یکشنبه، فروردین ۱۲، ۱۴۰۳

ابتکار صلح فرانسه حامی تروریست های حماس برای پایان‌دادن به جنگ غزه: آتش‌بس «دائمی»، آزادی گروگان‌ها و به رسمیت شناختن راه حل دوکشوری

 

ابتکار صلح فرانسه حامی تروریست های حماس برای پایان‌دادن به جنگ غزه: آتش‌بس «دائمی»، آزادی گروگان‌ها و به رسمیت شناختن راه حل دوکشوری


استفان سژورن، دیپلمات برجسته فرانسوی، روز شنبه گفت که دولت او قصد دارد پیش‌نویس قطعنامه‌ای را به شورای امنیت سازمان ملل ارائه دهد که خواستار آتش‌بس «دائمی» در غزه، آزادی گروگانها و به رسمیت شناختن راه حل دو کشوری است.

به گزارش تایمز اسرائیل، او در یک کنفرانس خبری مشترک در قاهره گفت که این ابتکار شامل «همه معیارهای راه‌حل دو کشوری» در مناقشه اسرائیل و فلسطینی‌‌ها است؛ طرح صلحی که توسط جامعه بین‌الملل حمایت می‌شود، اما با مخالفت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل روبروست.

استفان سژورن، دیپلمات فرانسوی این اظهارات را در کنار وزرای خارجه مصر و اردن بیان کرد و آن‌ها نیز خواستار «آتش‌بس فوری و دائمی» در غزه و آزادی همه گروگان‌های اسرائیلی شدند که از زمان کشتار هفتم اکتبر در بند حماس هستند.

در ادامه سامح شکری، وزیر امور خارجه مصر خواستار بازگشایی گذرگاه‌های زمینی اسرائیل با نوار غزه به روی کمک‌های بشردوستانه شد و گفت غزه «دیگر نمی‌تواند ویرانی و درد و رنج را تحمل کند.»

در واکنش به پیشنهاد صلح فرانسه، نماینده اسرائیل در سازمان ملل به شبکه تلویزیونی «کانال ۱۲» اسرائیل گفت که پیشنهاد فرانسه «بازی در زمین حماس است و به تروریسم پاداش می‌دهد.»

او گفت این پیشنهاد تمام اصول مذاکرات را زیر پا می‌گذارد و به رسمیت شناختن یک‌جانبه کشور فلسطینی را پیش می‌برد و اسرائیل با این پیشنهاد به شدت مخالفت خواهد کرد.

چندی پیش، شورای امنیت سازمان ملل متحد با ۱۴ رای موافق اعضای شورای امنیت و رای ممتنع ایالات متحده قطعنامه‌ای را درباره غزه به تصویب رساند که خواهان «آتش‌بس فوری» تا پایان ماه رمضان و آزادی فوری و بی قید و شرط گروگان‌ها است.

پس از حمله تروریستی ۱۵ مهر حماس به اسرائیل که منجر به کشته‌شدن ۱۲۰۰ تن و گروگان گرفته شدن بیش از ۲۵۰ تن دیگر شد، اسرائیل تهاجم به غزه را با هدف نابودی این گروه اسلام‌گرای تحت حمایت جمهوری اسلامی آغاز کرد.

تاکنون ١١٢ گروگان ربوده‌شده توسط ستیزه‌جویان فلسطینی به اسرائیل بازگشته‌اند و دولت اسرائیل بر این باور است که هنوز بیش از ۱۰۰ گروگان دیگر از آنها زنده هستند.

ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، اتحادیه اروپا، ژاپن، اسرائیل، و شمار دیگری از کشورها حماس را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داده‌‌اند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر