خشم القاعده از رئیس جمهورننگین اسلامی احمدی نژاد.خرمگس سنگپا
مقالهای که روز چهارشنبه ( ۲۸ سپتامبر/۶ مهر) در مجله "اینسپایر" ارگان تبلیغاتی شبکه تروریستی القاعده منتشر شد، در رسانههای غربی بازتاب گستردهای داشت. در این مقاله که عنوان "پیام القاعده به احمدینژاد" را بر پیشانی داشت، از احمدینژاد خواسته شده که به «نظریهپردازی درباره یازده سپتامبر» پایان دهد.
نویسنده اینسپایر نوشته است: «القاعده کاری کرد که ایران هرچقدر هم خواست و تلاش کرد نتوانست انجام دهد. برای همین هم هست که مقامات جمهوری اسلامی میخواهند اعتبار این حمله را به تئوری توطئه پیوند بزنند و آن را یک کار خودی جلوه بدهند.»
«دشمنی با آمریکا، بازی سیاسی تهران است»
ارگان انگلیسی زبان القاعده افزوده است: «ایران اگر در ادعای دشمنی با آمریکا جدی باشد، باید خوشحال باشد که یک واحد دیگر توانسته است ضربه شدیدی به این کشور بزرگ وارد کند. اما ضدآمریکایی بودن برای تهران چیزی جز یک بازی سیاسی نیست. ایران، مخالف آمریکا است؟ یا اینکه هرجا لازم باشد با آمریکا همکاری میکند؟»
احمدینژاد در مجمع عمومی سازمان ملل ۲۰۱۱ گفت که ۱۱ سپتامبر برای توجیه حضور نظامی آمریکا در منطقه سازماندهی شده بود
پس از برخورد دو هواپیمای مسافربری ربوده شده به برجهای دوقلوی نیویورک و ساختمان وزارت دفاع آمریکا در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ ، القاعده مسئولیت این عملیات را به عهده گرفت. در همان زمان، حتی ویوئویی از اسامه بنلادن رهبر القاعده پخش شد که او در واکنش به این حمله مرگبار تروریستی، علامت پیروزی را با انگشتان خود نشان میداد.
بهرغم پذیرش مسئولیت القاعده، از همان زمان، در سراسر جهان، افراد و مراکزی کوشیدند بر مبنای تئوری توطئه این فکر را جا بیاندازند که آمریکا، احتمالا با همکاری اسرائیل، برای توجیه حمله به افغانستان و عراق و حضور نظامی در منطقه، خود به انجام این عملیات کمک کردهاست. محمود احمدینژاد، در مجمع عمومی سال گذشته و امسال سازمان ملل، از همین نظریه دفاع کرد.
واکنش رسانههای آلمانی
هفتهنامهی دیتسایت آلمان عنوان «القاعده از ایران خشمگین است» را برای مقاله خود برگزیده است. در این مقاله، برخورد القاعده با موضعگیریهای محمود احمدینژاد در مجمع عمومی سازمان ملل متحد مورد بررسی قرار گرفته است.
دیسایت به نقل از ارگان تبلیغاتی القاعده مینویسد: «برای سران جمهوری اسلامی ایران، القاعده یک رقیب جدی محسوب میشود، چرا که بهرغم تلاش آنها، این القاعده است که توانسته در دل مسلمانان دنیا جا پیدا کند.»
در سوءقصدهای تروریستی القاعده در خاک آمریکا در ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ حدود ۳ هزار نفر قربانی شدند
روزنامه "زوددویچه" نیز، در مقالهای با عنوان «ما دشمنان بهتر آمریکا هستیم» میپرسد، «چه کسی باور میکرد که آمریکا و القاعده روزی به چنین وحدت نظری برسند؟ حدود سه هفته پیش آمریکاییها یاد قربانیان ۱۱ سپتامبر را در محل مرکز تجارت جهانی گرامی داشتند. دستکم روایت رسمی تاریخ این است که ترویستهای القاعده با استفاده از دو هواپیما چنین حملهی هولناکی را انجام دادند. طرفداران تئوری توطئه نظر دیگری دارند. یکی از نمایندگان شناختهشدهی این نظریه، اکنون با شبکهی تروریستی دردسر پیدا کرده است: محمود احمدینژاد رئیسجمهور ایران.»
زوددویچه سایتونگ، با اشاره به آنچه احمدینژاد در مجمع عمومی سازمان ملل و مصاحبههای مطبوعاتی نیویورک درباره ۱۱ سپتامبر مطرح کرده، مینویسد: «اظهارات او نه تنها در آمریکا، بلکه حتی در درون شبکهی ترویستی القاعده نیز با خشم روبرو شده است. حالا القاعده ضربه متقابل را در مجله اینسپایر وارد میآورد و تصفیه حساب تلخی با احمدینژاد میکند.»
مفسر این مجله، تئوری توطئه احمدینژاد را "مسخره" میخواند و مینویسد که این تئوری با منطق و مستندات تاریخی در تضاد است.
زوددویچه به ویژه روی آن قسمت از دیدگاه نویسنده القاعده مکث میکند که جمهوری اسلامی ایران را به «دشمنی ظاهری و همکاری عملی با آمریکا در هرجا که لازم باشد» متهم کرده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر