زلنسکی: بدون کمکهای آمریکا، نیروهای اوکراین مجبورند عقبنشینی کنند
ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهور اوکراین، در مصاحبهای که روز جمعه منتشر شد، گفت که اگر کییف کمکهای نظامی آمریکا را که به دلیل اختلافات در کنگره به تعویق افتاده است، دریافت نکند، نیروهای اوکراینی مجبور میشوند «قدم به قدم» عقبنشینی کنند.
رئیسجمهور اوکراین به روزنامه واشینگتن پست گفت: «اگر حمایت آمریکا وجود نداشته باشد، به این معنی است که ما دیگر هیچ دفاع هوایی، موشکهای پاتریوت، پخش پارازیت برای جنگ الکترونیک و گلولههای توپخانه ۱۵۵میلیمتری نداریم.»
ولودیمیر زلنسکی اضافه کرد: «این بدان معناست که ما قدم به قدم و به تدریج به عقب برمیگردیم، عقبنشینی میکنیم. ما در تلاشیم راهی پیدا کنیم که عقبنشینی نکنیم.»
رئیسجمهور اوکراین تصریح کرد: کمبود مهمات به این معنی است که «باید با کمتر کار کنی. چگونه؟ البته باید عقبنشینی کرد. خط مقدم را کوتاهتر کنید. ولی اگر خط مقدم بشکند، روسها میتوانند به شهرهای بزرگ برسند.»
جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، از مجلس نمایندگان ایالات متحده، خواسته است که بسته کمکهای نظامی و مالی ۶۰ میلیارد دلاری به اوکراین را تصویب کند. جمهوریخواهان در مجلس نمایندگان اکثریت را در اختیار دارند.
مایک جانسون، رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا، اما تأکید کرده است، قصد ندارد به نمایندگان اجازه بدهد به بسته ۹۵ میلیارد دلاری کمکهای امنیتی بینالمللی برای اوکراین، اسرائیل و تایوان رأی بدهند.
ولودیمیر زلنسکی روز پنجشنبه به رئیس مجلس نمایندگان آمریکا گفت که تصویب بسته کمکهای نظامی جدید به اوکراین بهمنظور حفظ وحدت بینالمللی در راستای مقابله با روسیه، امری حیاتی است.
مقامهای آمریکا تاکید میکنند که حمایت دو حزبی از این بسته وجود دارد، اما تعدادی از جمهوریخواهان با آن مخالف هستند و آقای جانسون که متحد دونالد ترامپ محسوب میشود، تاکنون از به رأی گذاشتن لایحه خودداری کرده است.
با این حال، اواخر اسفند و با وجود بنبست در تصویب این لایحه، لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده، گفت آمریکا و متحدانش اجازه نخواهند داد که اوکراین در برابر تهاجم نظامی روسیه شکست بخورد.
کییف بخش اعظم درآمد خود را به تأمین مالی برنامه دفاعیاش اختصاص میدهد و برای پوشش هزینههای اجتماعی دولت به منابع مالی ارائه شده توسط شرکای غربی خود متکی است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر