نمایندگان طویله ولایت قاتل و دزد و دروغگوی پلید و خبیث مجلس قدیم ایران واکسن خارجی کرونا را «مشکوک» و تهدید برای امنیت ملی توصیف کردند
دو روز پس از دستور رهبر جمهوری اسلامی مبنی بر ممنوعیت واردات واکسن کرونای انگلیسی و آمریکایی، نمایندگان مجلس ایران با حمایت از سخنان خامنهای، واکسن فایزر را «مشکوک» و تهدید برای امنیت ملی خواندند و گفتند احتمالا واکسنهای خارجی «آثار ژنتیکی» داشته باشد.
در همین رابطه، محسن روحالامینی، نماینده تهران که از سوی مجلس مسئول پیگیری واکسن شده است، گفته است باید کشورهای تولید کننده واکسن را «۵ سال روی مردم خودشان آزمایش کنند» و بعد اگر «صلاح و صرفه» بود، اقدام به خریداری این واکسنها شود.
او تاکید کرده است که ممکن است این واکسنها «آثار ژنتیکی» روی مردم ایران داشته باشد و «امنیت و منافع ملی را به خطر بیندازد».
خبرگزاری تسنیم نیز گزارشی از سخنان علی کرمی، استاد دانشگاه بقیهالله وابسته به سپاه منتشر کرده که گفته است بحث واردات واکسن به حوزه «امنیت ملی» باز میگردد و «نمیتوان اجازه داد که هر واکسنی وارد شود و به مردم تزریق شود، آن هم واکسنهایی که ژنی هستند.
آقای کرمی، اسفند سال ۹۸ هم در یک گفتوگوی تلویزیونی درباره ویروس کرونا گفته بود چون «ژنتیک مردم ایتالیا شباهت بسیار زیادی به ژنتیک مردم ایران دارد» و ویروس در هر دو کشور شیوع زیادی داشته است، احتمال دارد آمریکا «سلاح نژادی» تولید کرده است که میتواند یک نژاد خاص را هدف قرار دهد.
پس از این سخنان، رهبر جمهوری اسلامی، روز سوم فروردین در سخنرانی نوروزیاش دولت آمریکا را به «ساخت ویروس کرونا» متهم کرد و گفت: «گفته شده که یک بخش [ویروس کرونا] برای ایران بالخصوص تولید شده است. با استفاده از آشناییهای ژنتیک ایرانی که از وسایل مختلفی به دست آوردهاند، این بخش را برای ایران درست کردهاند».
رهبر جمهوری اسلامی همچنین روز جمعه ۱۹ دیماه اعلام کرد که ورود واکسن آمریکایی و بریتانیایی کرونا به ایران «ممنوع» است و نباید ساخت واکسن در داخل کشور مورد «انکار» قرار بگیرد.
ساعتی پس از سخنان رهبر جمهوری اسلامی، سخنگوی جمعیت هلالاحمر ایران گفت که ورود ۱۵۰ هزار دوز واکسن کرونای شرکت فایزر از آمریکا توسط این سازمان منتفی شد.
در روزهای گذشته، گزارشهای متعددی در رسانههای وابسته به سپاه پاسداران علیه واکسنهای خارجی به ویژه واکسن فایزر منتشر شده است.
در ادامه این حملات، حسینعلی شهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی گفته است کشورهای غربی تاکنون نتوانستهاند حکومت ایران را «به زانو» در بیاورند ولی ممکن است الان از طریق واکسن «بخواهند مردم ما را دچار آسیبهایی کنند که غیرقابل بازگشت باشد».
او از دولت ایران خواسته است که واکسن مورد نیاز را از کشورهایی مثل چین، روسیه و کوبا تامین کند.
امیرحسین قاضیزاده، نایب رئيس مجلس نیز واکسن فایزر را «مشکوک» خوانده و گفته است مسئولان باید دنبال تولید واکسن داخلی باشند.
در جلسه علنی روز یکشنبه، ۲۱ مهرماه مجلس ایران نیز بیانیهای با امضای ۲۰۰ نماینده مجلس منتشر شده است که ضمن حمایت قوی از «ستاد اجرایی فرمان امام» که برای تولید واکسن ایرانی کرونا تلاش میکند، تاکید شده که شرکتهای تولید واکسن خارجی «مستندات علمی و مدارک زیرساخت تولید» را ارائه ندادهاند و واردات آنها موجب «تهدید سلامت» مردم خواهد شد.
سعید نمکی، وزیر بهداشت نیز با حمایت از اظهارات رهبر جمهوری اسلامی گفته است دستور خامنهای برای منع ورود واکسن انگلیسی و آمریکایی «متکی بر دیرینه شیطنت آمیز کشورهای آمریکا و انگلیس در مسائل ما و جنبههای علمی است».
این اظهارات در حالی مطرح میشود که فایزر به عنوان یک کمپانی آمریکایی توانسته نخستین واکسن موثر برای ویروس کرونا را در مدتی بیسابقه یعنی کمتر از یک سال تولید کند و تزریق این واکسن با تایید کارشناسان جهان چند هفتهای است که در چندین کشور آغاز شده و باقی کشورها نیز در صف خرید آنها هستند.
«ستاد اجرایی فرمان امام» که از نهادهای اقتصادی زیرمجموعه رهبر جمهوری اسلامی محسوب میشود، در جریان بحران کرونا در ایران موفق شد با واردات دستگاههای تولید ماسک و خریداری برخی کارخانههای ماسک، انحصار تولید و فروش ماسک در ایران را در اختیار بگیرد.
این ستاد در ماههای اخیر بر روی تولید واکسن کرونا در ایران سرمایهگذاری کرده است و مقامهای حکومت به طور ویژهای از آن حمایت میکنند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر