پنجشنبه، شهریور ۳۱، ۱۳۹۰

جزییات ۲۱۰ روز حبس کروبی از زبان همسرش

جزییات ۲۱۰ روز حبس کروبی از زبان همسرش

 

همسر مهدی کروبی در نامه‌ای به رییس قوه قضاییه، به محرومیت وی از هواخوری، کتاب، روزنامه، تلفن و ملاقات منظم طی ۲۱۰ روز حبس اشاره کرده است. او گفته که ماموران امنیتی، هزینه محل جدید زندان کروبی را نیز از آنها خواسته‌اند.

 

نامه فاطمه کروبی خطاب به صادق لاریجانی، رییس قوه قضاییه روز پنجشنبه ۳۱ شهریور در سحام نیوز، سایت رسمی حزب اعتماد ملی منتشر شده است. خانم کروبی در این نوشته به وضعیت مهدی کروبی و نقض حقوق اولیه او چون عدم دسترسی به کتاب و نشریه، محرومیت از تماس با اطرافیان و "بدعت جدید"  اخذ هزینه محل زندگی زندانی اشاره کرده است.
فاطمه کروبیفاطمه کروبی همسر مهدی کروبی در آغاز این نامه به شرح محاصره منزل مسکونی خانواده خود در تاریخ ۲۱ بهمن ۱۳۸۹ و حضور  لباس شخصی‌ها در شش شب متوالی از تاریخ ۲۵ بهمن به بعد در کوی یاسمن پرداخته است. فاطمه کروبی یادآوری کرده که لباس شخصی‌ها در کنار تجمع و فحاشی و هتاکی، با حمایت و هدایت نیروهای امنیتی اقدام به پرتاب بمب صوتی به داخل خانه کردند و منزل مسکونی آنها سرانجام در دوم اسفند به تصرف نیروهای امنیتی در آمد.
در این نامه تاکید شده که ماموران اطلاعاتی، به‌خلاف ساواک که تنها به دنبال اسناد مهم و معتبر بود، هر چه در منزل بود با خود بردند و در واقع «خانه را تخلیه کردند.»
فاطمه کروبی، نوار مستندی از شعارهای سرداده شده در آن ایام و هتاکی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های رکیک شب آخر را نیز ضمیمه نامه خود کرده است.
همسر کروبی افزوده که ماموران امنیتی پس از تخلیه خانه، کلیه کلیدها حتی کلید اتاق خواب را تغییر داده و در اختیار خود گرفتند و در بررسی شخصی‌ترین البسه و وسایل او نیز هیچ مرزی را رعایت نکردند.
او نوشته که با وجود بارها درخواست، هیج مجوز قانونی برای تصرف مجتمع مسکونی و حکم بازداشت خانگی، به‌غیر از مجوز تفتیش در شب نخست، به خانواده کروبی ارائه نشد. به تاکید وی، خانواده کروبی هنوز هم هیچ حکمی از مراجع ذیصلاح برای "اشغال منزل توسط نیروهای امنیتی" و "حبس" و "حضور ماموران در داخل منزل" دریافت نکرده‌اند.
۲۱۰ روز محرومیت از حقوق اولیه
فاطمه کروبی نوشته که همسرش در ۲۱۰ روز حبس، از حق دسترسی به کتاب و روزنامه، تلفن، ملاقات منظم و هواخوری محروم بوده و تازه پس از شش ماه حبس، اجازه استفاده از حیاط محصور در میان میله‌ها را پیدا کرده است. خانم کروبی افزوده که وضعیت جسمی همسرش به‌شدت در خطر قرار دارد و معاینه وی توسط پزشکان مستقل و مورد اعتماد خانواده امری ضروری است.
کروبی از اسفند سال ۱۳۸۹ زندانی ماموران امنیتی استکروبی از اسفند سال ۱۳۸۹ زندانی ماموران امنیتی است
فاطمه کروبی تصریح کرده که همسرش خود را برای شرایط بدتر از این هم آماده کرده اما نامشخص بودن "وضعیت موجود" و به رسمیت نشناختن حقوق آقای کروبی که بدون طی کردن مراحل دادرسی و برگزاری دادگاه در اختیار امنیتی‌ها قرار گرفته، پرسش‌برانگیز و نگران‌کننده است.
همسر کروبی افزوده که کل مجتمع مسکونی کوی یاسمن به تصرف نیروهای امنیتی درآمده و به این ترتیب سایر شرکاء و مالکان این مجتمع از حق انتفاع از ملک خود محروم شده‌اند. به تاکید او، مهدی کروبی برای رعایت حقوق سایر مالکان اعلام کرد که آماده انتقال به هر مکانی از جمله زندان اوین است و سرانجام پس از ۵ ماه رایزنی و در تاریخ ۹ مرداد به آپارتمانی کوچک و یک خوابه‌ منتقل شد.
شروط ماموران امنیتی برای تغییر مکان کروبی
فاطمه کروبی نوشته که آپارتمان کوچک همسرش در ۴۵ روز گذشته صرفا پذیرای کروبی و زندانبانان او بوده و خودش جایی برای حضور در آنجا ندارد. خانم کروبی گفته که مقامات امنیتی با توجه به وضعیت قلب و دستگاه تنفسی همسرش، گفته‌اند تنها راه خروج از آپارتمان مذکور اجاره‌ی مکان دیگری براساس انتخاب آنهاست.
محل زندگی کروبی در پاییز و زمستان سال پیش چند بار  مورد تهاجم قرار گرفتمحل زندگی کروبی در پاییز و زمستان سال پیش چند بار مورد تهاجم قرار گرفت
ماموران امنیتی شرط کرده‌اند که انتخاب مکان با آنها باشد، امضاء کننده قرارداد عضوی از خانواده نباشد و دیگر آن که امضا کننده قرارداد پیشاپیش چک‌های یکسال را به آنها تقدیم کند و از آدرس ملک و جزییات آن نیز چیزی نداند!
فاطمه کروبی خبر داده که ماموران اطلاعاتی، یکماه پیش مبلغی به عنوان پیش پرداخت از او دریافت کرده‌اند و سایر چک‌ها را نیز از یک عضو پیشین دفتر کروبی گرفته‌اند.
«بدعت جدید حاکمیت»
همسرمهدی کروبی در نامه به رییس قوه قضاییه، پرداخت هزینه زندان و زندانبان توسط خانواده زندانی را  بدعتی جدید از سوی حاکمیت خوانده که قصد دارد به این وسیله «به جهانیان بگوید کروبی در خانه خود زندانی است.»
 فاطمه کروبی پرسیده آیا هیچ عاقلی در این کره خاکی پیدا می‌شود که این زندان تحمیلی را خانه کروبی تلقی کند؟ آیا سکوت دستگاه قضایی موجب این بدعت در دستگاه امنیتی نمی‌شود که در آینده هزینه بازداشتگاه‌های خود را از خانواده زندانیان مطالبه کند؟
همسر کروبی در پایان خطاب به رییس قوه قضاییه نوشته که «می‌دانید این دستور مضحک، بدعتی تاریخی است اما خانواده به‌خاطر نگرانی از وضعیت جسمی آقای کروبی این خواست را اجابت کرد.»

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر