یکشنبه، فروردین ۱۲، ۱۴۰۳

مادر نوجوان کشته شده در اعتراضات سراسری ایران با «رد پیشنهاد دیه»: قاضی باید قاتل را معرفی و مجازات کند

 

مادر نوجوان کشته شده در اعتراضات سراسری ایران با «رد پیشنهاد دیه»: قاضی باید قاتل را معرفی و مجازات کند


ابوالفضل امیرعطایی از فاصله نزدیک در شهر ری هدف گلوله ماموران قرار گرفت و بعد از مدتها کما و بیماری، سرانجام جان باخت.
ابوالفضل امیرعطایی از فاصله نزدیک در شهر ری هدف گلوله ماموران قرار گرفت و بعد از مدتها کما و بیماری، سرانجام جان باخت.

مادر ابوالفضل امیرعطایی که پسرش در اعتراضات سراسری سال ۱۴۰۱ کشته شد می‌گوید این نوجوان معترض اگرچه به گفته او «به دست نیروهای حکومتی» کشته شد اما قاضی پرونده دستور شناسایی قاتل فرزندش را نمی‌دهد.

مادر ابوالفضل امیرعطایی در ویدیویی که در اینستاگرام منتشر کرد گفت حاضر به قبول دیه نیست و «دادخواه» خون پسرش است.

مادر ابوالفضل امیرعطایی گفت از قاضی «شعبه ۱۰۵» پرونده می‌خواهد قاتل پسرش را پیدا و او را مجازات کند. او گفت قاضی شعبه به دلایلی که «صد در صد ناشی از فساد و بی‌عدالتی» است پاسخگوی قتل ابوالفضل امیرعطایی نیست و دستور پیدا کردن قاتل را نمی‌دهد.

او همچنین با بیان اینکه فرزندش به دست نیروهای حکومتی از فاصله نزدیک هدف قرار گرفت و به قتل رسید، «ارگانهای قضایی جمهوری اسلامی» را «بی‌صاحب» توصیف کرد.

دادستان شهر‌ ری در پی جان باختن ابوالفضل امیرعطایی، نوجوان ۱۶ ساله‌ای که به گفته مادرش ۳۰ شهریور ۱۴۰۱ در اعتراضات «میدان نماز» شهر ری از نزدیک مورد اصابت کپسول گاز اشک آور قرار گرفت و کشته شد، گفته بود که او با موتورسیکلت برای خرید به منطقه دیلمان رفته بود که از پشت، «جسم سختی» به سرش برخورد کرد.

نیروهای حکومتی برای سرکوب اعتراضات پس از کشته شدن مهسا امینی در «گشت ارشاد» نیروی انتظامی از کپسول‌های گاز اشک‌آور نیز استفاده کردند.

خبرگزاری تسنیم، وابسته به سپاه پاسداران پیشتر نیز پس از خبر درگذشت این نوجوان ادعا کرد که مصدومیت او در جریان اعتراضات نبوده است و خانواده‌اش ادعایی در این خصوص نداشته‌اند.

این در حالی است که مادر ابوالفضل خود شلیک به پسرش را تأیید کرده است.

ابوالفضل امیرعطایی پس از اینکه از فاصله نزدیک در شهر ری هدف گلوله ماموران قرار گرفت بعد از مدتها کما و بیماری، خرداد ۱۴۰۲ جان باخت.

از زمان کشته شدن مهسا امینی در بازداشت گشت ارشاد، مقامات حکومتی برای تغییر واقعیت‌ها و تحت فشار قرار دادن خانواده جان‌باختگان تلاش زیادی کردند اما در بیشتر موارد، از جمله در همراه کردن خانواده مهسا امینی با این روایت که او «بیماری زمینه‌ای داشته» موفق نشده‌اند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر