دوشنبه، دی ۲۹، ۱۳۹۹

نامه نمایندگان کرد مجلس به یزیدعلی خامنه‌ای دزد و قاتل و اجنبی و دروغگوی پلید و خبیث : در صداوسیما به اقوام کشور توهین می‌شود

 

نامه نمایندگان کرد مجلس به یزیدعلی خامنه‌ای دزد و قاتل و اجنبی و دروغگوی پلید و خبیث : در صداوسیما به اقوام کشور توهین می‌شود


تصویری از لباس کردی میهمان برنامه شبکه دو که از سوی مجری «لباس چوپانی» خوانده شد

نمایندگان کرد مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای سرگشاده به رهبر جمهوری اسلامی از «توهین‌های مکرر عوامل و مهمانان برنامه‌های صداوسیما» به «اقوام کشور» گلایه و انتقاد کرده‌اند.

در این نامه که به امضای بیش از ۱۵ نفر از نمایندگان کرد مجلس رسیده و روز دوشنبه ۲۹ دی‌ماه منتشر شده، رفتار صداوسیما و به ویژه شبکه دو در این زمینه «ناصواب و خلاف امنیت و انسجام ملی» توصیف شده و از علی خامنه‌ای خواسته شده است که برای «جلوگیری از تکرار پخش برنامه‌های ضد وحدت و توهین آمیز نسبت به اقوام ایرانی» دستوراتی بدهد.

در بخش دیگری از این نامه به توهین مجری صداوسیما به لباس کردی اشاره شده و آمده است که این اتفاق باعث «رنجش خاطر میلیون‌ها نفر از جامعه کرد» شده است.

اشاره نمایندگان مجلس به برنامه‌‌‌ای است که دو روز پیش از شبکه دو پخش شد و یکی از مجریان برنامه به میهمان برنامه که با لباس محلی در برنامه حاضر شده بود گفت چرا «لباس چوپانی» پوشیده است.

میهمان برنامه در پاسخ به او گفت این لباس را به عنوان «نماد آزادی از چنگال ظلم و بیگانگان» می‌پوشند و «یادگار زمان کاوه آهنگر و ضحاک مار به دوش است».

مجری شبکه ۲صداوسیما در اقدامی به دور از اخلاق در یک برنامه زنده تلویزیونی به مهمان برنامه اش که لباس کُردی بر تن دارد، می گوید.این لباس چوپانی چیست که پوشیده اید! بدانند این لباس نشانِ فرهگ و هویت مردم کردستان است و ارزش یک چوپان هم خیلی از این مجری کینه توز بالاتر و باشرافتر است

نویسندگان نامه به رهبر جمهوری اسلامی همچنین گفته‌اند پیش از این در برنامه «در انتهای الوند» که از شبکه دو پخش شده نیز مردم کرد شاهد «نفرت پراکنی، افترا و توهین» علیه خودشان بوده‌اند.

بر اساس روایت این نامه، در این برنامه مجری برنامه گفته است که «گوشت خلبان هلی‌کوپتر کبری را کردها کیلویی ۵۰۰ میلیون تومان خریدند».

این برنامه تلویزیونی روز ۲۸ آذر از شبکه دو پخش شد و میهمان برنامه با اشاره به برخی رویدادهای دهه ۶۰ در کردستان ایران که با سرکوب‌های گسترده اعتراض‌ها توسط حکومت مردم همراه بود، چنین ادعایی را مطرح کرده بود.

بر اساس قانون اساسی جمهوری اسلامی، رهبر حکومت ریاست صداوسیما را منصوب می‌کند. با این حال در طول سال‌های گذشته، رهبر جمهوری اسلامی چندان مایل نبوده است که درباره انتقادات گسترده‌ای که درباره نحوه مدیریت صداوسیما مطرح می‌شود، پاسخگو باشد.

او خرداد سال ۹۷ در پاسخ به انتقاد دانشجویان از عملکرد قوه قضاییه و صداوسیما گفت به رغم اینکه رؤسای این دو نهاد از سوی او منصوب می‌شوند، اما در مدیریت آنها نقشی ندارد.

رهبر جمهوری اسلامی همچنین مدعی شد که «در مواجهه با صداوسیما، چه در مدیریت فعلی و چه در مدیریت‌های قبلی، همواره در موضوعات مختلف موضع انتقادی داشته» و راه حل بر طرف کردن «معایب» این نهادها را «تزریق عناصر جوان، فعال، مؤمن و پرانگیزه به این دستگاه‌ها» دانست.

 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر