پنجشنبه، مرداد ۰۲، ۱۴۰۴

اسرائیل: سازمان ملل به جای انداختن تقصیر به گردن دیگران، کمک‌ها را به مردم غزه برساند

 

اسرائیل: سازمان ملل به جای انداختن تقصیر به گردن دیگران، کمک‌ها را به مردم غزه برساند


محموله‌های کمک‌های بشردوستانه در مرز غزه
محموله‌های کمک‌های بشردوستانه در مرز غزه

اسرائیل می‌گوید به حدود ۹۵۰ کامیون کمک‌رسانی شامل محموله‌های غذا اجازه ورود به غزه داده، اما سازمان ملل «به جای رساندن غذا، انگشت اتهام را به سوی دیگری نشانه» می‌رود.

گزارش‌های پرشماری مبنی بر کمبود غذا در غزه، گرسنگی مردم و شرایط وخیم انسانی در این منطقه منتشر شده است.

سازمان ملل متحد اسرائیل را متهم به جلوگیری از امدادرسانی مناسب به غزه می‌کند.

در واکنش، حساب رسمی اسرائیل به فارسی در ایکس، با انتشار تصاویری از کامیون‌های متوقف شده در مرز غزه، از سازمان ملل متحد خواست «تقصیر را به گردن دیگران» نیندازد و «شروع به انتقال کمک‌ها» کند.

بر اساس اعلام اسرائیل، «نزدیک به ۹۵۰ کامیون کمک‌های بشردوستانه در مرز منتظرند و آماده‌اند تا به دست مردم غزه برسند.»

حساب رسمی دولت اسرائیل به فارسی در ایکس، با طرح این پرسش که «پس چه کسی مانع آنها است؟»، سازمان ملل متحد را مسئول دانسته و توضیح داده است: «در حالی که اسرائیل ورود کمک‌های بشردوستانه را تسهیل می‌کند و جی‌اچ‌اف آن را مستقیماً به غیرنظامیان غزه می‌رساند، سازمان ملل مانع جریان موثر کمک‌ها می‌شود. ما از سازمان ملل متحد می‌خواهیم که فوراً از مسدود کردن کمک‌های ضروری دست بردارد!»

۱۱۱ سازمان امدادرسانی از جمله پزشکان بدون مرز، نجات کودکان و آکسفام روز اول مرداد هشدار دادند که «همکاران ما و کسانی که به آن‌ها خدمت می‌کنیم، در حال مرگ هستند».

این گروه‌ها خواستار برقراری آتش‌بس فوری، بازگشایی تمام گذرگاه‌های زمینی و جریان آزاد کمک‌ها از طریق سازوکارهای تحت رهبری سازمان ملل شدند.

 

اسرائیل شرح داده است که از ۱۹ ماه مه میلادی، مصادف با ۲۹ اردیبهشت در تقویم خورشیدی، «کمک‌ها از طریق دو کانال اصلی وارد غزه شده»؛ یکی «مکان‌های توزیع تحت مدیریت «جی‌اچ‌اف آپدیتز» که در آنها «بسته‌های غذایی هفتگی به خانواده‌ها ارائه می‌شود» و دیگری «کمک‌های تکمیلی» شامل «مواد اولیه برای نانوایی‌های محلی و آشپزخانه‌های عمومی» که با هماهنگی سازمان ملل» صورت می‌گیرد.

بنا بر اعلام منابع رسمی اسرائیلی، به‌تازگی «نزدیک به ۴۵۰۰ کامیون وارد غزه شده‌اند، از جمله آرد برای نانوایی‌ها و ۲۵۰۰ تن غذای کودک و غذاهای ویژه برای کودکان.»

اسرائیل تأکید کرده است که هرچند این کشور برای افزایش ورود کامیون‌های کمکی به غزه تلاش می‌کند، اما «تنگنای جمع‌آوری و توزیع توسط سازمان‌های بین‌المللی همچنان مانع اصلی حفظ جریان ثابت کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه است.»

گزارش‌های مربوط به کمبود غذا در غزه واکنش‌های متفاوتی در میان کاربران ایرانی در شبکه‌های اجتماعی برانگیخته؛ در حالی که برخی خواهان توجه و رسیدگی مراجع ذی‌ربط جهانی به این مسئله هستند، گروهی دیگر خبرهای مربوطه را ناشی از تبلیغات می‌دانند.

یک کاربر ایکس در این مورد نوشت که سازمان‌های بین‌المللی «که صدها انبار و تجهیزات در غزه داشتند، قحطی و گرسنگی غزه را می‌بینند» که به اعتقاد او ناشی از تبلیغات است، «اما کیلومترها تونل که حتی در زیر مدارس و بیمارستان‌ها هم بود را نخواستند ببینند.»

 

برخی دیگر از کاربران نیز تأکید دارند که به جای پرداختن به غزه، به «تشنگی و فلاکت ۹۰ میلیون نفر در ایران» توجه کنید و «گرسنگی کودکان، از جمله در سیستان و بلوچستان» را ببینید که «ساخته جمهوری اسلامی است.»

شماری از کاربران نیز با اشاره به اظهارات سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا تأکید کرده‌اند که پیش از این کمک‌های ارسالی برای مردم غزه در اختیار حماس قرار می‌گرفت که «همان‌ها را به مردم در بازار آزاد می‌فروختند» و درآمد حاصل از آن را «خرج عملیات تروریستی‌شان می‌کردند».

 

تمام این نمایشی که برای «مردم گرسنه غزه» به راه انداختند به این دلیل است.
Iranian American
@IranLionness
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا امروز گفت که قبلاً کمک‌هایی که برای مردم غزه فرستاده می‌شد، می‌افتاد دست حماس، بعد همونا رو به خود مردم تو بازار آزاد می‌فروختن. اینطوری کلی پول درمی‌آوردن و خرج عملیات‌های تروریستی‌شون می‌کردن. ولی حالا آمریکا نمی‌ذاره همچین سوءاستفاده‌ای دوباره اتفاق

دوروتی شیا، ماینده موقت آمریکا در سازمان ملل، روز چهارشنبه با اشاره به وضعیت انسانی در غزه گفته است که ایالات متحده از ارسال کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان در غزه حمایت می‌کند.



 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر