شنبه، اسفند ۰۱، ۱۳۹۴

کوثری: دولت روحانی به غرب خوش‌خدمتی می‌کند

کوثری: دولت روحانی به غرب خوش‌خدمتی می‌کند

اسماعیل کوثری،عضو جبهه پایداری، دولت حسن روحانی را متهم کرد که در ضدیت با بسیج مسیر "بنی‌صدر" را ادامه می‌دهد. او دولت یازدهم را دارای "تفکر وابستگی به غرب و آمریکا" خواند.
محمد اسماعیل کوثری، از فرماندهان ارشد پیشین سپاه پاسداران و عضو کنونی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، به خاطر آنچه حذف بسیج از برنامه ششم توسعه خوانده از دولت حسن روحانی به شدت انتقاد کرد.

به گزارش خبرگزاری "تسنیم" وابسته به سپاه پاسداران، عضو جبهه پایداری، شنبه اول اسفند، حذف بسیج از برنامه ششم توسعه را یک اقدام حساب شده عنوان کرد و گفت: «به نظر من این یک اقدام از طرف استکبار جهانی است که دولت به آن بی‌توجه بوده است.»

فرمانده پیشین لشکر ۲۷ سپاه و جانشین سابق قرارگاه ثار‌الله به چگونگی دخالت "استکبار جهانی" در تدوین سیاست‌های برنامه توسعه پنج‌ساله جمهوری اسلامی اشاره نکرد.

بیشتر بخوانید: فرمانده سپاه: فتنه چهارم نفوذ در ایران پس از برجام است

قدردانی خامنه‌ای از برنامه استکباری؟

سیاست‌های کلی برنامه پنج‌ساله ششم توسعه نهم تیرماه سال جاری به وسیله رهبر جمهوری اسلامی، علی خامنه‌ای برای اجرا به رئیس جمهور حسن روحانی ابلاغ شد.

خامنه‌ای در این ابلاغیه به روحانی نوشت: «لازم است قدردانی خود را از تلاش‌های مجمع تشخیص مصلحت نظام، هیأت دولت، دبیرخانه‌ی مجمع و كارشناسان فعال و همكار در این مجموعه‌ها و سایر دست‌اندركاران تنظیم و تدوین این سیاست‌ها در روند جدید، ابراز دارم.»

کوثری، ابوالحسن بنی‌صدر، نخستین رئیس جمهور ایران را "خائن" خوانده و مدعی است که او به رغم وجود احتمال تجاوز خارجی به کشور و وضعیت ضعیف امنیتی مرزها "از تجهیز و توسعه بسیج خودداری" می‌کرد.

عضو جبهه پایداری گفت: «در این برهه زمانی، تفکرات لیبرالی در مقابل بسیج آغاز شد و به همین واسطه خیانت‌های بزرگی علیه انقلاب و نظام جمهوری اسلامی صورت گرفت.»

بیشتر بخوانید: "نفوذ و فتنه"؛ واژه‌های کلیدی اصول‌گرایان در آستانه انتخابات

«روحانی ادامه دهنده راه بنی‌صدر»

به گزارش "تسنیم" کوثری با بیان این که این "تفکر مخرب" در دولت یازدهم هم وجود دارد افزود: «متأسفانه دولت تدبیر و امید با تفکر وابستگی، خوش‌بینی و خوش‌خیالی به غرب و آمریکا و با تصور اینکه آنها می‌توانند مشکل ملت ایران را حل کنند، در حال خوش‌خدمتی به غرب است.»

عضو کمیسیون امنیت ملی خاطر نشان کرد که همان راهی که بنی‌صدر ۳۶ سال پیش طی کرده بود و "آسیب‌هایی را به نیروهای انقلابی کشور وارد کرد" امروز توسط دولت روحانی دنبال می‌شود.

کوثری دولت را به ضدیت با بسیج متهم کرده و می‌گوید در برنامه پنجم توسعه دو ماده به تقویت نیروهای بسیج اختصاص داشت که هر دو در برنامه ششم حذف شده‌اند.

فرمانده پیشین سپاه گفت: «من دعا می‌کنم که ان‌شاءالله بی‌توجهی‌های صورت گرفته غیرعمدی بوده باشد اما باید گفت که حداقل بین کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و کارشناسان دولت قطعا قصد و عمدی وجود داشته در این کار و متأسفانه مسئولان مربوطه این را پیگیری نکرده‌اند.»

بیشتر بخوانید: "مقابله با نفوذ دشمن"، اسم رمز جنگ قدرت در ایران

حذف بسیج، مصداق نفوذ

کوثری حذف بسیج از برنامه ششم توسعه را "مصداق نفوذ" خواند و تصریح کرد که دولت با این تصور که حامیانش اکثریت مجلس بعدی را در اختیار دارند از ارائه برنامه ششم به مجلس نهم خودداری کرده است.

دولت لایحه بودجه سال آینده را با بیش از ۴۰ روز تاخیر، همراه با لایحه برنامه ششم توسعه ۲۷ دی ماه، اندکی پس از انتشار بیانیه مشترک ایران و اتحادیه اروپا درباره به سرانجام رسیدن "برجام" تقدیم مجلس کرد.

حسن روحانی علت این تاخیر را زمان اعلام اجرای برجام عنوان کرد و گفت، دولت مصلحت دید که لایحه بودجه پس از برداشته شدن تحریم‌ها به مجلس ارائه شود.

محمدرضا پورابراهیمی، سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۲ بهمن به خبرگزاری "خانه ملت" گفت که مجلس عملا تا برگزاری انتخابات (هفتم اسفند) تعطیل است و به همین دلیل پس از رایزنی با دولت بررسی برنامه ششم توسعه به مجلس دهم موکول شد.

پورابراهیمی می‌گوید مجلس نهم برای بررسی کامل بودجه ۹۵ هم فرصت کافی در اختیار ندارد و به همین دلیل دولت موظف به ارائه لایحه چند دوازدهم بودجه است. او افزود برنامه پنجم توسعه تا زمان تصویب برنامه ششم تمدید می‌شود.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر