سه‌شنبه، آذر ۰۶، ۱۴۰۳

امام جمعهٔ پیشین راسک به «پنج‌ سال حبس» محکوم شد

 

امام جمعهٔ پیشین راسک به «پنج‌ سال حبس» محکوم شد


مولوی فتحی محمد نقشبندی، امام جمعه اهل سنت پیشین راسک
مولوی فتحی محمد نقشبندی، امام جمعه اهل سنت پیشین راسک

دادگاه ویژه روحانیت مشهد، مولوی فتحی محمد نقشبندی، امام جمعه اهل سنت پیشین راسک را به «پنج سال حبس» محکوم کرد. این حکم توسط دیوان عالی کشور نیز تأیید شده است.

کانال تلگرامی مولوی عبدالغفار نقشبندی، فرزند مولوی فتحی محمد نقشبندی، روز پنجم آذر این خبر را منتشر کرد.

مولوی فتحی محمد نقشبندی در حال حاضر در زندان وکیل‌آباد مشهد محبوس است. او ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ در مسیر راسک به چابهار ربوده شد و با گذشت بیش از ۱۵ ماه کماکان زندانی است.

بعدازظهر همان روز، دادگستری استان سیستان و بلوچستان از بازداشت او خبر داد. آقای نقشبندی متهم به «تشویش اذهان عمومی از طریق سخنرانی‌های کذب، تهمت و افترا به نظام جمهوری اسلامی ایران و اقدام علیه امنیت ملی و تصرف غیرقانونی اراضی ملی» شده است.

همزمان «حال‌وش» که اخبار سیستان و بلوچستان را پوشش می‌دهد، نوشته بود که بازداشت آقای نقشبندی «همراه با تحقیر و توهین» و در برابر چشم همراهانش صورت گرفته است.


فرزند او نوشته که پدرش تا حدود یکسال ملاقاتی با خانواده خود نداشت و بعد از آن فقط یک‌بار با فرزندانش، تحت تدابیر «شدید امنیتی» ملاقات کرده است.

او پیش از این نیز دو بار دیگر با مولوی عبدالغفار نقشبندی، فرزند خود بازداشت و پنج سال محبوس بود.

در گزارش کانال تلگرامی امام جمعهٔ پیشین راسک آمده که جمهوری اسلامی به‌دلیل فعالیت‌های او، پدرش را علیرغم کهولت سن، به «گروگان» گرفته است.

مولوی عبدالغفار نقشبندی از روحانیان اهل سنت و منتقد حکومت است و پس از انتشار خبر تجاوز به یک دختر ۱۵ ساله بلوچ که فرمانده وقت نیروی انتظامی چابهار به آن متهم شده، اولین روحانی اهل سنتی بود که موضوع این تجاوز را تأیید کرده، و خواستار محاکمه و مجازات این مقام انتظامی شده بود.

او چندی پیش با انتشار ویدئویی از حضور خود در خارج از ایران خبر داد.

این حکم در شرایطی صادر شده که مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران در نخستین سفر استانی دولت چهاردهم با شعار «اجرای عدالت»‌ به سیستان و بلوچستان رفت واز جمله با عبدالحمید اسماعیل‌زهی، امام جمعه اهل سنت زاهدان دیدار کرد.

مولوی عبدالحمید در این دیدار خواستار تقویت «وحدت» میان شیعه و سنی شده بود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر