسمي كه خصوصابه مادرم دراين مدت اومده با هيچ كلامي قابل انتقال نيست.درد و رنج چنان درهمین مدت درچهره و‌جسمش هویدا شده وامروزحتی قادربه انجام کارهای روزانه نیست. حالا من ميپرسم كي جوابگوي اين ظلمه؟ #نازنین_محمدنژاد
کانال 
تلگرامی کانون نویسندگان ایران درباره نازنین محمدنژاد نوشته است: «محمدنژاد در تاریخ ۱۸ آذر در منزل شخصی‌اش در تهران توسط مأموران اطلاعات سپاه بازداشت شد. مأموران در زمان بازداشت تعدادی از وسایل شخصی محمدنژاد، از جمله تعدادی کتاب و سی دی، تبلت و همینطور کارت‌های بانکی او را ضبط کرده و با خود بردند. خانواده‌ی او در ۲۴ آذر ماه از انتقال محمدنژاد به بند دو الف زندان اوین خبر دادند.»

بنا بر گزارش کانون نویسندگان در طول این مدت، نازنین سه تماس کوتاه با خانواده‌اش داشته و گفته اجازه ندارد درباره علت بازداشتش صحبت کند. او در تمام این مدت از حق دسترسی به وکیل و ملاقات با خانواده محروم بوده  است.

نازنین محمدنژاد متولد اسفند ۱۳۶۶ در ماهشهر و ساکن تهران است. او در زمان تحصیل در دانشگاه تهران به دلیل فعالیت‌‌های دانشجویی و مقالاتی که در نشریات دانشجویی منتشر می‌کرده به مدت یک سال از تحصیل محروم می‌شود.

او در سال ۸۸ و در جریان اعتراضات مردمی به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری به مدت چند روز بازداشت شد.

به نوشته کانال کانون نویسندگان ایران، نازنین محمدنژاد «تعدادی شعر، نقد ادبی، ترجمه و همچنین مقالاتی درباره‌ زنان، کارگران، تبعیض‌های ساختاری در دانشگاه‌ها و وضعیت معیشت در شهرستان‌های کوچک خوزستان» منتشر کرده است.

از سال ۱۹۸۰ به ابتکار کمیته بین‌المللی پن، پانزدهم نوامبر روز اعلام همبستگی با شاعران، داستان‌نویسان، مقاله‌نویسان و روزنامه‌نگارانی است که به خاطر دفاع از آزادی بیان یا انتقاد از شرایط اجتماعی و سیاسی به زندان می‌افتند یا تهدید و منکوب می‌شوند. انجمن پن در سال ۲۰۱۹، فهرست بیش از ۲۰۰ مورد بازداشت، ارعاب، حمله و تهدید علیه نویسندگان، شاعران، روزنامه‌نگاران، ناشران و بلاگرها منتشر کرد.

روز جهانی نویسندگان دربند؛ آنجا که آزادی بیان وجود ندارد

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر