جمعه، دی ۲۶، ۱۳۹۹

دفاع نماینده طویله ولایت دزد و قاتل و دروغگوی پلید و خبیث مجلس قدیم ایران از حضور مقامات جمهوری اسلامی در شبکه‌های اجتماعی به‌رغم فیلترینگ

 

دفاع نماینده طویله ولایت دزد و قاتل و دروغگوی پلید و خبیث مجلس قدیم ایران از حضور مقامات جمهوری اسلامی در شبکه‌های اجتماعی به‌رغم فیلترینگ

محمدتقی نقدعلی،‌ نماینده مجلس ایران

محمدتقی نقدعلی، نماینده مجلس ایران در توجیه حضور مقامات جمهوری اسلامی در توئیتر با وجود فیلتر آن، شبکه اجتماعی را به «رمز کارت بانکی» تشبیه کرد که شهروندان به مثابه کودکان خردسال نحوه استفاده درست از آن را نمی‌دانند ولی «بزرگ‌ترهای خانواده که همان مسئولان نظام هستند با آن کارت بانکی امور معیشتی خانواده را مدیریت می‌کنند».

این اظهارات در حالی از سوی این نماینده مجلس ایران مطرح می شود که با وجود فیلتر شبکه‌های اجتماعی چون توئیتر و اینستاگرام بسیاری از مسئولان جمهوری اسلامی از جمله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران در این شبکه‌ها دارای حساب کاربری هستند و در آن‌ها به بیان مواضع خود درباره موضوع‌های روز ایران و جهان می‌پردازند.

آقای نقدعلی روز جمعه ۲۶ دی ماه در گفت‌وگویی با وبسایت وبسایت انتخاب همچنین از حضور مقامات سابق جمهوری اسلامی در شبکه‌های اجتماعی نیز دفاع کرد و اظهار داشت: «ورود مسئولان به شبکه‌های اجتماعی در راستای اهداف نظام است و اگر در این بین افرادی هستند که امروز مسئولیتی ندارند ولی در شبکه‌ها اجتماعی فعالیت می‌کنند به دلیل آن است که وابسته به نظام مدیریت جامعه هستند.»

ایران همچنین پیام‌رسان تلگرام و شبکه اجتماعی توئیتر و قبل از آنها فیس‌بوک را فیلتر کرده است.

شماری از نمایندگان مجلس ایران اوایل شهریور ماه امسال طرحی را با عنوان «ساماندهی پیام‌رسان‌های اجتماعی» به هیات رئیسه مجلس ارائه کردند که بر جایگزینی پیام‌رسان‌های «تولید داخلی» با پیام‌رسان‌های اجتماعی خارجی تاکید داشت.

این طرح حاوی احکام مجازات نقدی و حبس علیه کسانی است که بدون مجوز اقدام به ارائه پیام‌رسان اجتماعی می‌کنند یا به تکثیر و توزیع وی‌پی‌ان و فیلترشکن مبادرت می‌ورزند.

اسفند سال گذشته سازمان گزارشگران بدون مرز گزارشی به مناسبت «روز جهانی مبارزه با سانسور سایبری» منتشر کرد که در آن نام شورای عالی فضای مجازی در ایران جزو ۲۰ نهاد دولتی و غیر دولتی مطرح شد که بدترین کارنامه را در سرکوب سایبری دارند.

«خانه آزادی» (فریدام هاوس) هم در گزارش سالانه خود درباره آزادی اینترنت در جهان که ۲۳ مهر منتشر شد، بار دیگر از ایران به‌عنوان یکی از بدترین کشورها با کمترین آزادی اینترنت نام برد.

این نهاد مدنی آمریکایی در گزارش خود به سرکوب معترضان در آبان ۹۸ در ایران اشاره کرده و گفته است دولت جمهوری اسلامی برای سرکوب اعتراض‌ها، دسترسی شهروندان خود به اینترنت را قطع کرد.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر