اعتراف یک عضو جامعه روحانیت مبارز: رضایت عمومی پایین است
دبیر شورای عالی جامعه روحانیت مبارز معتقد است باید واقع بین بود و پذیرفت که امروز رضایت عمومی در بین مردم پایین است و دولت در این زمینه نقش بسیار مهمی دارد.
مصطفی پورمحمدی در توضیح شرایط این روزهای ایران به روزنامه جوان، وابسته به سپاه، گفته است که نقش دولت در اعتماد عمومی پررنگ است چرا که عمده امورات کشور دست دولت است.
موضوع اعتماد عمومی را پیشتر خبرگزاری «مهر» وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی، در اوج اعتراضات سراسری به کشته شدن مهسا امینی نیز مطرح کرد و نوشت که «جامعه ایران امروز از مشکلات عدیدهای رنج میبرد که برخی مؤلفهها همچون روند فروکاهشی اعتماد سیاسی و به تبع آن، کاهش سرمایه اجتماعی است.» به باور نویسنده خبرگزاری مهر این اتفاق «محصول روندهای درازآهنگ و یک فرایند تاریخی به قدمت عمر دولت در ایران است.»
در این مطلب به عواملی همچون کاهش ارزش پول ملی، تورم بیسابقه و افزایش قیمت تصاعدی کالاهای اساسی اشاره شده بود که به نابسامانی در ساختار اقتصادی و بوروکراتیک کشور و به یک معنا، ناکارآمدی در الگوی حکمرانی منتهی شده است.
موضوعی که پورمحمدی نیز به آن تاکید کرده و میگوید مشکلات معیشتی و اقتصادی «خیلی آزار دهنده شده است» و مردم به خاطر وعده و وعیدهای زیادی که داده شده، احساس امیدواری و رضایت نمیکنند.
وزیر اسبق دادگستری در مورد جلب اعتماد عمومی نیز میگوید «اگر قانون را اجرا کردیم مشکلات بیشتر شد، باید بازنگری کنیم.»
به گفته او اگر رویکردهای فعلی نتوانسته نسل جدید را جذب کند، مشکل را فقط به گردن دیگران و دشمن نیندازیم.
در سالهای اخیر یکی از قوانین آسیبزا که منجر به مقابله مردم و دولت شده است موضوع حجاب است که پس از اعتراضات سراسری سال ۱۴۰۱ آذر
منصوری، دبیر کل حزب اتحاد ملت در این رابطه در روزنامه اعتماد نوشت: «نظام برای افزایش مشروعیت خود بازداشتیها را آزاد کند و با مردم آشتی کند.»
منصوری در این یادداشت تاکید کرده بود که هر گامی در راستای تامین خواست مردم، معنی جز آشتی با آنها ندارد و «بنا بر همین استدلال به حاکمیت پیشنهاد میکنم، صریح و بدون توجه به هیاهوی مخالفان برونمرزی قانون حجاب اجباری را لغو کنید و بساط گشتهایی که هیچ تردیدی در ویرانگری آن وجود ندارد را جمع کنید.»
منصوری نوشته بود بازداشتیها را آزاد کنید و با مردم آشتی کنید. این آشتی میتواند «مقدمه گفتوگوی ملی» باشد. به گفته او «این نشانه قوت یک حکومت مردمی است، نه ضعف.»
پورمحمدی همچنین با تاکید بر اینکه که اولویت «اصولگرایان» مشارکت بالا در انتخابات است نه اینکه با مشارکت کم به عرصه قدرت وارد شوند» گفت: «حتی اگر به ظاهر شکست خوردند ما این امر را هم شکست نمیدانیم.»
به گفته او جریانات سیاسی چون راه به جایی نمیبرد، زحمت برای خودشان و دیگران ایجاد میکنند و هزینه کار سیاسی را بالا میرود.
لازم به یادآوری است که پورمحمدی یکی از اعضای کمیته موسوم به «کمیته مرگ» است که در اواخر دهه شصت مسئولیت اجرای اعدام هزاران زندانی سیاسی را برعهده داشت. دیگر عضو این کمیته، ابراهیم رئیسی، در حال حاضر ریاست دولت جمهوری اسلامی را برعهده دارد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر