یکشنبه، فروردین ۱۲، ۱۴۰۳

یک رسانه اسرائیلی: آمریکا پیشنهاد جایگزین «حمله زمینی اسرائیل به رفح» را ارائه کرد

 

یک رسانه اسرائیلی: آمریکا پیشنهاد جایگزین «حمله زمینی اسرائیل به رفح» را ارائه کرد


شبکه تلویزیونی کان اسرائیل شنبه یازدهم فروردین گزارش داد که در دیدار اخیر بین رئیس ستاد ارتش اسرائیل، و رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا، طرح پیشنهادی واشنگتن برای اجتناب از عملیات زمینی اسرائیل در رفح مطرح شده است.

این پیشنهاد که توسط ژنرال چارلز براون، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به هرتزی هالوی ارائه شده، به دلیل نگرانی‌های ناشی از تلفات غیرنظامیان در شمال و مرکز غزه، بر تدابیری برای جلوگیری از تلفات گسترده در رفح تاکید دارد.

بنا بر این گزارش، براون در این دیدار تأکید کرده است که ایالات متحده، تلفات غیرنظامیان در رفح را تحمل نخواهد کرد.

بر اساس این پیشنهاد جایگزین، تمرکز بر روی ایجاد امنیت در مرز غزه با مصر از طریق فناوری‌های پیشرفته و جلوگیری از قاچاق سلاح از کریدور فیلادلفی، محاصره رفح، حملات هدفمند و ایجاد یک مرکز مشترک برای هماهنگی در اجرای عملیات است.

بنا به گزارش کان، این گفتگوها در جریان سفر یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل به واشنگتن انجام شد.

اسرائیل قصد دارد با عملیات نظامی زمینی در رفح، آخرین پایگاه حماس در غزه، ضربه نهایی را به این گروه تروریستی وارد کند، این طرح اما با مخالفت شدید واشنگتن و دیگر کشورهای غربی مواجه شده است. آنها نگران سرنوشت بیش از یک میلیون ساکن غزه هستند که به دلیل جنگ به این شهر پناه برده‌اند.

گفتنی است با وجود گمانه‌زنی‌هایی مبنی به به بن‌بست رسیدن مذاکرات، شبکه تلویزیونی «القاهره نیوز» مصر روز شنبه گزارش داد که مذاکرات آتش‌بس بین اسرائیل و حماس روز یکشنبه در قاهره از سر گرفته می‌شود؛ مذاکراتی که به نقل از یک منبع امنیتی، آخرین تلاش برای ایجاد وقفه پس از نزدیک به شش ماه جنگ و درگیری در نوار غزه به شمار می‌آید.

در حالی که یک مقام اسرائیلی به خبرگزاری رویترز گفت که این کشور روز یکشنبه هیئتی را به قاهره می‌فرستد، یک مقام حماس به رویترز گفت که این گروه ابتدا منتظر خواهد ماند تا از میانجی‌گران قاهره درباره نتیجه مذاکراتشان با اسرائیل بشنود.

با این حال به نظر می‌رسد طرف‌های درگیر، مذاکرات را برای توقف شش‌هفته‌ای حملات اسرائیل در ازای آزادی گروگان‌ها، افزایش داده‌اند.

حماس تلاش می‌کند تا هرگونه توافقی را مشروط به پایان‌دادن به جنگ و عقب‌نشینی نیروهای اسرائیلی کند اما اسرائیل این موضوع را رد کرده و می‌گوید که در نهایت، تلاش‌ها برای از بین‌بردن حکومت و توانایی‌های نظامی حماس را از سر خواهد گرفت.

پس از حمله تروریستی ۱۵ مهر حماس به اسرائیل که منجر به کشته‌شدن ۱۲۰۰ تن و گروگان گرفته شدن بیش از ۲۵۰ تن دیگر شد، اسرائیل تهاجم به غزه را با هدف نابودی این گروه اسلام‌گرای تحت حمایت جمهوری اسلامی آغاز کرد.

تاکنون ١١٢ گروگان ربوده‌شده توسط ستیزه‌جویان فلسطینی به اسرائیل بازگشته‌اند و دولت اسرائیل بر این باور است که هنوز بیش از ۱۰۰ گروگان دیگر از آنها زنده هستند.

ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، اتحادیه اروپا، ژاپن، اسرائیل، و شمار دیگری از کشورها حماس را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داده‌‌اند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر