دوشنبه، بهمن ۰۵، ۱۳۹۴

حذف سالار عقیلی از جشنواره فجر به دلیل حضور در شبکه "من و تو"

حذف سالار عقیلی از جشنواره فجر به دلیل حضور در شبکه "من و تو"

سالار عقیلی، خواننده موسیقی سنتی، به دلیل حضور در برنامه شبکه "من و تو" از اجرا در جشنواره موسیقی فجر محروم شد. به گفته مدیر جشنواره، عقیلی با حضور در "یک شبکه ماهواره‌ای غیرمجاز" قوانین وزارت ارشاد را نقض کرده است.
حمیدرضا نوربخش، مدیر سی و یکمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر، صبح روز دوشنبه (۵ بهمن / ۲۵ ژانویه) در نشست خبری این جشنواره تأیید کرد که سالار عقیلی، خواننده بنام موسیقی سنتی، از این جشنواره کنار گذاشته شده است.
به گفته او دلیل این اقدام، حضور سالار عقیلی در استودیوی شبکه "من و تو" و گفت‌وگو با این رسانه بوده است.
بر اساس جدول منتشر شده توسط ستاد برگزاری جشنواره قرار بود سالار عقیلی با گروه موسیقی "وزیری" به سرپرستی کیوان ساکت روز ۲۳ بهمن ماه به عنوان خواننده گروه اجرا داشته باشد. با کنار گذاشتن سالار عقیلی از جشنواره سرپرست گروه ناگزیر به انتخاب یک خواننده دیگر برای اجرایش خواهد بود.
مدیران وزارت ارشاد شبکه "من و تو" را "شبکه‌ ماهواره‌ای غیر مجاز" خوانده و حضور سالار عقیلی در این شبکه را "نقض قوانین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ایران" برشمرده‌اند.
بیشتر بخوانید: دادسرای فرهنگ و رسانه ۱۰ سینماگر را برای توضیح "دعوت کرد"
حسین نوش آبادی، سخنگوی وزارت ارشاد، قبل از سخنان مدیر جشنواره موسیقی فجر گفته بود که تا زمان بازگشت عقیلی به ایران عدم حضورش در این جشنواره قطعی نخواهد بود و ابتدا باید ابعاد این اتفاق بررسی شود.
به گزارش خبرگزاری فارس، رسانه منتسب به سپاه پاسداران، او همچنین حضور سالار عقیلی در شبکه "من و تو" را غیرقابل دفاع و توجیه خواند. او گفت که سالار عقیلی بعد از بازگشت به ایران باید "انگیزه و دلایل حضورش در این رسانه ضد نظام" را عنوان کند.
سالار عقیلی در جریان سفرش به لندن و اجرای کنسرت در روز ۲۳ ژانویه در این شهر، در استودیوی شبکه "من و تو" حاضر شد و با مجریان این برنامه به گفت‌وگو نشست.
اعتراض خانه موسیقی به جشنواره فجر
خانه موسیقی پس از اعلام حذف سالار عقیلی از جشنواره فجر در بیانیه‌ای به این تصمیم اعتراض کرد و نوشت که این نهاد از جایگاه صنفی و هنری خود موظف به دفاع از همه هنرمندان است.
داریوش پیرنیاکان، دبیر و سخنگوی این نهاد صنفی، تاکید کرده است: «هیچ قانونی به ما هنرمندان ابلاغ نشده که اگر کسی با یک رسانه خارجی گفت‌وگو کند و اثرش آنجا پخش شود، جرم محسوب می‌شود. از نظر ما جرم نیست؛ باید قانونی وجود داشته باشد که از آن تبعیت شود به همین راحتی نمی‌توان به کسی گفت این کار را انجام ندهید.»
دادسرای فرهنگ و رسانه هفته گذشته چند تن از اهالی سینما را به دادسرا احضار کرده و درباره پخش آگهی‌های فیلم‌های سینمایی آنان از تلویزیون‌های ایرانی خارج از کشور توضیح خواسته بود.

در همین زمینه:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر