جمعه، فروردین ۱۰، ۱۴۰۳

دبیرکل جهاد اسلامی تروریست فلسطین با ضحاک زمانه قاتل و دزد و خبیث و سخیف و شیاد و کلاش و پلید و جانی و حرامزاده و سفاک و مستبدو روانی علی خامنه‌ای، رئیسی و قالیباف دیدار کرد

 

دبیرکل جهاد اسلامی تروریست فلسطین با ضحاک زمانه قاتل و دزد و خبیث و سخیف و شیاد و کلاش و پلید و جانی و حرامزاده و سفاک و مستبدو روانی علی خامنه‌ای، رئیسی و قالیباف دیدار کرد

دیدار زیاد نخاله با علی خامنه‌ای
دیدار زیاد نخاله با علی خامنه‌ای

دو روز پس از دیدار اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس با علی خامنه‌ای، روز پنجشنبه نهم فروردین ماه، زیاد نخاله، دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین٬ نیز با رهبر جمهوری اسلامی و تعدادی از مقامات ایران دیدار کرد.

جهاد اسلامی و گروه افراطی حماس ، از سوی آمریکا و شماری از کشورهای جهان در فهرست گروه‌های تروریستی طبقه بندی شده‌اند.

علی خامنه‌ای در این دیدار گفته است که شاهد «پیروزی نهایی مردم غزه » خواهید بود.

رهبر جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه «نیروهای مقاومت پیروز» میدان هستند، گفت:« ناکامی‌های اسرائیل در این جنگ، یک حادثه و پدیده‌ای الهی است.»

جمهوری اسلامی حماس و گروه‌های نیابتی خود را «نیروهای مقاومت» می‌نامد.
جمهوری اسلامی در حالی از پیروزی نیروهای مقاومت خبر می‌دهد که بنابر آمار وزارت بهداشت گروه حماس از ۱۵ مهرماه بیش از ۳۰ هزار نفر در جنگ غزه کشته‌شده‌اند.

زیاد نخاله پس از دیدار با علی خامنه‌ای، در دیدار با ابراهیم رئیسی،رئیس جمهوری اسلامی با اشاره به حمایت جمهوری اسلامی از نیروهای فلسطینی گفت:«این پشتیبانی و حمایت کم‌نظیر ، حاوی این پیام مهم بود که ملت فلسطینی در مبارزه با دشمن تنها نیست.»

زیاد نخاله همچنین در دیدار با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی گفت:« هیچ افق نزدیکی برای رسیدن به یک توافق در جریان مذاکرات با اسرائیل وجود ندارد.»

این سخنان در حالی مطرح می‌شود که روز هشتم فروردین، دفتر نخست وزیر اسرائیل گروه حماس را مسئول شکست مذاکرات اخیر در دوحه دانست و خبرگزاری رویترز هم گزارش داد اسرائیل از مذاکره‌کنندگان خود خواسته است دوحه را ترک کنند.

دبیرکل جهاد اسلامی فلسطینی با اشاره به چالش‌های پیش روی فلسطین گفت:‌«‌با همکاری ایران، حزب الله لبنان و برادرمان در یمن ، این چالش‌ها را حل می‌کنیم.»

سفر رهبران حماس و جهاد اسلامی فلسطینی یک روز پس از صدور قطعنامه شورای امنیت برای آتش‌بس در غزه صورت گرفته است.

آمریکا در نشست شورای امنیت در روز دوشنبه به قطعنامه ۲۷۲۸ ارائه شده با حمایت ده کشور غیردائم عضو شورای امنیت برای آتش‌بس در جنگ ارتش اسرائیل با حماس، رأی ممتنع داد.

قطعنامه با حمایت ۱۴ عضو دیگر دائم و غیردائم شورای امنیت پذیرفته شد اما برخلاف خواسته آمریکا، برقراری آتش‌بس را به آزادی گروگان‌های ربوده شده اسرائیلی مرتبط نکرد.

جنگ اسرائیل با گروه افراطی حماس که با یورش غافلگیرکننده این گروه مسلح فلسطینی به اسرائیل در روز ۱۵ مهر آغاز شد، سه‌شنبه هفتم فروردین یکصد و هفتاد و دومین روز خود را پشت سر می‌گذارد.

علی خامنه‌ای پیش از این در چند نوبت مشارکت جمهوری اسلامی در حمله روز ۱۵ مهر حماس به اسرائیل را انکار کرده و در عین حال بر حمایت از حماس تأکید کرده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر