مهدی رجبیان، زندانی پیشین، از تدوین زیرزمینی آلبوم جدید خود خبر میدهد
مهدی رجبیان، آهنگساز و نوازنده ایرانی که پیش از این به خاطر فعالیتهای هنری خود بیش از دو سال را در زندان گذرانده، از ادامه زیرزمینی فعالیت خود و انتشار آلبومی جدید به نام «کودتای خدایان» طی روزهای آینده خبر میدهد.
او در مصاحبه تازهای با شبکه خبری «اسکاینیوز» که روز یکشنبه ۲۱ شهریور منتشر شده میگوید که پس از ۹ ماه فعالیت پنهانی در اتاقی در شهر ساری این آلبوم را تدوین کرده که قرار است روز ۲۶ شهریور از سوی شرکت «هاندردآپ» هاروی میسن به انتشار دربیاید.
این هنرمند ۳۱ ساله ایرانی در این مصاحبه میگوید که در دوران حبس انفرادی و اعتصاب غذای ۴۰ روزهاش، ۱۵ کیلوگرم وزن کم کرده و ۴۰ درصد از بینایی خود را نیز از دست داده است. او همچنین بهخاطر ورم مفاصل بازمانده از دوران زندان دیگر خود نمیتواند ساز بزند.
او به اسکاینیوز میگوید با وجود تهدید واقعی به زندانی شدن دوباره، فعالیت خود را متوقف نکرده و میافزاید که «هیچ قدرتی نمیتواند آزادی و اندیشه موسیقی را متوقف کند.»
مهدی رجبیان سال ۱۳۹۲ به اتفاق برادرش حسین رجبیان به دلیل بنیانگذاری و گرداندن وبسایت «برگموزیک» که به انتشار موسیقیهای زیرزمینی اختصاص داشت، به اتهام «توهین به مقدسات و تبلیغ علیه نظام» بازداشت و به زندان اوین منتقل شد.
بازداشت این دو برادر هنرمند واکنشهای جهانی متعددی در پی داشت و از جمله شماری از نهادها و شخصیتهای فرهنگی و هنری اروپا، با ارسال نامهای به حسن روحانی، رئیس جمهوری وقت ایران، خواستار آزادی آنها شدند.
مهدی رجبیان دو ماه را در زندان اوین در سلول انفرادی سپری کرد و در سال ۱۳۹۴ توسط قاضی مقیسه به ۶ سال زندان و پرداخت جریمه نقدی محکوم شد که نهایتاً در دادگاه تجدید نظر به ۳ سال زندان تعزیری و ۳ سال زندان تعلیقی، کاهش پیدا کرد. او برای پرداخت جریمه نقدی ۲۰ میلیون تومانیاش، مجبور شد در روز «آزادی موسیقی» سهتارش را به حراج بگذارد.
مهدی رجبیان، آهنگساز و تهیهکننده آلبوم موسیقی «اهل خاورمیانه» است که سال ۲۰۱۹ برنده مدال نقره جایزه موسیقی گلوبال میوزیک اواردز (Global Music Awards) شد. آلبوم «اهل خاورمیانه» همچنین به همراه آلبوم «هنوز پاییز است» ساخته کیهان کلهر، در لیست ۱۰ آلبوم برتر جهان توسط مجله بریتانیاییِ سانگلاینز قرار گرفت.
آلبوم «اهل خاورمیانه»، به تهیهکنندگی و آهنگسازی مهدی رجبیان و با همکاری هنرمندانی از ۱۲ کشور مختلف تولید شد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر