ایالات متحده مجوز میلیاردها دلار کمک تسلیحاتی جدید به اسرائیل را صادر کرد
دو منبع آگاه روز جمعه دهم فروردین، گفتند که ایالات متحده در روزهای اخیر مجوز انتقال میلیاردها دلار بمب و جتهای جنگنده به اسرائیل را صادر کرده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، این اقدام در شرایطی انجام شده که واشنگتن آشکارا نگرانی خود از حمله نظامی احتمالی اسرائیل به رفح در نوار غزه ابراز داشته است.
این دو منبع آگاه که رویترز به نام آنها اشاره نکرد، گفتند: بسته تسلیحاتی جدید شامل بیش از ۱۸۰۰ بمب دو هزار پوندی (۹۰۷ کیلویی) «امکی ۸۴» و ۵۰۰ بمب ۵۰۰ پوندی «امکی ۸۲» است.
واشنگتن سالانه ۳.۸ میلیارد دلار به اسرائیل، متحد دیرینهاش، کمک نظامی میکند.
رویترز نوشت: کمک نظامی ایالات متحده در شرایطی ارائه میشود که اسرائیل با انتقادهای بینالمللی به دلیل ادامه بمباران و حمله زمینی به غزه مواجه است و برخی از اعضای حزب دموکرات آمریکا از جو بایدن، رئیسجمهوری ایالات متحده، خواستهاند کمکهای نظامی به اسرائیل را کاهش دهد.
رئیسجمهوری آمریکا روز جمعه گفت «از احساس درد» بسیاری از آمریکاییهای عرب تبار بر سر جنگ غزه و حمایت ایالات متحده از اسرائیل و حمله نظامی آن آکاه است.
او با این حال بر تعهد خود به ادامه حمایت نظامی از اسرائیل تاکید کرد.
کاخ سفید از اظهار نظر در مورد انتقال تسلیحات جدید به اسرائیل خودداری کرد.
سفارت اسرائیل در واشنگتن نیز فوراً به درخواست رویترز برای اظهار نظر پاسخ نداد.
به گزارش رویترز، تصمیم در مورد بسته کمک نظامی جدید به اسرائیل در جریان سفر یوآف گالانت، وزیر دفاع اسرائیل، به واشنگتن اتخاذ شد. او در دیدارهایش در مورد نیازهای تسلیحاتی اسرائیل با همتایان آمریکایی خود گفتگو کرد.
او روز سهشنبه گرشته بر اهمیت حمایت ایالات متحده برای حفظ امنیت کشورش و حفظ «برتری نظامی کیفی» اسرائیل در منطقه، از جمله تقویت توان دفاع هواییاش تاکید کرد.
لوید آستین، وزیر دفاع ایالات متحده، نیز در دیدار با همتای اسرائیلی خود ضمن تاکید بر حمایت قاطع دولت بایدن از اسرائیل، حفاظت از غیرنظامیان فلسطینی در جنگ اسرائیل و حماس را امری اخلاقی دانست و آن را راهبردی ضروری نامید.
جنگ اسرائیل و حماس از ۱۵ مهر سال گذشته آغاز شد؛ زمانی که شبهنظامیان حماس تحت حمایت جمهوری اسلامی در حمله به جنوب اسرائیل ۱۲۰۰ تن را کشتند که اکثر آنها غیر نظامی بودند. شبه نظامیان حماس همچنین ۲۵۳ تن را گروگان گرفتند که هنوز از سرنوشت ۱۳۰ تن از آنها که شامل زنان، سالمندان و بیماران هستند، خبری در دست نیست.
اسرائیل، ایالات متحده، کانادا، بریتانیا، اتحادیه اروپا، ژاپن و شمار دیگری از کشورها حماس را در فهرست سازمانهای تروریستی طبقهبندی کردهاند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر