اسرائیل میگوید به «مرکز فرماندهی جهاد اسلامی» در حیاط بیمارستان الاقصی حمله کرده است
ارتش اسرائیل میگوید با همکاری سازمان اطلاعات و امنیت داخلی، شینبت، روز یکشنبه ١٢ فروردین یک «مرکز فرماندهی گروه جهاد اسلامی» در حیاط بیمارستان الاقصی واقع در دیرالبلح را هدف حمله قرار داد.
طبق بیانیه ارتش اسرائیل، عوامل جهاد اسلامی هنگام این حمله هوایی داخل اتاق عملیات بودند.
عملیات پس از یک «روند طولانی» و «به شیوهای دقیق به منظور کاهش آسیب به غیرنظامیان در محوطه بیمارستان» انجام شد و آسیبی به بیمارستان وارد نکرد و فعالیتهای این بیمارستان بدون وقفه در جریان است.
یک خبرنگار خبرگزاری آسوشیتدپرس بدون اشاره به هویت قربانیان این حمله گفته که دو نفر کشته و حدود ۱۵ تن دیگر زخمی شدهاند.
ارتش اسرائیل در بیانیه خود یادآور شده که «حضور مرکز فرماندهی و تروریستهایی که در حیاط بیمارستان فعالیت میکردند، مدرک دیگری دال بر استفاده نظاممند سازمانهای تروریستی نوار غزه از زیرساختهای بشردوستانه و پزشکی به عنوان پوششی برای فعالیتهای تروریستی است.»
حمله اسرائیل به این مرکز فرماندهی جهاد اسلامی پس از سفر زیاد نخاله، دبیرکل این گروه، به ایران و دیدار او با مقامهای ارشد جمهوری اسلامی انجام میشود.
همزمان، ارتش اسرائیل از کشف مقادیر قابلتوجهی اسلحه از جمله خمپاره، مواد منفجره، تفنگهای تکتیرانداز، تفنگهای تهاجمی، سلاحهای دستی و دیگر تجهیزات نظامی را در داخل بالشها و تختهای بیماران و در سقفها و دیوارهای زایشگاه بیمارستان شفا خبر داد.
اسرائیل بارها نسبت به استفاده گروههای ستیزهجوی فلسطینی از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی ابراز تاسف کرده است.
اسرائیل همچنین تصاویر زیادی منتشر کرده که نشان میدهد گروههای ستیزهجوی فلسطینی بر خلاف قوانین بینالمللی، از زیرساختهای غیرنظامی همانند بیمارستانها و مساجد برای مقاصد نظامی استفاده میکند.
پس از حمله تروریستی ۱۵ مهر حماس به اسرائیل که منجر به کشتهشدن ۱۲۰۰ تن و گروگان گرفته شدن بیش از ۲۵۰ تن دیگر شد، اسرائیل تهاجم به غزه را با هدف نابودی این گروه اسلام گرای تحت حمایت جمهوری اسلامی آغاز کرد.
این تهاجم موجب آواره شدن اکثریت جمعیت ٢ میلیون و ۳۰۰ هزار نفری غزه شده است که نیاز فوری به مواد غذایی و دیگر مایحتاج زندگی دارند.
به رغم تبعات ویرانکننده حمله تروریستی حماس به اسرائیل، مقامات این گروه اسلام گرا از آن زمان چندین بار تاکید کردهاند در صورت توان حملهای مشابه را بارها تکرار خواهند کرد.
حماس بدون اشاره به تعداد اعضای کشتهشده خود در نتیجه تهاجم اسرائیل به غزه میگوید نزدیک به ٣٣ هزار فلسطینی ساکن غزه تا کنون کشته و حدود ٧۵ هزار تن دیگر زخمی شدهاند.
بخش فارسی صدای آمریکا نمیتواند به طور مستقل آمار و ارقام ارائهشده از سوی حماس را راستیآزمایی یا تایید کند.
ایالات متحده آمریکا، بریتانیا، اتحادیه اروپا، ژاپن، اسرائیل، و شمار دیگری از کشورها حماس را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار دادهاند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر