دوشنبه، مرداد ۰۹، ۱۴۰۲

ابراهیم رئیسی قاتل و فاسد و بی سواد و بی لیاقت و بی کفایت و حرامزاده و زبان نفهم و بی شعور و بی شرف و بی وجدان مصوبه «تثبیت نظارت» صدا و سیما بر «نمایش خانگی» را ابلاغ کرد

 

ابراهیم رئیسی قاتل و فاسد و بی سواد و بی لیاقت و بی کفایت و حرامزاده و زبان نفهم و بی شعور و بی شرف و بی وجدان مصوبه «تثبیت نظارت» صدا و سیما بر «نمایش خانگی» را ابلاغ کرد


شبکه نمایش خانگی

پیمان جبلی رئیس صداوسیمای جمهوری اسلامی از ابلاغ مصوبه «تثبیت نظارت» صدا و سیما بر شبکه «نمایش خانگی» توسط ابراهیم رئیسی خبر داد.

ماده واحده اختیارات و وظایف وزارت ارشاد و صدا و سیما در حوزه صوت و تصویر فراگیر خرداد امسال در شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده بود.

بر این اساس صدور مجوز، نظارت و بازبینی مقررات تبلیغات در حوزه صوت و تصویر فراگیر بر عهده صدا و سیما گذاشته شد.

رئیس صدا و سیمای جمهوری اسلامی پیش‌تر از مصوبه اخیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در مورد سپردن نظارت بر شبکه خانگی به این سازمان دفاع کرده بود.

پیمان جبلی روز سوم تیرماه به خبرگزاری ایلنا گفت: «بر اساس قانون اساسی صدا و سیما متولی صوت و تصویر در تمام بسترها است و مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص شبکه نمایش خانگی برای تثبیت همین موضوع است.»

شورای انقلاب فرهنگی در ماه‌های گذشته در پی حمله تند رسانه‌های حکومتی از جمله روزنامه کیهان که زیر نظر نماینده علی خامنه‌ای اداره می‌شود، به سریال‌های شبکه‌های خانگی و «ولنگار» خواندن محصولات این شبکه، در مصوبه‌ای نظارت بر محصولات نمایش خانگی را به سازمان صدا و سیما واگذار کرد.

در پی اعلام واگذاری نظارت بر شبکه نمایش خانگی به صدا و سیما توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی، برخی هنرمندان با یک استوری مشترک اعتراض خود را مطرح کردند.

آنها در این استوری نوشتند: پایان نمایش خانگی. با چراغ سبز رییس دولت، نمایش خانگی هم دست صداوسیما افتاد و این یعنی سونامی ممنوع الکاری هنرمندان و پایان سرگرمی های مردم.

پیش از این «امور سینمایی و سمعی بصری»، از نهادهای زیر نظر «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی»، مسئولیت «رسیدگی به امور سینمایی و شبکه‌های نمایش خانگی» را بر عهده داشت.

خانه سینمای ایران نیز دوم تیرماه در بیانیه‌ای از واگذاری نظارت بر شبکه نمایش خانگی به سازمان صدا و سیما انتقاد کرد و این اقدام را «مایوس‌کننده» و «مخالف پیشرفت اقتصاد هنر صنعت سینما» خواند.

این کانون صنفی در بیانیه خود از نهادهای مسئول خواست «اصرار بر بنیان‌های دیرین و منسوخ را کنار گذاشته» و «متناسب با مقتضیات معاصر و عرف پذیرفته‌شده جامعه اقدام کنند.»

خانه سینمای ایران از جمله پیامدهای مصوبه جدید را «افزایش فشار روانی به هنرمندان» و «سانسورهای بیشتر آثار نمایش خانگی و سینمایی» ذکر کرده و آن را موجب پررنگ‌تر شدن بحران حوزه‌ فرهنگ دانسته است.

پیش‌تر مجید بهشتی، تهیه کننده سینما در مورد مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی به صدای آمریکا گفت: «واگذاری شبکه نمایش خانگی به صداوسیما بازگشت به دهه ۶۰ است.»


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر