سه‌شنبه، خرداد ۱۰، ۱۳۹۰

تابش: اگر ستوده دست‌بند نداشت، نظام با چه تهدیدی روبرو می‌شد؟

مادامیکه
این رجاله های سخیف و اوباش ادمخوار .جانی .در کشور عزیزمان ایران حکومت می کنند.ملت
یک روز خوش بخود نخواهند دید.اتحادبرای برچیدین این نظام فاسدو سخیف
و.ویرانگرو. ادمخوار یک وظیفه ملی میهنی است

 

تابش: اگر ستوده دست‌بند نداشت، نظام با چه تهدیدی روبرو می‌شد؟

در آخرین عکس‌های منتشر شده از نسرین ستوده، این بانوی زندانی دست‌بند در دست در حضور ماموران همسر خود را در آغوش گرفته است. انتشار این عکس‌ها نه تنها در شبکه‌های اجتماعی بلکه بین نمایندگان مجلس ایران هم بازتاب داشته است.


عکس‌های منتشر شده از نسرین ستوده در دادگاهی که برای «ابطال پرونده وکالت» او برگزار شده بود، بازتاب گسترده‌ای در فضای مجازی داشته است. در عکس‌های منتشر شده از دادگاه یک‌شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۰، این وکیل دادگستری زندانی، دست‌بند در دست در حضور دو مامور زن و یک سرباز، رضا خندان همسر خود را در آغوش گرفته است.
رضا خندان همسر نسرین ستوده درباره چرایی تشکیل این دادگاه و نحوه برخورد با نسرین ستوده می‌گوید: «دادگاه انتظامی وکلا احضاریه صادر کرده و خواسته بود نسرین ستوده به دلیل اتهاماتی که در دادگاه انقلاب برای او مطرح شده بود، پروانه‌ی وکالت ایشان را به حالت تعلیق درآورند. ولی متاسفانه منهای ماهیت و موضوع دادگاه، نحوه برخورد با خانم ستوده تحقیرآمیز بود. یعنی بیش از آن که مسائل امنیتی پشت این قضیه باشد، تحقیرآمیز بود.»
بشنوید: گفت‌و‌گو با رضا خندان
عکس‌های این دادگاه در وبسایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی همچون فیس‌بوک می‌چرخید. سایت پارلمان نیوز نیز از واکنش یک نماینده مجلس ایران به چگونگی برگزاری دادگاه نسرین ستوده گزارش داده است.
محمدرضا تابش، نماينده اردکان و دبیرکل «فراکسیون خط امام» مجلس تصاویر منتشر شده از محاکمه خانم نسرین ستوده را «متاثرکننده» خواند. تابش گفته است، عملکرد «نابخردانه برخی دوستان نادان» موجب «تضعیف نظام» شده است.
به گفته رضا خندان، رفتار ماموران با نسرین ستوده در دادگاه به گفته رضا خندان، رفتار ماموران با نسرین ستوده در دادگاه "تحقیر آمیز" بود.
آقای تابش همچنین درباره بازتاب انتشار این تصاویر در مجلس ایران گفته است: «علاوه بر نمایندگان اصلاح‌طلب مجلس، بسیاری از نمایندگان طیف اصول‌گرا نیز از این بابت ابراز تاسف کردند.»
این نماینده مجلس ایران پرسیده است: «اگر دستبند به دست خانم ستوده نحیف که در زندان نیز با کاهش شدید وزن مواجه بوده نمی‌بستند، نظام با چه تهدید و خطر غیر قابل جبرانی روبرو می‌شد؟» محمدرضا تابش این گونه رفتارها را بسیار مخرب‌تر از «پروژه‌های براندازی نرم» دانسته است.
«رفتار تحقیرآمیز ماموران در خانه وکلا»
رضا خندان که در عکس‌های منتشر شده در آغوش همسرش نسرین ستوده قرار دارد در گفت‌وگو با دویچه وله چگونگی حضور نسرین ستوده در دادگاه را نه در شان یک وکیل، حتی در شان یک آدم معمولی نیز نمی‌داند.
رضا خندان درباره هدف تشکیل دادگاه می‌گوید: «یک ساعت قبل از شروع دادگاه خانم ستوده را به آن‌جا آوردند. کسانی که همراه ایشان بودند، افرادی نبودند که بتوانند فضای کانون وکلا را درک کنند. کانون وکلا خانه‌ی وکلا است. بردن فرد با دستبند به آن‌جا نوعی بی‌احترامی به کل مجموعه کانون وکلا هم تلقی می‌شود. این‌که اعضای هیات مدیره و دیگر پرسنل کانون وکلا یا همکاران‌شان با آن شرایط خانم ستوده را آن‌جا ببینند، به نوعی توهین یا تحقیر کانون وکلاست.»
همسر نسرین ستوده درباره فضای دادگاه نیز می‌گوید: «در تمام مدت که خانم ستوده در دفتر شعبه‌ی رسیدگی‌کننده بودند، هیچ وقت دستهای‌شان را باز نکردند. برای انجام هر کاری مثل نوشتن یادداشت مجبور بودند با دو دست دستبندزده این کار را انجام دهند. در تمام مدت، در حالی که ماموران داخل اتاق بودند، در بسته بود و می‌توانستند دستبند را باز کنند متاسفانه این کار را نکردند. معمولا ماموران شان فضای قضاوت را رعایت می‌کنند. چون وقتی متهم وارد جلسه‌ی دادگاه می‌شود، دادگاه  در اختیار قاضی یا قضات دادگاه است و نباید متهم دستبند داشته باشد. دستبند را همانجا جلوی قضات باز کردند، موقع اتمام جلسه نیز در مقابل چشمان قاضی و در جلسه‌ی‌ دادگاه دستبند زدند. در تمام این رفتارها بیش‌تر از آن‌که بحث امنیت در میان باشد، بحث تحقیر مطرح بود.»
آن‌طور که در عکس‌های جلسه دادگاه  پیداست خانم نسرین ستوده توانسه با همسرش برخورد کوتاهی داشته باشد. در این مدت چه صحبت‌هایی میان آن‌ها رد و بدل شده است؟ همسر نسرین ستوده می‌گوید: «کل آن ماجرایی که شما در عکس‌ها می‌بینید شاید در عرض چند ثانیه اتفاق افتاد. آن قدر فضا منفی بود که امکان هیچ گفت‌وگویی وجود نداشت. در مدتی که ایشان را در اتاق نگه داشته بودند تا دادگاه تشکیل شود، صحبت‌های مختلفی راجع به تشکیل جلسه‌ی دادگاه شد. ایشان گفتند که «من دفاع نخواهم کرد، چون به من امکان دفاع داده نشده است. اصلا از موضوع دادگاه خبر ندارم که برای تعلیق پروانه‌ام آمده‌ام.» به همین علت از قضات دادگاه خواست به او و وکیل او آقای عبدالفتاح سلطانی مهلت دهند تا پرونده را مطالعه کند و بتوانند طی جلسات آینده از خودشان دفاع کنند.»
«اعتراض به احکام ناعادلانه»
در روزهای گذشته خانم ستوده در نامه‌ای خطاب به همسرش خود نوشته بود: «ما خانواده خوشبختی بودیم ولی برخلاف تهدید بازجویم که در اولین جلسه‌ی بازجویی گفت تو و شوهرت را از حیز انتفاع ساقط می‌کنم، هنوز هم خوشبختیم، زیرا نمی‌دانم چرا آقای بازجو نمی‌دانست خوشبختی در دل آدمی وجود دارد. می‌خواهند دادگاهی برپا کنند تا پروانه‌ی وکالتم را ابطال کنند. البته پروانه‌ی وکالتی دارم که سعی کرده بودم ضمیمه‌ی شرافتم باشد. اگر روزی پروانه‌ی وکالت را حکومتی از من بگیرد، شرافتم را که با هیچ حکمی نمی‌تواند بگیرد.‌‌همان مرا بس. من بی‌پروانه‌ی وکالت یا با پروانه، به این احکام معترضم. اعتراض به احکام ناعادلانه نیاز به پروانه‌ی وکالت ندارد.»
۹ خرداد ۱۳۹۰، یک روز بعد از برگزاری دادگاه روز تولد نسرین ستوده بود. فعالان جنبش زنان و دوستان خانم ستوده در حضور در منزل‌اش تولد او را جشن گرفتند. آقای خندان در این باره می‌گوید: «دوستان خانم ستوده لطف کرده و مراسمی در منزل ما برگزار کردند. به اتفاق خانواده‌ی عبداله مومنی که ایشان هم سالگرد تولدشان بود، مشترکا مراسم برگزار شد. در طول مراسم تولد، همه درباره‌ی تشکیل جلسه‌ی دادگاه و نحوه اعزام ایشان به جلسه‌ی دادگاه صحبت می‌کردند که تمام مسائل را تحت‌الشعاع قرار داده بود.»
نسرین ستوه سال گذشته به یازده سال زندان، بیست سال محرومیت از وکالت و ممنوعیت خروج از ایران محکوم شد. او در یک سال گذشته به علت شرایط بد زندان یا محرومیت از ملاقات بارها دست به اعتصاب غذا زده است.
حسین کرمانی
تحریریه: مصطفی ملکان

مراسم تشییع عزت‌الله سحابی چهارشنبه صبح در لواسان برگزار می‌شود

مراسم تشییع عزت‌الله سحابی چهارشنبه صبح در لواسان برگزار می‌شود


مراسم تشییع پیکر عزت الله سحابی صبح روز چهارشنبه از منزل وی واقع در لواسانات برگزار خواهد شد.

به گزارش پایگاه خبری میزان نیوز، نزدیک به فعالان  ملی-مذهبی، مراسم تششیع جنازه  ساعت ۸ صبح از بلوار امام لواسان، خیابان صحرای ناران  برگزار می‌شود.

عزت الله سحابی، رئیس شورای فعالان ملی مذهبی بامداد روز سه شنبه در بیمارستان مدرس تهران درگذشت.

در پی درگذشت عزت‌الله سحابی  شخصیت‌ها و گروه‌های مختلف سیاسی، با صدور بیانیه‌‌هایی مرگ این فعال کهنه‌کار سیاسی را  تسلیت گفته‌اند.

آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی، آیت‌الله یوسف صانعی، شورای هماهنگی راه سبز امید، دفتر تحکیم وحدت،  شورای فعالان ملی مذهبی،  سازمان ادوار تحکیم،  شیرین عبادی، احمد منتظری،  محمد نوری‌زاد، خانواده آیت‌الله طالقانی و آیت‌الله اسدالله بیات از جمله اشخاص و گروه‌هایی هستند که درگذشت عزت‌الله سحابی را تسلیت گفته‌اند.

عزت الله سحابی اردیبهشت ماه امسال به علت شکستگی استخوان ران به بیمارستان منتقل شد و مورد عمل جراحی قرار گرفت اما پس از آن دچار خونریزی مغزی شد و در بیمارستان پارسیان به حال اغما بود.

وی نزدیک به یک هفته پیش به بیمارستان مدرس منتقل شده بود.

هاله سحابی، دختر عزت الله سحابی، که در روز تحلیف محمود احمدی‌نژاد در تهران بازداشت شده بود، چند ماه پیش دوباره به زندان بازگردانده شد و با وجود درخواست برای ملاقات با پدر بیمارش مقام‌های قضایی به وی چنین فرصتی ندادند.

عزت الله سحابی، متولد سال ۱۳۰۹ است و فعاليت‌های سياسی و تشکيلاتی خود را پس از  ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ آغاز کرد.

سحابی به هنگام تاسيس نهضت آزادی در سال ۱۳۴۰ به اين حزب پيوست. وی به همراه آيت الله محمود طالقانی، مهدی بازرگان و يدالله سحابی به عنوان شورای مرکزی نهضت آزادی فعاليت می‌کرد.

عزت الله سحابی از آغاز فعاليت‌های سياسی خود نزديک به ۱۵ سال را در زندان‌های دوران شاه و جمهوری اسلامی گذارند.

عضو خبرگان رهبری: مشايی گفته تا دو سال دیگر خامنه‌ای نیست

مادامیکه
این رجاله های سخیف و اوباش ادمخوار .جانی .در کشور عزیزمان ایران حکومت می کنند.ملت
یک روز خوش بخود نخواهند دید.اتحادبرای برچیدین این نظام فاسدو سخیف
و.ویرانگرو. ادمخوار یک وظیفه ملی میهنی است

 

عضو خبرگان رهبری: مشايی گفته تا دو سال دیگر  خامنه‌ای نیست


  عبدالنبی نمازی، نماينده ولی فقيه و امام جمعه کاشان گفته است مشایی به برخی از اطرافیانش گفته است که خامنه‌ای و  احمد جنتی تا دو سال دیگر نخواهند بود که بتوانند از کاندیدا شدن وی برای ریاست جمهوری جلوگیری کنند.

آيت الله عبدالنبی نمازی، نماينده ولی فقيه و امام جمعه کاشان  همچنین گفته است عزيز جعفری، فرمانده سپاه از رهبر جمهوری اسلامی، خواسته است تا اسفنديار رحيم مشايی را بازداشت کند، اما رهبر  خواستار بازداشت نيروهای «عملياتی» جريان «انحرافی» شده است.

به گزارش وب سايت متعلق به دفتر آيت الله نمازی، وی  که در حاشيه درس خارج فقه «انحرافات و جريانات اخير کشور» صحبت می‌کرد گفته است:«رئيس دفتر رئيس جمهور مراکز قدرت نظام را در اختيار خودش گرفته» است.

عبدالنبی نمازی همچنين گفته است: «آقای سرلشگر جعفری فرمانده کل سپاه رفتند خدمت مقام معظم رهبری و گفتند اجازه بدهيد ايشان را بگيريم کل غائله حل می‌شود حالا نهايتاً چند روزی بعضی‌ها اظهار نگرانی خواهند کرد و تمام خواهد شد. آقا ظاهراً هنوز به اين نتيجه نرسيدند ولی فرمودند همه عوامل را دستگير کنيد؛ کسانی که نيروهای عملياتی اين طرح هستند؛ آقا فرمودند با قوت بازجويی کنيد و بررسی کنيد اما حساب رئيس جمهور را جدا کنيد.»

در هفته‌های گذشته انتقادها در مورد عملکرد اسفنديار رحيم‌مشايی بالا گرفته  است و  پيشتر نيز  در خواست‌هايی برای  بازداشت آقای رحيم مشايی و برخی افراد حلقه اول «جريان انحرافی» به اتهامات مالی و سياسی  مطرح شده بود.

طی هفته‌های اخير گزارش‌هايی در خصوص بازداشت افراد نزديک به دفتر رياست جمهوری ايران منتشر شده است.

به گزارش وب سايت الف، نزديک به احمد توکلی نماينده مجلس، کاظم  کياپاشا  از «دوستان ۲۰ ساله رئيس دفتر رئيس جمهوری» که در زمان  رياست اسفنديار رحيم مشايی بر سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و سازمان ايرانگردی و جهانگردی مشاور رسمی وی بوده، نيز بازداشت شده است.

عباس اميری‌فر، امام جماعت مسجد نهاد رياست جمهوری، نيز پيش از اين  به اتهام  دست داشتن در توزيع فيلم «ظهور نزديک است» بازداشت شده است.

عبدالنبی نمازی می‌گويد افراد بازداشت شده «اعترافات تکان دهنده» ای درباره «مفاسد» داشته‌اند.

موضوع وزير اطلاعات

رويارويی آيت الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، و محمود احمدی نژاد، رييس جمهوری ايران، بر سر حيدر مصلحی، وزير اطلاعات، باعث شد تا اختلافات اين دو  علنی شود.

به دنبال برکناری وزير اطلاعات توسط محمود احمدی‌نژاد، آيت الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، طی دستوری وی را ابقا کرد.

اين در حالی است که عبدالنی نمازی جزييات بيشتری از نحوه برخورد محمود احمدی‌نژاد با رهبر ارائه می‌کند.

اين عضو خبرگان رهبری می‌گويد: «در قضيه وزير اطلاعات، وزير گزارشاتی داده بود خدمت آقا که اينها چه کسانی هستند و قصدشان چیست و تنها راه را در برکناری وزير ديده بودند و آقا متوجه بود و اين قضيه از شش ماه قبل گزارش شده بود به آقا که به فرياد اطلاعات برسيد که اينها در حال توطئه هستند اگر خاطرتان باشد چهار پنج ماه قبل آقا خودشان رفتند وزارت اطلاعات که به دنبال همين گزارش بود.»

عبدالنبی نمازی اضافه می‌کند: «آقای مصلحی يک جلسه داخل سازمانی تشکيل داده بود و برای کادر اطلاعات مطالبی را گفته بود و يک آقايی به نام عبداللهی که رئيس ستاد اطلاعات بوده در صحبت‌ها پارازيت ايجاد می‌کرده که نه آقا اينجوری نيست و وزير اطلاعات بعد از جلسه حکم عزل ايشان را صادر می‌کند اين هم عنصر نفوذی دفتر رئيس جمهور بوده است.»

این عضو خبرگان تصریح می‌کند: «بعد از اين آقای رئيس جمهور آقای مصلحی را احضار می‌کند که چرا ايشان را بدون هماهنگی من برداشتی؟! آقای مصلحی می‌گويد که من وزيرم و اين شخص کارمند من می‌باشد و رئيس جمهور هم می‌گويد که شما يا استعفا بدهيد يا من عزلتان می‌کنم و آقای مصلحی هم استعفا می‌دهد.»

«مسئله رسانه ای نشود»

به گفته عبدالنبی نمازی رهبر تمايل نداشته است تا مسئله اختلاف بر سر  وزير اطلاعات رسانه‌ای شود.

اين عضو خبرگان رهبری می‌گويد: «خبر (استعفای وزير اطلاعات) که به آقا می‌رسد ايشان آن حکم را صادر می‌کند. البته قبل از حکم به خاطر اين که مسئله رسانه‌ای نشود شخصاً در چند سطر خطاب به رئيس جمهور می‌نويسند که آقای مصلحی بايد در جای خودش ابقا بشود و خود آقا هم اين نوشته را که دست‌نويس بوده در پاکت گذاشته و در پاکت را می‌چسبانند و يکی از اعضای دفتر به دست رئيس جمهور می‌رساند. رئيس جمهور می‌پرسد که نامه چيست؟ اظهار بی‌اطلاعی می‌کنند و وقتی نامه را باز می‌کنند می‌خوانند و می‌گويند: خب اين مسئله که تمام شده است! گزارش را که به آقا می‌دهند آقا مطلع می‌شوند و حکم را صادر می‌کنند.»

به دنبال ابقای حيدر مصلحی توسط رهبر، محمود احمدی‌نژاد مدتی به صورت «قهر» و «خانه نشينی» از حضور در جلسات دولت خودداری می‌کند. اما وی پس از مدتی به سر کار بازگشت.

اخراج  مصلحی در جلسه هيات دولت

عبدالنبی نمازی می‌گويد حيدر مصلحی در نخستين  جلسه هيات دولت با مشورت «دفتر رهبری» از  حضور در اين جلسه خودداری کرده و به قم رفته بود.

اين عضو خبرگان در خصوص رويارويی حيدر مصلحی و محمود احمدی‌نژاد در جلسه دومین جلسه هيات دولت می‌گويد: «رئيس جمهور که وارد جلسه می‌شود به احترام آقای حائری که درس اخلاق گفتند چند دقيقه‌ای می‌نشيند و بعد با اجازه آقای حائری جلسه را ترک می‌کند و از طريق يکی از اعضای دفتر آقای مصلحی را صدا می‌کنند و می‌پرسد که شما چرا شرکت کرديد؟ آقای مصلحی می‌گويد دستور آقاست. رئيس جمهور می‌گويد شما به مسائل بين من و آقا کاری نداشته باشيد و خودتان را درگير اين مقوله نکنيد.»

عبدالنبی نمازی اضافه می‌افزاید: «آقای مصلحی از جلسه هيئت دولت خارج می‌شود و در نهايت خبر به آقا می‌رسد و آقا محکم می‌گويند که آقای مصلحی حتماً بايد در جای خوشان باشند و به همين دليل مشايی گفته بود که ما احتمال نمی‌داديم که آقا اين قدر محکم بمانند و آقا هم که گفته بودند من تا آخر پای اين مسئله می‌ايستم منتها با حفظ آرامش کشور در حالی که اوضاع منطقه مانند مصر و ليبی و بحرين و عربستان به اين صورت است بايد طوری رفتار کرد که هم اين فتنه مهار و کنترل بشود توسط وزارت اطلاعات و دستگاه قضايی و هم آرامش کشور پابرجا باشد.»

«احمدی‌نژاد حفظ شود»

عبدالنبی نمازی می‌گويد رهبر از حاميان خود خواسته است تا از حمله به محمود احمدی‌نژاد خودداری کرده و حملات خود را به اطرافيان وی که به عنوان «جريان انحرافی» معرفی می‌شوند، متمرکز کنند.

امام جمعه کاشان  در اين زمينه می‌گويد: «در يک ملاقاتی که سران سه قوه حضور داشته اند آقا می‌فرمايند که رئيس جمهور بايد حفظ بشود به دليل زحمات و خدمات مختلفی که انجام دادند مانند مسکن و هسته‌ای و ... فلذا به شخص ايشان در خطبه‌ها و سخنرانی‌ها چيزی گفته نشود ولی جريان انحرافی بايد برای مردم روشن بشود که اينان درصدد در دست گيری قوه مقننه و نتيجتاً قوه مجريه است چون کابينه را مجلس رأی می‌دهد.»

«آیت‌الله خامنه‌ای تا دوسال دیگر نیست»

امام جمعه کاشان در بخش دیگری از اظهارات خود تصریح می‌کند که مشایی گفته است  آیت‌الله خامنه‌ای و احمد جنتی تا دوسال دیگر نیستند که بخواهند جلوی نامزدی وی در انتخابات ریاست جمهوری را بگیرند.

 عبدالنبی نمازی تصریح می‌کند: «به آقای مشایی گفتند شما که می‌خواهی رئیس جمهور شوی صلاحیت شما را شورای نگهبان باید تأیید کند و آیت الله جنتی بسیار قاطع است و شما را رد صلاحیت می‌کند که مشایی گفته تا دو سال دیگر آیت الله جنتی نیست و مقام معظم رهبری هم نیست که باعث رد صلاحیت بشوند. حالا نمی‌دانیم در ارتباط با جن این چیزها را فهمیده‌اند یا چیز دیگریست.‌»

شرکت کشتیرانی فرانسوی در مظان اتهام حمل اسلحه برای ایران

شرکت کشتیرانی فرانسوی در مظان اتهام حمل اسلحه برای ایران

 

از قرار معلوم شرکت بزرگ کشتیرانی فرانسوی CMA CGM برای جمهوری اسلامی ایران اسلحه حمل کرده است. این کار نقض آشکار تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران محسوب می‌شود آمریکا خواستار مجازات سخت این شرکت فرانسوی است.

 

به گزارش روزنامه‌ی آلمانی هندلزبلات، وزارت خزانه‌داری آمریکا مشغول بررسی اقدامات تنبیهی علیه شرکت کشتیرانی CMA CGM است. این شرکت فرانسوی که سومین شرکت بزرگ کشتیرانی در جهان است، احتمالا تحریم‌های ایالات متحده‌ی آمریکا علیه ایران را نقض کرده است.
در ماه مارس سال جاری، کشتی باری «ام.اس. ویکتوریا» توسط نیروی دریایی اسرائیل در دریای مدیترانه توقیف و به بندر اسرائیلی اشدود منتقل شد. اسرائيلی‌ها در این کشتی بیش از ۵۰ تن اسلحه‌ کشف کردند. در میان این سلاح‌ها از جمله موشک‌های ضدکشتی، سه هزار نارنجک و تقریبا ۷۰ هزار فشنگ مسلسل سنگین ارسالی از ایران به چشم می‌خورد.
مقصد سلاح‌ها: باریکه‌ی غزه
مسیری که باید کشتی «ام.اس. ویکتوریا» می‌پیمود، از سوریه و از طریق بندر مرسین در ترکیه به اسکندریه‌ی مصر بود. به گفته‌ی محافل امنیتی اسرائيل، این سلاح‌ها برای سازمان تروریستی حماس در باریکه‌ی غزه در نظر گرفته شده بودند‌ا.
این نخستین بار نیست که این کنسرن فرانسوی، به دلیل معاملات حساس با جمهوری اسلامی ایران، مورد انتقاد آمریکایی‌ها قرار می‌گیرد. در سال ۲۰۱۰ نیز یک کشتی این شرکت فرانسوی که حامل جنگ‌افزارهای ایرانی بود توقیف شد.
پیشامد اخیر برای کنسرن فرانسوی پیامد خواهد داشت و افزون بر آن، بر مناسبات میان اروپا و آمریکا نیز سنگینی خواهد کرد. مایک کاناوی، نماینده‌ی کنگره‌ی آمریکا، در نامه‌‌ای به هیلاری کلینتون، وزیر خارجه و تیموتی گایتنر، وزیر خزانه‌داری آمریکا، خواهان اقدامی سخت علیه فرانسویان شده است.
کشتی باربری شرکت فرانسوی CMA CGM که ظاهرا تحریم‌ها علیه ایران را نقض کرده استکشتی باربری شرکت فرانسوی CMA CGM که ظاهرا تحریم‌ها علیه ایران را نقض کرده است
سایه‌ای بر مناسبات آمریکا و اروپا
به گفته‌ی ناظران سیاسی، این نامه در زمانی نوشته شده که از نظر سیاسی کاملا نامناسب است. چرا که چند ماهی است موضوع تحریم‌ها علیه ایران، بر مناسبات میان آمریکا و کشورهای اروپایی سنگینی می‌کند.
چند روز پیش، اروپایی‌ها فهرست تحریم‌های خود علیه ایران را به‌روز کردند. تصمیمات اتحادیه‌ی اروپا نتیجه‌ی ماه‌ها فشار آمریکا بر این اتحادیه بود. روی هم ۱۰۰ شرکت ایرانی دیگر وارد فهرست تحریمی تازه‌ی اتحادیه‌ی اروپا شدند که از آن میان ۳۸ شرکت در اروپا و در واقع همگی در آلمان مستقر هستند. وزارت امور خارجه‌ی آلمان نمی‌خواهد درباره‌ی فعالیت‌های مشکوک شرکت‌های ایرانی در آلمان تفسیری ارائه دهد.
جامعه‌ی جهانی، جمهوری اسلامی ایران را متهم می‌کند که از سازمان‌های تروریستی چون حماس در باریکه‌ی غزه و حزب‌الله در لبنان پشتیبانی می‌کند. جامعه‌ی جهانی همچنین می‌کوشد با فشارهای اقتصادی دولت ایران را مجبور کند از فعالیت‌های اتمی خود دست بردارد. ایران متهم می‌شود که زیر پوشش برنامه‌های مسالمت‌آمیز هسته‌ای، در پی دستیابی به جنگ‌افزار اتمی است.

توهمات رهبرجمهوری اسلامی : آمريکا در برابر انقلاب اسلامی به زانو در آمده است

مادامیکه
این رجاله های سخیف و اوباش ادمخوار .جانی .در کشور عزیزمان ایران حکومت می کنند.ملت
یک روز خوش بخود نخواهند دید.اتحادبرای برچیدین این نظام فاسدو سخیف
و.ویرانگرو. ادمخوار یک وظیفه ملی میهنی است

 

توهمات رهبرجمهوری اسلامی : آمريکا در برابر انقلاب اسلامی به زانو در آمده است

آیت الله علی خامنه ای در مراسم رژه نیروهای سپاه پاسداران
 علی خامنه ای در مراسم رژه نیروهای سپاه پاسداران

  علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، در سخنانی از شرايط امروز ايران و منطقه خاورميانه ستايش کرد و آن را «تحقق برخی از وعده های الهی به ملت ايران» دانست. رهبر ايران مدعی شد که آمريکا در مقابل انقلاب اسلامی به زانو در آمده است.

  خامنه ای در «دانشگاه افسری و تربيت پاسدار امام حسين» خطاب به نيروهای سپاهی گفت که انقلاب اسلامی در مقايسه با ۳۰ سال پيش در موقعيتی بسيار بالاتر قرار دارد و شرايط امروز کشور و منطقه، تحقق برخی از وعده های الهی به ملت ايران است.

وی با خطاب کردن آمريکا به عنوان «شيطان بزرگ» گفت که اين کشور «از اول انقلاب، امپراطوری نظامی، مالی، تبليغاتی و سياسی خود را با همه توان به ميدان شکست انقلاب اسلامی و ملت ايران آورد اما واقعيت سياسی ايران و منطقه، نشان می دهد که آمريکا امروز خود در مقابل انقلاب اسلامی به زانو در آمده است.»

ايران و آمريکا از سه دهه پيش رابطه ديپلماتيک با يکديگر ندارند ولی در ۳۰ سال گذشته تنش در مناسبات دو کشور همواره به يکی از دغدغه های صلح جهانی تبديل شده است.

واشينگتن بارها ايران را به حمايت از تروريسم، نقض حقوق بشر و پيگيری برنامه هسته ای- نظامی متهم کرده و ائتلافی جهانی برای تحريم همه جانبه جمهوری اسلامی ايران به راه انداخته است.

جمهوری اسلامی ايران نيز آمريکا را عامل نا امنی در منطقه خاورميانه و جلوگيری از «پيشرفت ايران اسلامی» خوانده و خواهان خروج نيروهای اين کشور از عراق و افغانستان است.

در ماه های اخير که موج «بهار عربی» کشورهای شمال آفريقا و برخی از کشورهای خاورميانه را فرا گرفته است، رهبران ايران بويژه  خامنه ای اين رخدادها را نشانه «بيداری اسلامی» و «شکست سياست های آمريکا در حمايت از رهبران مستبد عرب» دانسته اند.

رهبر جمهوری اسلامی ايران روز سه شنبه گفت که آمريکا «۳۰ سال قبل تنها يکی از وابستگان فاسدش يعنی رژيم پهلوی را از دست داده بود اما امروز شاهد از دست رفتن گسترده رژيم های وابسته به خود است.»

آمریکا حوادث خاورمیانه را ادامه روند «اعتراض های مردم ایران به رهبران جمهوری اسلامی» معرفی کرده و گفته است که از خواست مردم کشورهای عربی برای رسیدن به دمکراسی و آزادی حمایت می کند.

باراک اوباما، رییس جمهور آمریکا، در پیام نوروزی خود به مردم ایران تاکید کرد: «همان نيروهای اميدی که ميدان تحرير را در نورديدند در ژوئن ۲۰۰۹ در ميدان «آزادی» ديده شدند. و درست به همانگونه که مردم منطقه بر حق انتخاب خود برای اينکه چگونه حکومتی داشته باشند پای فشرده اند، دولت های منطقه نيز در پاسخ خود دارای انتخاب هستند.»

وی گفته بود: «تا به حال پاسخ دولت ايران اين بوده است که برای حفظ قدرت خود اهميتی به مراتب بيشتر از احترام به حقوق مردم ايران قائل بوده است.»

این سخنان با واکنش رهبر ایران روبرو شد و وی حمایت آمریکا از مردم ایران را «دروغ» خواند.

انتقاد از «قدرت طلبان» داخلی

آیت الله خامنه ای در سخنان روز سه شنبه خود، «ثابت قدمی و هوشياری ملت و مسئولان ايرانی» را «شرط لازم برای تحقق کامل وعده های الهی» عنوان کرد و بدون اشاره به اين وعده ها، از کسانی که به گفته وی، در ایران به «مسائل فردی و قدرت طلبی مشغول شدند» انتقاد کرد.

خامنه ای گفته است: «گناه کسانی که در روند حرکت همگانی ملت ايران، آرمان های انقلابی ملت را از ياد بردند و به مسائل فردی و قدرت طلبی مشغول شدند گناهی بزرگ و نابخشودنی است که البته به فضل الهی، ملت اينگونه کارها را از اين افراد يا نمی گيرد و به آن بی اعتناست.»

رهبر جمهوری اسلامی ايران در سخنان خود توضيح بيشتری درباره اين دسته از افراد نداده است ولی در هفته های اخير رابطه وی با محمود احمدی نژاد، رييس جمهور اسلامی، به شدت تيره شده و هواداران او، اطرافيان آقای احمدی نژاد را به فساد مالی و تاکيد بر «مکتب ايرانی» با هدف اخلال در حرکت نظام اسلامی متهم کرده اند.

دولت احمدی نژاد در ماه های اخير به دليل دعوت از ملک عبدالله، پادشاه اردن، برای سفر به ايران و همچنين انتشار برخی گزارش ها درباره سفر احتمالی وزير امور خارجه ايران به عربستان هدف انتقادهای شديدی قرار گرفته است.

برخی از نمايندگان مجلس شورای اسلامی دولت دهم را به «سردرگمی» در حوزه سياست خارجی متهم کرده و با اشاره به اطرافیان رییس جمهور ایران، گفته اند که «جريان انحرافی» قصد دارد تا سياست خارجی تهاجمی جمهوری اسلامی را به سياست خارجی خنثی تبديل کند.

دهها چهره‌ فرهنگی ‌و‌‌ سیاسی خواستار رسیدگی بان‌گی‌مون به وضع زندان‌های ایران شدند

دهها چهره‌ فرهنگی ‌و‌‌ سیاسی خواستار رسیدگی بان‌گی‌مون به وضع زندان‌های ایران شدند


۱۵۱ نفر از شخصیت های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی ایرانی به ‌بان گی مون دبیر کل سازمان ملل نامه نوشته‌ و از وی تقاضا کردند در تعیین نماینده ویژه حقوق بشر در رابطه با ایران تسریع نماید تا هرچه زود‌تر به وضع زندانیان و نحوه بازجویی از آنان رسیدگی شود.

در بخشی از این نامه با اشاره به وضع زندانیان سیاسی در ایران که منجر به اعتصاب غذای تعدادی از آنها در زندان رجایی شهر شده آمده است: «گزارش‌های تکان دهنده‌ای توسط برخی زندانیان و یا خانواده‌های آنها در رابطه با وضعیت زندانیان در زندان‌های مختلف ایران (مانند رجایی شهر – قرچک ورامین – اهواز و...) در رابطه با نحوه بازجویی، آماده سازی برخی زندانیان برای اعترافات اجباری و نیز وضعیت بسیار دشوار و وحشتناک زندگی زندانیان سیاسی (اعم از زن و مرد) در این زندان‌ها منتشر شده است.»

این ۱۵۱ فعال مدنی و سیاسی در نامه خود به دبیر کل سازمان ملل نوشته‌اند: «اینک زندان‌های جمهوری اسلامی ایران مملو از فعالان سیاسی و مدنی است که به دنبال دستگیری‌های گسترده، نه تنها متحمل شرایط سخت بازداشت و شکنجه‌ها و فشارهای جسمی و روانی در مدت بازجویی می‌شوند، بلکه در مغایرت با قوانین داخلی در خصوص حقوق متهمین و نیز تعهدات حقوقی بین‌المللی ایران، حقوق اولیه‌شان نقض می‌گردد و در اکثر موارد با حکم‌های سنگین دادگاهای فرمایشی روبرو شده و سپس در زندان‌هایی بسیار شلوغ با حداقل امکانات زیستی و رفاهی و در شرایطی بسیار دشوار، به ویژه در زندان‌های مشترک با متهمانِ به قتل، تجاوز، اعتیاد و... (که خود آنها نیز قربانیان وضعیتی هستند که حاکمیت ایران مسبب آن است) به سر می‌برند.»

امضاء‌کنندگان این بیانیه با توجه به بند دو ماده ۲ و ماده ۹۹ منشور ملل متحد، از ‌بان گی مون (و نماینده احتمالی ویژه ایران) درخواست کرده‌اند دولت ایران را به عنوان یکی از اعضای سازمان ملل متحد جهت انجام تعهدات حقوقی بین‌المللی خود به ویژه در خصوص حقوق زندانیان و متهمین مندرج در اعلامیه جهانی حقوقی بشر و میثاقین حقوق بشر ۱۹۶۶، و نیز تعهدات حقوقی داخلی تحت فشار قرار دهند.

رونوشت این نامه  به خانم ناوی پیلای، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، دبیرخانه کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل متحد و خانم کا‌ترین اشتون، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا فرستاده شده است.

یرواند آبراهامیان، عبدالعلی بازرگان، مهران براتی، رامین جهانبگلو، فاطمه حقیقت‌جو، رضا علیجانی، هادی قائمی، علی مزروعی، حسن یوسفی اشکوری،  حسین قاضیان، مهدی ممکن و فریده فرهی از جمله امضاکنندگان این نامه هستند.

عزت الله سحابی، رییس شورای فعالان ملی-مذهبی، درگذشت

عزت الله سحابی، رییس شورای فعالان ملی-مذهبی، درگذشت


عزت الله سحابی، رئیس شورای فعالان ملی مذهبی بامداد روز سه شنبه در بیمارستان مدرس تهران درگذشت.

علی اکبر معین‌فر، وزیر نفت دولت موقت، درگفت‌و‌گو با رادیو فردا با تایید خبر درگذشت آقای سحابی به رادیو فردا گفت: «نزدیک‌ سحر مهندس سحابی به رحمت خدا رفتند. الان دارند جنازه ایشان را به منزلشان که در نارون لواسان است، حمل می‌کنند که فردا (چهارشنبه) از آنجا تشییع جنازه شود.»

محمد بسته نگار، آیت الله منتظری، عزت الله سحابی. عکس از وبسایت آیت الله منتظری

عزت الله سحابی اردیبهشت ماه امسال به علت شکستگی استخوان ران به بیمارستان منتقل شد و مورد عمل جراحی قرار گرفت اما پس از آن دچار خونریزی مغزی شد و در بیمارستان پارسیان به حال اغما بود.

وی نزدیک به یک هفته پیش به بیمارستان مدرس منتقل شده بود.

عزت الله سحابی، یدالله سحابی و مهدی بازرگان

هاله سحابی، دختر عزت الله سحابی، که در روز تحلیف محمود احمدی‌نژاد در تهران بازداشت شده بود، چند ماه پیش دوباره به زندان بازگردانده شد و با وجود درخواست برای ملاقات با پدر بیمارش مقام‌های قضایی به وی چنین فرصتی ندادند.

عزت الله سحابی، متولد سال ۱۳۰۹ است و فعاليت‌های سياسی و تشکيلاتی خود را پس از  ۲۸ مرداد سال ۱۳۳۲ آغاز کرد.

سحابی به هنگام تاسيس نهضت آزادی در سال ۱۳۴۰ به اين حزب پيوست. وی به همراه آيت الله محمود طالقانی، مهدی بازرگان و يدالله سحابی به عنوان شورای مرکزی نهضت آزادی فعاليت می‌کرد.

عزت الله سحابی از آغاز فعاليت‌های سياسی خود نزديک به ۱۵ سال را در زندان‌های دوران شاه و جمهوری اسلامی گذارند.

عزت الله سحابی در سال ۱۳۷۹ نيز به همراه دهها فعال ملی مذهبی و عضو نهضت آزادی بازداشت شد و نزديک به دوسال را در زندان گذارند.

مرتضی کاظميان در خصوص فشار های امنيتی بر عزت الله سحابی پس از انتخابات رياست جمهوری  ۱۳۸۸  به رادیو فردا می‌گويد: «به دليل همراهی و همدلی مهندس سحابی و زيرمجموع ايشان، يعنی شورای فعالان ملی مذهبی، از جنبش سبز،  ميرحسين موسوی و مهدی کروبی چه در دوران انتخابات و چه بعد از آن منجر به افزايش فشارها شد و به طور مشخص در زمستان سال گذشته و پيش از عيد مهندس سحابی به رغم وضعيت بيماری  احضار شدند.»

مرتضی کاظميان می‌افزايد: «مهندس سحابی به دادسرای مقدس واقع در اوين احضار، که در آنجا مورد بازجويی و تهديد قرار گرفتند.»

دوشنبه، خرداد ۰۹، ۱۳۹۰

«ماجرای کشتی‌های اسرائيلی می‌تواند دولت دهم را غرق کند»

مادامیکه
این رجاله های سخیف و اوباش ادمخوار .جانی .در کشور عزیزمان ایران حکومت می کنند.ملت
یک روز خوش بخود نخواهند دید.اتحادبرای برچیدین این نظام فاسدو سخیف
و.ویرانگرو. ادمخوار یک وظیفه ملی میهنی است

 

«ماجرای کشتی‌های اسرائيلی می‌تواند دولت دهم را غرق کند»

هنوز جوهر تکذیبیه اتاق بازرگانی درباره رابطه اقتصادی با اسرائیل خشک نشده بود که خبر از پهلو گرفتن کشتی‌های تجاری اسرائیل در بنادر ایران رسید. هوشنگ حسن‌یاری می‌گوید این اخبار می‌تواند به ضرر دولت احمدی‌نژاد تمام شود.


دکتر هوشنگ حسن‌یاری استاد روابط استراتژیک در کالج سلطنتی کانادا از احتمالات و گمان‌ها درباره خبر رابطه تجاری ایران و اسرائیل می‌گوید.
دویچه‌وله: آقای حسن یاری! برای اولین بار در لیست شرکت‌های تحریم‌شده توسط آمریکا، چندی پیش اسم یک شرکت‌اسراییلی آمده و بعد از آن البته ایران هرگونه ارتباط تجاری با اسراییل را شدیداً تکذیب کرد. ولی مطبوعات اسراییل همچنان این قضیه را پی گرفتند و طبق آخرین خبر حتی گزارشی منتشر کردند از پهلوگرفتن کشتی‌های تجاری اسراییل در آب‌های ایران. علی‌رغم تکذیب‌های مقامات ایرانی، چه در مورد ارتباط با شرکت‌های اسراییلی و چه در مورد پهلوگرفتن کشتی‌های تجاری اسراییل در آب‌های ایران، شما فکر می‌کنید چه قدر احتمال این که این خبر صحت داشته باشد وجود دارد؟
هوشنگ حسن‌یاری: پیشینه‌ی این مسئله برمی‌گردد به زمان جنگ عراق علیه ایران و زمانی که در قالب مسئله‌ی "ایران کنترا" ظاهراً اسراییل از طریق واسطه‌هایی تسلیحاتی را به ایران ارسال داشته و این معامله ادامه داشته است. آنچه در مورد موضوع بحث امروز مهم به نظر می‌آید، اصرار نه تنها مطبوعات اسراییلی بلکه به‌خصوص آمریکایی‌هاست. چون تاکنون دیده‌ایم که وزارت خارجه آمریکا معمولاً شرکت‌ها و کشورهایی را در لیست تحریم‌های خود قرار می‌داد که آن شرکت‌ها و کشورها با ایران روابط تجاری داشتند و به‌خصوص با افراد و شرکت‌هایی که مورد تحریم بین‌المللی هستند. در نتیجه مسئله‌ی امروز برمی‌گردد به این پیشینه. این که آیا واقعاً صحت دارد یا نه، باید بگویم که اگر باز به عمل آمریکایی‌ها در گذشته‌ نگاه کنیم، زمانی که به‌خصوص شرکت‌های روسی و چینی را مورد تحریم قرار می‌دادند، دیده شد که با پادرمیانی دولت‌های چین و روسیه، گهگاهی آمریکا از خود نرمشی نشان می‌داد. در مورد اخیر هم شرکت اسراییلی ظاهرا با ورود به معااملات غیرقانونی با ایران  تحریم‌ها را دور زده‌اند.
یعنی شما معتقدید که ارتباط این شرکت‌ها با شرکت‌های ایرانی یا با دولت ایران دور از چشم اسراییل بوده، یا احیانا دولت اسراییل خبر داشته و آن طور که روزنامه‌ی هاآرتص نوشته، به خاطر این که قضیه پول در میان بوده، چشم خودش را بر روی این معاملات بسته است؟
ببینید اگر چنین خبری صحت داشته باشد، به طور قطع از آنجایی که اسراییل کشور کوچکی است، دولت این کشور معمولا بر مسائلی از این قبیل احاطه کامل دارد. به‌خصوص در دهه‌های گذشته اسرائیل همواره وارد معامله با کشورهایی می‌شده که با آمریکا چندان روابط مناسبی نداشتند، مثل بعضی از کشورهای آفریقایی و آمریکای لاتین، در نتیجه چنین امری در گذشته وجود داشته. اگر در مورد ایران چنین امری صحت داشته باشد، به طبع نشان‌دهنده‌ی این امر هم هست که دولت اسراییل و شرکت‌های اسراییل بیش‌تر به دنبال انجام معاملات و تجارت هستند به‌خصوص در مورد کالاهایی که خطری برای امنیت اسراییل ایجاد نمی‌کند. در نتیجه در صورت صحت این خبر شرکت‌های اسراییل نظیر شرکت‌های روسی و چینی و غیره درصدد هستند که از تحریم‌هایی که شامل حال ایران شده نهایت استفاده را کرده و سودی از این میان عاید خود کنند.
برخی از ناظران و تحلیلگران هم معتقدند که این کار احیاناً با چراغ سبز دولت اسراییل صورت گرفته، به این منظور که نشان دهد تحریم‌ها علیه دولت ایران بی‌فایده است و در نهایت راهی جز گزینه‌ی نظامی علیه ایران باقی نمی‌ماند. نظر شما در این مورد چیست؟
به طور کلی یکی از دو سه کشوری که همواره براین امر تاکید داشته که بایستی جلوی پیشرفت هسته‌ای ایران را از طریق نظامی گرفت، اسراییل بوده است. اسراییل است که بر آمریکا و جامعه جهانی فشار وارد می‌کند که مسئله‌ی برنامه‌ی هسته‌ای ایران را از طریق نظامی حل کنند یعنی مثلا تأسیسات اتمی ایران را بمباران کنند. در سال‌های گذشته گهگاهی چنین امری در واکنش‌های اسرائیل شدت بیش‌تری پیدا می‌کرده. حتی اسراییلی‌ها صحبت از این می‌کردند که حمله‌ی به ایران در آینده‌ی نزدیک اتفاق خواهد افتاد. اما این که اسراییلی‌ها چنین حساب دقیقی را انجام دهند برای نشان‌دادن بی‌تاثیری تحریم‌ها، به نظر من مقداری دور از واقعیت است. به خاطر این که مثلا در زمان جنگ عراق و ایران که پیش‌تر به آن اشاره شد، زمان ریاست جمهوری ریگان، اسراییل بیش‌تر به دنبال سود مالی بود و از طرف دیگر در آن زمان اسرائیل با تحویل تسلیحات به ایران خواهان آن بود که هیچ یک از طرفین جنگ، ایران یا عراق، پیروز نشوند و این در نهایت به نفع اسراییل می‌شد. در این مورد اخیر نشان دادن بیهودگی تحریم‌ها و در نهایت تقویت اندیشه‌ی حمله‌ی نظامی به ایران، به نظر من تا حدودی بعید به نظر می‌آید. چون در نهایت آمریکایی‌ها براین عقیده هستند که تحریم‌ها در حال انجام است و دارد نتیجه‌ی مثبت می‌دهد و به همین خاطر به مسائل و مشکلات اقتصادی ایران اشاره‌ی جدی دارند. اروپایی‌ها هم ظاهرا بر همین عقیده هستند. به اعتقاد من امروز علاقه‌ی چندانی در هیئت رهبری آمریکا برای گشودن یک جبهه‌ی جدید و یک جنگ جدید علیه ایران وجود ندارد، حتی اگر این سیاست جدید اسراییل در پی تحریک آمریکایی‌ها و جامعه جهانی باشد.
صرف نظر از اسرائیل، در داخل ایران اگر صحت این خبر تایید شود، حالا رسمی یا غیررسمی، شما فکر می‌کنید چه تاثیری بر وضعیت کنونی دولت احمدی‌نژاد که به شدت هم متزلزل است بگذارد؟ چون این دولتی بوده که همواره از محو اسراییل صحبت کرده است.
این سئوال خیلی مهمی است. نه تنها در داخل ایران، بلکه در منطقه به طور کلی تاثیرگذار خواهد بود. به‌خصوص که اعراب در دهه‌های گذشته همواره به ایران با دیده‌ی شک و تردید نگاه می‌کردند، روابط ایران با اسراییل را علیه خود و منافع خود می‌دیدند و امروز در داخل ایران همان طور که اطلاع دارید، حرف از «جریان انحرافی» به قول اصولگرایان دولتی زده می‌شود و ردپای این انحرافات در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران و مسائلی از این قبیل. در صورتی که چنین امری صحت داشته باشد و تنها از جانب گروه‌های مخالف دولت احمدی‌نژاد در ایران به این شایعات دامن زده نشده باشد، باید گفت که این نه تنها دولت را تضعیف می‌کند، بلکه جمهوری اسلامی را به طور کلی درمنطقه تضعیف خواهد کرد. چون در رأس هرم قدرت در ایران، اشخاصی حضور دارند که تمام تصمیمات عمده و استراتژیک را می‌گیرند. بنابراین این می‌تواند زیان‌بخش برای تمام کسانی باشد که در ایران در قدرت هستند. ولی به‌خصوص با اشاره به گفته‌ی شما از آنجایی که شکاف‌ها در داخل نظام جمهوری اسلامی ایران بین دولت و دیگران هرچه گسترده‌تر می‌شود، بعید نخواهد بود که کسانی که مخالف دولت احمدی‌نژاد هستند، امروز سعی کنند که از این مسئله بهره‌برداری کنند. چون از دید آن‌ها این موضوع تاییدی خواهد بود بر اتهاماتی که در مورد ایجاد رابطه با آمریکا  به دولت آقای احمدی‌نژاد زده می‌شود یا برخی مسائلی که به آقای مشایی نسبت می‌دهند در مورد ملت اسراییل و خوب بودن ملت اسراییل.
میترا شجاعی
تحریریه: جواد طالعی

ریاست ایران بر اوپک و معمای وزیر نفت

مادامیکه
این رجاله های سخیف و اوباش ادمخوار .جانی .در کشور عزیزمان ایران حکومت می کنند.ملت
یک روز خوش بخود نخواهند دید.اتحادبرای برچیدین این نظام فاسدو سخیف
و.ویرانگرو. ادمخوار یک وظیفه ملی میهنی است

 

ریاست ایران بر اوپک و معمای وزیر نفت


کمتر از ده روز به اجلاس آتی اوپک مانده اما سرپرستی وزارت نفت ایران همچنان مورد بحث است. برخی اعضای شورای نگهبان و نمایندگان مجلس، سرپرستی این وزارت‌خانه از سوی محمود احمدی‌نژاد را غیرقانونی و قابل پیگیری می‌دانند.


احمدی‌نژاد در آخرین گفت‌وگوی مستقیم تلویزیونی خود اعلام کرد که سرپرستی وزارت نفت را شخصا بر عهده می‌گیرد. این سخنان با مخالفت نمایندگان مجلس روبرو شد و برخی اعضای شورای نگهبان نیز پیش از درخواست رسمی مجلس برای تفسیر قانون اساسی، این سرپرستی را غیرقانونی و خلاف اصل ۱۳۵ قانون اساسی عنوان کردند.
بنا بر اصل یاد شده، رییس جمهور می‌تواند در پی برکناری، استیضاح یا استعفای هر وزیر، برای آن وزارت‌خانه تا معرفی وزیر جدید، سرپرستی  به مدت حداکثرسه ماه تعیین کند. عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان به صراحت اعلام کرده که رییس جمهور بنا بر اصول متعدد قانون اساسی از جمله اصل ۱۳۵ نمی‌تواند شخصا سرپرستی وزارت‌خانه‌های بدون وزیر را بر عهده گیرد.
ساختمان  وزارت نفت ایرانساختمان وزارت نفت ایراناحمدی‌نژاد اما کماکان سرپرست وزارت نفت مانده و فاطمه بداغی، معاون حقوقی وی نیز تفسیر شورای نگهبان از اصل یاد شده را "عطف ماسبق" دانسته است. فاطمه بداغی تاکید کرده که سرپرستی رییس جمهور بر وزارت نفت  امری تمام شده و فیصله یافته است.
در این میان، یازده نماینده مجلس با نوشتن نامه‌ای به علی لاریجانی، سرپرستی احمدی‌نژاد بر وزارت نفت را تخلف نامیده و خواستار رسیدگی جدی به آن شده‌اند. سید عماد حسینی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس از ارائه گزارشی توسط این کمیسیون به هیئت رییسه مجلس خبر داده و افزوده که این گزارش در صورت رای مجلس، برای پیگیری به قوه قضاییه ارسال خواهد شد.
نماینده ایران در اجلاس اوپک کیست؟
احمدی‌نژاد در زمانی سرپرستی وزارت نفت را بر عهده گرفته که قرار است جمهوری اسلامی رییس ۱۵۹مین نشست کشورهای صادرکننده نفت در شهر وین باشد. ایران پس از ۳۶ سال از آغاز سال ۲۰۱۱ میلادی ریاست ادواری اوپک را به عهده گرفته است. ریاستی که مستلزم مدیریتی قوی و منسجم است.
نمایندگان مجلس به حساسیت‌های موجود در اوپک و نکاتی چون تلاش عراق و نیجریه برای کنار زدن ایران در این سازمان اشاره می‌کنند و نگرانند که جایگاه ایران در اوپک با تصمیم دولت برای ادغام وزارت نفت و نیرو و سرپرستی احمدی‌نژاد، بیش از پیش تضعیف شود. گفته می‌شود که عراق و نیجریه به دلیل کاهش توان ایران برای استخراج نفت، برای کسب جایگاه ایران در اوپک دورخیز کرده‌اند.
اصرار احمدی‌نژاد برسرپرستی وزارت نفت، این گمانه‌زنی را دامن زده که وی قصد حضور در نشست آتی اوپک و اعلام مواضعی خاص در آن را دارد. اما شجاع‌الدین بازرگانی، مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت نفت با نادرست خواندن این زمزمه‌ها، تاکید کرده که نماینده ایران در اجلاس بعدی اوپک و اجلاس مشترک اتحادیه اروپا و اوپک، یکی از وزیران هیئت دولت خواهد بود.
کاهش حمایت اصولگرایان از احمدی‌نژاد
ادغام وزارت‌خانه‌ها، تصدی سرپرستی وزارت نفت و سخنان تلویزیونی احمدی‌نژاد، متحدان اصولگرای او را بیش از گذشته دچار شکاف و تردید کرده است. غلامرضا مصباحی‌مقدم، نماینده اصولگرای تهران در همین چارچوب و در گفتگو با "خبرآنلاین"، از روحیه ناآرام و خودمحوری احمدی‌نژاد یاد کرده و افزوده که « تصمیمات متغیر دولت در اداره کشور، دایما تنش را به جامعه پمپاژ می‌کند.»
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، همچنین  در انتقاد از رفتارهای " غیرمعقول و تعجب برانگیز" احمدی‌نژاد به "خبرآنلاین" گفته که « برای مجلس دشوار نیست که از رییس جمهور سوال کند، اما مصلحت‌‌اندیشی می‌کند.»
مصباحی مقدم، ادعای احمدی‌نژاد دایر بر افزایش آرای خود به ۳۵ میلیون نفر در دوران اخیر را "خام‌اندیشی" خوانده و تصریح کرده که حمایت اصولگرایان از نامزدی احمدی‌نژاد در انتخابات نهم و دهم، به معنای اصلح بودن او نبوده و آن‌ها از همان آغاز نیز انتقاداتی جدی بر عملکرد وی داشته‌اند. 
 

پرونده معاملات پنهان با جمهوری اسلامی ایران در پارلمان اسرائيل

مادامیکه
این رجاله های سخیف و اوباش ادمخوار .جانی .در کشور عزیزمان ایران حکومت می کنند.ملت
یک روز خوش بخود نخواهند دید.اتحادبرای برچیدین این نظام فاسدو سخیف
و.ویرانگرو. ادمخوار یک وظیفه ملی میهنی است

 

پرونده معاملات پنهان با جمهوری اسلامی ایران  در پارلمان اسرائيل

پرونده معاملات محرمانه شرکت اسرائيلی "برادران عوفر" با ایران، فردا در مجلس اسرائيل بررسی می‌شود. نزدیکان شرکت، که از سوی آمریکا تحریم‌شده، می‌گویند که تمام معاملات با ایران با موافقت رهبری اسرائيل انجام شده است.


به گزارش خبرگزاری آلمان، معاملات پنهان شرکت معروف اسرائيلی "برادران عوفر" با ایران، جامعه اسرائيل را به شدت آشفته کرده است. رادیوی دولتی اسرائيل امروز دوشنبه (۳۰ مه/۹ خرداد) گزارش داد که پرونده این معاملات، که به حیثیت اسرائيل لطمه زده، فردا ‌سه‌شنبه در کمیسیون ویژه مجلس اسرائیل مورد بررسی قرار می‌گیرد.

اتهامات بزرگ برادران عوفر

شرکت کشتی‌رانی‌عظیم "برادران عوفر" هفته‌گذشته از سوی وزارت امور خارجه آمریکا متهم شد که در سال گذشته یک تانکر نفتکش را از طریق یکی از شرکت‌های وابسته به خود، به شرکت‌کشتی‌رانی جمهوری اسلامی ایران فروخته و ۸ میلیون و ۶۵۰ هزار دلار بابت آن دریافت کرده است.

اتهامات "برادران عوفر"، تنها به فروش نفت‌کش محدود نمی‌شود. "اکواسیس" نهادی که داده‌های مربوط به کشتی‌رانی را در سطح بین‌المللی در اختیار دارد، دیروز فاش کرد که کشتی‌های "برادران عوفر" ظرف سال‌های گذشته ۱۳ بار در بنادر ایران لنگر انداخته‌اند. روزنامه اقتصادی "کالکالیست" اسرائيل نیز، دیروز یکشنبه (۲۹ مه/۸ خرداد)  گزارش داد که در فاصله سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۰ دست کم هفت نفت‌کش وابسته به گروه تجاری "برادران عوفر"، برای حمل نفت‌خام در بنادر ایران پهلو گرفته‌اند.

تکذیب در ایران و اسرائيل

روزنامه "یدیعوت آخرونوت" امروز دوشنبه به نقل از افراد نزدیک به "برادران عوفر" گزارش داد که پهلو گرفتن نفتکش‌های اسرائيلی در سواحل ایران و خرید نفت خام از جمهوری اسلامی با موافقت رسمی رهبری اسرائيل صورت گرفته است. اما دفتر بنیامین نتان‌یاهو، نخست وزیر اسراییل، این موضوع را تکذیب کرد.

همزمان، محسن صادقی‌فر، معاون امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی جمهوری اسلامی، نیز در تماس با ایرنا این خبرها را تکذیب کرد. وی گفت: «کشتی‌های متعلق به رژیم صهیونیستی در سال‌های اخیر هیچ‌گاه وارد بنادر ایرانی نشده‌اند. اگر قرار باشد یک کشتی از آمریکا یا اسرائيل به ایران بیاید باید از وزارت بازرگانی یا گمرک جمهوری اسلامی مجوز بگیرد که قطعا چنین مجوزی هم صادر نشده است.»

پلیس زیر فشار

احزاب و گروه‌های اسرائيلی، برای بررسی پرونده معاملات محرمانه با جمهوری اسلامی، پلیس اسرائيل را زیر فشار گذاشته‌اند. آری الداد، نماینده دست‌راستی مجلس، به رادیو اسرائيل گفته است: «پلیس باید این موضوع را تعقیب کند. شرکتی در قلب طبقه ممتاز، قوانین اسرائيل را نقض کرده است. این قوانین معامله با دشمن را ممنوع کرده است.» این نماینده مجلس افزوده است: «این موضوع بخصوص از آن‌جهت تکان دهنده است که اسرائيل پرچمدار تحریم علیه ایران محسوب می‌شود.»

اگر آنطور که نزدیکان "برادران عوفر" اعلام کرده‌اند، داد و ستدها با موافقت رهبری اسرائيل صورت گرفته باشد، اعتبار تل‌‌آویو در سطح جهانی به شدت آسیب خواهد دید. اما ناظران بین‌المللی می‌گویند، در این صورت همچنین روشن خواهد شد که رهبران جمهوری اسلامی نیز، به هنگام نیاز، حتی از متوسل شدن به دولتی که آن را بزرگترین دشمن خود می‌نامند، رویگردان نیستند.

ادامه حملات به اطرافیان احمدی‌نژاد؛ «جریان انحرافی به دنبال براندازی بود»

مادامیکه
این رجاله های سخیف و اوباش ادمخوار .جانی .در کشور عزیزمان ایران حکومت می کنند.ملت
یک روز خوش بخود نخواهند دید.اتحادبرای برچیدین این نظام فاسدو سخیف
و.ویرانگرو. ادمخوار یک وظیفه ملی میهنی است

 

ادامه حملات به اطرافیان احمدی‌نژاد؛ «جریان انحرافی به دنبال براندازی بود»


در ادامه حملات حامیان رهبر جمهوری اسلامی به اطرافیان محمود احمدی‌نژاد، محمدتقی مصباح‌یزدی «جریان انحرافی» را به هدف قرار دادن اسلام متهم کرده و یکی از مقام‌های عالی‌رتبه حزب موتلفه نیز اطرافیان رئیس دولت را به تلاش برای «براندازی» متهم کرده است.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمدتقی مصباح‌یزدی، یکی از روحانیان حامی رهبر جمهوری اسلامی، روز یکشنبه در سخنانی «جریان انحرافی اخیر» را بزرگترین خطر برای «جامعه اسلامی» قلمداد کرده است.

جریان انحرافی عبارتی است که به ویژه از زمان علنی شدن اختلاف‌ها میان محمود احمدی‌نژاد و آیت‌الله خامنه‌ای بر سر وزارت اطلاعات، از سوی حامیان رهبر جمهوری اسلامی برای اطرافیان محمود احمدی‌نژاد به کار می‌رود.

در این میان محمدتقی مصباح‌یزدی که پیشتر از حامیان محمود احمدی‌نژاد به شمار می‌آمد، در سخنان تازه خود با اشاره به برخی اظهارنظرهای جنجال‌برانگیز اسفندیار رحیم‌مشایی، رئیس دفتر رئیس جمهور، گفته است: «کنارهم قرار دادن قرائن و ایده‌ها و سخنانی که از این شخص در جاهای مختلف مطرح شد، ما را به این نتیجه می‌رساند که هدف تنها قدرت نیست، بلکه نوک پیکان به طرف اسلام و ارزش‌های اسلامی نشانه رفته است.»

مصباح‌یزدی همچنین گفته است: «این شخص حتی یک مورد بر علیه سران فتنه سخنی نگفته است، در سخنرانی‌ها حمایت و ارادت قابل توجهی به رهبری نظام نداشته که همه این حرف‌ها نشان‌دهنده فکر و هدف شوم این تفکر انحرافی است.»

وی همچنین افزوده است: «اگر همه این سخنان فقط در حرف خلاصه می‌شد، امکان داشت آنها را حرف‌هایی دیوانه‌وار به حساب آوریم، اما به دست گرفتن گلوگاه‌های اقتصادی و پروژه‌های عظیم اقتصادی کشور، ایجاد شبکه عظیم سیاسی در وزارتخانه‌ها، استانداری‌ها و نهادهای دولتی و خصوصی، سفرهای خارجی و ارتباط‌ معنادار با شخصیت‌های خارجی، تفسیرهای معنادار از قیام مسلمانان در شمال آفریقا، سوق دادن هدف‌ها به سوی انگیزه‌های ملی و تضعیف جایگاه ولی‌فقیه، همه و همه ما را به این نتیجه می‌رساند که این حرکت‌ها نمی‌تواند فقط به خاطر رئیس‌جمهور شدن و قدرت باشد، بلکه هدف از بین بردن اسلام و ارزش‌های اسلامی است.»

این سخنان در حالی بیان شده است، که پیشتر برخی از مقام‌های جمهوری اسلامی و از جمله چند تن از نمایندگان مجلس، «جریان انحرافی» و همین طور شخص محمود احمدی‌نژاد را به تلاش برای تسخیر مجلس آینده متهم کرده بودند.

در همین ارتباط  محمدعلی امانی، دبیر اجرایی حزب موتلفه روز یکشنبه «جریان انحرافی» را به تلاش برای براندازی نظام از طریق به دست گرفتن مجلس متهم کرده و گفته است: «جریان انحرافی و فتنه‌گران خواب براندازی نظام را می‌بینند و می‌خواهند مجلس را در دست بگیرند.»

از سوی دیگر محمدحسین صفارهرندی، مشاور فرمانده سپاه، با بیان این که «جریان انحرافی جرم‌های بزرگتری مرتکب شده»، اظهار داشته است: «مجموعه نظام با راهکارهای خاص خود برخوردهایی را با عوامل جریان انحرافی انجام داده و تکاپوی اخیر آنها نیز به دلیل ضربه خوردن  از این ناحیه است و امیدواریم رئیس جمهور نیز این جریان انحرافی را از خود دور کند و لذا در همین راستا گزارش بازجویی‌های عوامل جریان انحرافی به رئیس جمهور ارائه شده است.»

در هفته‌های گذشته گزارش‌هایی درباره بازداشت شماری از اطرافیان رئیس دفتر رئیس جمهور و از جمله دبیر فرهنگی هیات دولت منتشر شده بود.

در این میان محمدحسین صفارهرندی که در نشست انصار حزب‌الله سخن می‌گفت، با اشاره به  دستگیری «جن‌گیر مرتبط با جریان انحرافی» گفته است: «این عنصر ملحد و رمال جریان انحرافی در دولت‌های قبلی نیز با عطاالله مهاجرانی و غلامحسین کرباسچی همکاری داشته و بعد از این همکاری‌ها آقای حاشیه‌نشین دولت با ارتباط با این عنصر منحرف تلاش کرد از قدرت شیطانی وی استفاده کند.»

وزیر پیشین فرهنگ دولت محمود احمدی‌نژاد همچنین افزوده است: «این افراد با توسل به قدرت‌های شیطانی در مقابل خدا صف‌آرایی می‌کنند و تلاش می‌کنند با اهانت به قرآن و ائمه اطهار به قدرت دست پیدا کنند.»

صفارهرندی همچنین گفته است: «احمدی‌نژاد به عارضه‌ای گرفتار شده است و باید دعا کنیم که نجات پیدا کند.»

در این میان محمدتقی مصباح‌یزدی نیز در بخش دیگری از سخنان خود به ارتباط آنچه که از آن به عنوان جریان انحرافی یاد می‌شود، با رئیس دولت اشاره کرده و اظهار داشته است: «با گذشت زمان، آرام‌آرام محور فتنه و رابطه آن با مسئولان رسمی کشور روشن شد. البته ابتدا کسانی تلاش کردند این رابطه را تضعیف کنند، ولی هر چه سعی کردند کمتر نتیجه گرفتند و روز به روز وابستگی‌ها بیشتر شد.»

وی همچنین افزوده است: «این وابستگی‌ها تا جایی پیش رفت که احساس می‌شد حمایت‌هایی که از طرف مقام معظم رهبری صورت گرفته و سرمایه‌ها و خدماتی که انجام شده، همه در معرض نابودی قرار گرفته است، و هیچ راه معقول و قابل توجیهی برای حل این رابطه و وابستگی وجود ندارد. همه این قرائن دست به دست هم داد تا مسأله سحر و تسخیر به میان بیاید که طبعا مطرح کردن این مسائل خساراتی هم برای جامعه به دنبال داشت که بعدها با آشکار شدن قرائن متعدد این مسأله صورت واقعی‌تری به خود گرفت.»

مطهری، نماینده مجلس شورای اسلامی: آزادی بیان حتی اگر منجر به انکار خدا و جمهوری اسلامی شود، اشکالی ندارد

به انتصابات نزدیک میشودتبلیغات از هم اکنون شروع شده 
 مطهری، نماینده مجلس شورای اسلامی: آزادی بیان حتی اگر منجر به انکار خدا و جمهوری اسلامی شود، اشکالی ندارد
 
آزادی بیان حتی اگر منجر به انکار خدا و جمهوری اسلامی شود، اشکالی ندارد
 
علی مطهری با تاکید بر اینکه هر کسی باید در تفکر خود آزاد و در بیان آن نیز آزاد باشد، گفت: حتی اگر این آزادی بیان منجر به انکار خدا و جمهوری اسلامی باشد، چنین کسی اگر براساس تفکر به این رسید باید در بیان فکر خود ‌آزاد باشد.
آفتاب: علی مطهری نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه مناظره "آزادی بیان در جمهوری اسلامی" در پاسخ به این سوال که حدود آزادی چیست؟ مرز آزادی اجتماعی افراد تا کجا ادامه دارد، اظهارداشت: برخی می‌گویند مرز آزادی، محدود نکردن آزادی دیگران است، اما اسلام می‌گوید علاوه بر این، مصلحت فرد و جامعه، آزادی اجتماعی را معدود می‌کند.

وی گفت: فرض کنید در منزل می‌خواهد مشروب بخورید و مزاحم کسی هم نیستید، اما اسلام اجازه این را نمی‌دهد، چرا که اسلام می‌گوید بدن و عقل تو یک سرمایه و دارای ارزش است و نباید کاری کرد که آن ضرر ببیند.

نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به آیه‌ای از قرآن کریم بیان داشت: هیچ جمله و آیه‌ای که آزادی اجتماعی را به این زیبایی تبیین کرده باشد، در این زمینه نیست. قرآن خطاب به سایر اهل کتاب می‌گوید: ای اهل کتاب ما و شما یک امر واحد را معیار و ملاک قرار دهیم و همه به سراغ کلمه و امر واحدی بیاییم و نسبت آن با همه نامساوی است و آن اینکه غیرالله را نپرستید و شریکی برای او قرار ندهید، دوم اینکه هر کدام از ما دیگری را ارباب خودش قرار ندهد، یعنی از نظر اعتقادی فقط خدا و از نظر اجتماعی نظام ارباب رعیتی ملغی.

مطهری در ادامه باطرح این پرسش که چرا آزادی باید باشد، جواب داد: ۱- نباید مانع بروز استعداد‌های بشر شد.۲- بسیاری از چیزها را با جبر و زور نمی‌توان به بشر تحمیل کرد (الااکراه فی‌الدین) در دین، تفکر، اجبار نمی‌شود.

وی گفت: برخی سوال می‌کنند که آیا ولایت فقیه در حوزه نظر است یا عمل؟ که من پاسخ می‌دهم، ولایت فقیه به حوزه عمل تعلق می‌گیرد، چرا که نمی‌شود گفت انسان مثل دیگری فکر کند، اما در حوزه عمل به خاطر مصالح جامعه می‌توان مانند دیگری عمل کرد. زیرا اشرف بودن انسان در میان مخلوقات مختار بودن او است.

این نماینده مجلس با بیان اینکه مرز آزادی؛ نفاق، فریب و نیرنگ است اظهارداشت: هر کسی باید در تفکر خود آزاد و در بیان آن نیز آزاد باشد و حتی اگر منجر به انکار خدا، جمهوری اسلامی باشد چنین کسی باید در بیان فکر خود ‌آزاد باشد، مادامی که نیرنگ و فریب نیست باید در بیان خود آزاد باشد.

مطهری ادامه داد: اگر که براساس تفکر رسیدم اینجا که خدا و پیامبر وجود ندارد، بیان آن باید آزاد باشد و از آن معذب نخواهد بود، چرا که به دنبال حقیقت بوده است ولی اگر فردی از آیات قرآن استفاده کرد در حالیکه اعتقاد به آن ندارد، جلوی
در بحران‌های اخیر من در مصاحبه‌هایم گفتم، ما بی‌جهت اینقدر از کسانی که به هر دلیلی به انتخابات اعتراض داشتند و فکر می‌کردند تقلب شده وحشت کردیم، باید می‌گذاشتیم چند بار شعار دهند، تجمع کنند تلویزیون پخش کند و وقتی هیجان آنها پایین آمد، آن موقع که حداکثر صد هزار نفر باقی می‌ماندند که به دنبال آشوب بودند، آن موقع باید سخت گرفته می‌شد، نه اینکه از روز اول باتوم به دست بگیریم.
آن را باید گرفت.

وی یادآور شد: شهید مطهری خیلی‌ جاها انتقادهایی به مهندس بازرگان داشتند، ولی می‌گفتند این آدم صادق است و فکرش همین است، ذهنش تجربی است و اساساً با فلسفه آشنا نیست، و از روی حقیقت‌جویی برای خود تفکراتی دارد. این آدم منافق نیست. اما برخوردشان با سازمان مجاهدین خلق محکم بود و سخت در مقابل آنها ایستاد و گفت ما با اینها همکاری نخواهیم کرد، از آیات برای فریب جوانان استفاده می‌کنند، ولی آنجایی که صداقت و حقیقت هست خیلی باز برخورد می‌کند.

این نماینده مجلس افزود: اگر گروهی غیراسلامی بود و با تفکر به اینجا برسید، این باید آزاد باشد منتهی باید با پرچم خود وارد میان مردم شوند. من فکر نمی‌کنم که در میان رهبران جمهوری اسلامی کسی به اندازه او اینقدر در حوزه تفکر باز فکر کند.

مطهری در بخش دیگری از سخنان خود اظهارداشت: اینکه ما می‌گوییم حتی احزاب غیراسلامی آزاد هستند و بیان آزاد اگر ناشی از تفکر باشد بلامانع است، مقصود کارهای ژرنالیستی و رسانه‌ای نیست؛ بلکه اگر واقعاً کسی براساس تفکر به اینجا رسید که دین، پیامبر، مذهب و... همه ابزاری برای فریب مردم بوده است، باید بتوانند در نشریات و محافل تخصصی حرف خود را بیان کنند و در مقابل اسلام‌شناسان بیایند حرف خود را بزنند.

وی خاطرنشان کرد: خدمتی که امثال کسروی و حزب توده به اسلام کردند، هیچ‌کس نکرده است، اینها با شبهاتی که در جامعه مطرح کردند، علما وارد میدان شدند و جواب آنها را دادند و گوهر اسلام آشکار شد. همچنین آنهایی که به زن هجوم کردند و حقوق او را زیر سؤال بردند، موجب شدند شهید مطهری کتاب حقوق زن در اسلام را بنویسید، اینها به طور غیر مستقیم و ناخواسته به اسلام خدمت می‌کنند.

این نماینده مجلس ادامه داد: بالاخره باید جایی و مکانی باشد که اینگونه افراد بتوانند حرف‌شان را بزنند، نه اینکه در روزنامه‌ها و رسانه‌ بحث‌های عقیدتی را مطرح کنند و مردم عادی وحشت بکنند، بلکه باید در مکان‌های تخصصی این مباحث باید مطرح شود و از طرف علما پاسخ داده شود. اما این وضعیت در جمهوری اسلامی مسلماً در حد مطلوب نبوده است.

مطهری با تاکید بر اینکه ما باید برخی از حساسیت‌ها کم نکنیم و نترسیم، گفت: یک نقصی که در کار ما وجود دارد این است که فکر می‌کنیم جمهوری اسلامی یک موجود نحیف است و اگر چند نفر پیدا شوند و اعتراض کنند و فریاد بزنند، انقلاب از بین می‌رود، اینجور نیست. انقلاب آنچنان ریشه‌های محکمی دارد که به هیچ وجه با این حرف‌ها آسیب نمی‌بیند.

وی با یادآوری مسائل بعد از انتخابات ۸۸ خاطرنشان کرد: در بحران‌های اخیر من در مصاحبه‌هایم گفتم، ما بی‌جهت اینقدر از کسانی که به هر دلیلی به انتخابات اعتراض داشتند و فکر می‌کردند تقلب شده وحشت کردیم، باید می‌گذاشتیم چند بار شعار دهند، تجمع کنند تلویزیون پخش کند و وقتی هیجان آنها پایین آمد، آن موقع که حداکثر صد هزار نفر باقی می‌ماندند که به دنبال آشوب بودند، آن موقع باید سخت گرفته می‌شد، نه اینکه از روز اول باتوم به دست بگیریم، گاهی اوقات اشتباه در مدیریت بحران است، اما باید توجه داشت در چنین بحران‌هایی تصمیم‌گیری سخت است، چرا که هیچ تضمینی وجود ندارد که اگر اجازه تجمع داده می‌شد افراد بیشتری کشته نمی‌شدند، امثال ما هم نمی‌توانند چنین ادعایی بکنند، ولی آنچه که به نظر می‌آید این است ما نباید بی‌جهت از حرف مخالف وحشت داشته باشیم.

این نماینده مجلس یاداور شد: شهید مطهری می‌گوید: جوانان ما فکر نکنند که با جلوگیری از افکار مخالف به اسلام خدمت می‌کنند، این اشتباه است، چرا که روش پیامبر اسلام و ائمه‌های این نبوده است، ما باید کم کم تمرین کنیم که افراد بتوانند حرف‌شان را بزنند، حرف ما این است که ترسی از افکار مخالف نداریم، ما در همه زمینه‌ها منطق قوی داریم، در زمینه نظام حکومتی، اقتصادی، خانوادگی، جزایی و حقوقی... حرف داریم، اگر ضعفی است از ضعف مدیریت ماست.

مطهری گفت: اگر آزادی بدهیم که اینها حرفشان را بزنند معلوم می‌شود که چیز خاصی را در پشت حرف‌های آنها نیست، اما اگر جلوگیری شود مشکل ایجاد می‌شود. نیازی به سخت‌گیری ما نبوده است، لذا ما باید رفتارهای خود را اصلاح کنیم.

نمایشی ازسوی مجلس جمهوری اسلامی .که اسامی ۲۶ فرمانده و مقام آمریکایی مورد تحریم را منتشر کرد



نمایشی ازسوی مجلس جمهوری اسلامی . که اسامی ۲۶ فرمانده و مقام آمریکایی مورد تحریم را منتشر کرد


مجلس شورای اسلامی فهرستی از نام ۲۶ مقام آمریکایی که جمهوری اسلامی ایران قصد «تحریم و تعقیب» آنها را دارد اعلام کرد. بیشتر این نام‌ها مربوط به فرماندهان نظامی پیشین و فعلی آمریکایی از جمله ۱۶ ژنرال ارتش ایالات متحده است.

کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ایران روز سوم خرداد کلیات طرحی را با عنوان «طرح تحریم و تعقیب برخی مقامات آمریکایی» به تصویب رساند و علت تصویب آن را، «نقش مؤثر برخی مقامات آمریکایی در نقض حقوق بشر و جنایت علیه بشریت و تولید، قاچاق و ترانزیت مواد مخدر» اعلام کرد.

در فهرستی که روز یکشنبه از سوی کاظم جلالی، سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اعلام شد، از جمله به نام دیوید پترائوس، فرمانده کنونی نیروهای آمریکایی و ناتو در افغانستان اشاره شده است. در این فهرست همچنین نام ژنرال استنلی مک‌کریستال، فرمانده پیشین نیروهای ناتو به چشم می خورد که به ادعای نمایندگان مجلس ایران، «در قاچاق مواد مخدر» و دیگر جرایم دست دارد.

در فهرست مجلس ایران،نام دونالد رامسفلد، وزیر دفاع پیشین ایالات متحده، پل ولفوویتز، معاون پیشین وزارت دفاع و استوارت لِوی، معاون پیشین وزیر امور خزانه‌داری آمریکا نیز منتشر شده‌است.

در این فهرست شماری از فرماندهان نظامی آمریکا در عراق از جمله پل برمر، جیمز ماتیوس، ریکاردو سانچز، تامی فرانکس، ریموند اودیرنو نیز به چشم می خورند که این افراد به «نقض حقوق بشر و حمایت از فعالیت‌های تروریستی» متهم شده‌اند.

در این فهرست همچنین از فردی به نام «فرانک جی گاردنر» با عنوان «نخستین فرماندار نظامی آمریکا در عراق در سال ۲۰۰۳»، نام برده شده که منظور از آن می‌تواند «جی مونتگمری گارنِر»، مدیر دفتر کمک‌های بازسازی و بشردوستانه عراق در سال ۲۰۰۳ باشد.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، کاظم جلالی درباره افراد نام برده در این فهرست گفته است: «ما این افراد را شناسایی کردیم و مستندات محکم و قوی در خصوص جنایات آنها وجود دارد، معتقدیم این اشخاص باید در مجامع بین‌المللی و حقوقی محاکمه شوند و علیه‌شان حکم صادر شود، جمهوری اسلامی ایران بررسی جنایات آنان را در مجامع حقوقی پیگیری خواهد کرد.»

در بخش دیگری از فهرست مجلس شورای اسلامی ایران، افرادی چون توماس جی. پیکارد، رئیس پیشین اف.بی.آی، ژنرال میلر، فرمانده زندان گوانتانامو، دریادار هریسون، فرمانده کنونی بازداشتگاه گوانتانامو، و ویلیام راجرز، فرمانده ناو وینسنس، که هواپیمای مسافربری ایران را در سال ۱۳۶۷بر فراز خلیج فارس منفجر کرد، به «نقض حقوق بشر» متهم شده‌اند.

برای چند مقام نظامی و امنیتی دیگر از جمله ژنرال‌ها ریچارد پرل، جان کین، جرج کیستی، جانس کاربینسکی، جک بریگز، جیمز جونز، و پیتر شومیکر و دو رئیس پیشین سازمان سیا، با نام‌های لویس فری و رابرت مولر اتهام‌هایی چندگانه ذکر شده‌است.

مقام‌های جمهوری اسلامی درباره ماهیت و جزئیات تحریم‌های مورد نظر خود علیه این مقامات توضیح بیشتری نداده‌اند اما انتظار می‌رود تحریم مالی یا ممنوعیت سفر به ایران برای فرماندهان و مقام های آمریکایی قرار گرفته در این فهرست وضع شود.

انتشار این فهرست در حالی صورت می گیرد که از زمان انقلاب بهمن ۵۷ در ایران، دولتمردان آمریکایی تقریبا هیچ‌گونه مسافرتی به ایران نداشته اند یا حساب بانکی در این کشور ندارند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس همچنین در مورد چگونگی پیگیری تلاش‌های جمهوری اسلامی برای محکوم شدن این افراد در مجامع بین‌المللی و حقوقی و مشخصات و نام این مجامع توضیحی نداد.

کاظم جلالی درباره این اقدام مجلس  گفته است: «اگر چه کلیت سیاست‌های یکجانبه‌گرایانه آمریکا جنایتکارانه است اما برخی مقامات آمریکایی نقش موثری در نقض حقوق بشر و جنایت علیه بشریت و تولید، قاچاق و ترانزیت مواد مخدر داشته و دارند، لذا این طرح به اعمال مجازات علیه این اشخاص می‌پردازد.»

وی افزود: «البته این لیست اولیه ما خواهد بود. در لیست‌های بعدی افراد جنایتکار در فلسطین، لبنان، سودان و سایر کشورها نیز معرفی خواهند شد.»

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس در ادامه اظهار داشت: «البته جنایات آمریکا علیه ملت ایران از زمان کودتای ۲۸ مرداد تاکنون ادامه دارد و اینها همه لیست خواهد شد و کسانی که در این جنایات سهم داشتند در لیست قرار خواهند گرفت.»

ایالات متحده پس از گروگانگیری کارکنان آمریکایی در سفارت این کشور در تهران، تحریم‌های مختلفی را علیه منافع و مقام‌های جمهوری اسلامی ایران وضع کرده‌است. این تحریم ها در سال های اخیر شدت گرفته است و واشینگتن، علت افزایش تحریم‌های یکجانبه بر ضد ایران را «جلوگیری از دست یافتن تهران به سلاح هسته‌ای و نقض حقوق بشر توسط مقام‌های ایرانی» اعلام کرده‌است.

مقام‌های ایرانی این اتهام‌ها را رد می‌کنند و همچنین تصمیم اتحادیه اروپا برای تحریم ۳۲ تن از مقام‌های ایرانی به اتهام «نقض حقوق بشر و سرکوب مخالفان» را نیز «تقلید اروپا از آمریکا» توصیف می‌کنند.

رد پای "جریان انحرافی" در سیاست خارجی

رد پای "جریان انحرافی" در سیاست خارجی

 

انتقادات مجلس از سفر وزیر خارجه به عربستان، وی را به انصراف از این تصمیم واداشت. انتقاد از سیاست خارجی دولت در حالی صورت می‌گیرد که پیش از این به عزل و نصب وزرا، ادغام وزارتخانه‌ها و انتصاب استاندارها انتقاد شده بود.

 

"جریان انحرافی" را این بار در حوزه سیاست خارجی مطرح کرده‌اند. علی اکبر صالحی، وزیر امور خارجه ایران، که قصد داشت به عربستان سعودی سفر کند، با مخالفت‌های شدید نمایندگان مجلس روبرو شد و فعلا از این سفر منصرف شده است.
کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اما گویا تنها به انصراف از این سفر قانع نشده است. خبرگزاری فارس گزارش داده که روز سه‌شنبه (۱۰ خرداد/۳۱ مه) اعضای این کمیسیون جلسه مشترکی با وزیر امور خارجه خواهند داشت و از وی درباره دلایل تصمیم به چنین سفری توضیح خواهند خواست.
البته برخی از چهره‌های شناخته‌شده‌ی اصولگرا دست به پیش‌بینی‌هایی زده و دلایل تصمیم به سفر به عربستان سعودی از سوی دولت را باز هم به "جریان انحرافی" نسبت داده‌اند.
‌روزنامه "کیهان" در شماره امروز دوشنبه نهم خرداد خود درباره این خبر نوشته است: «تحرک جریان مسئله‌دار برای اعزام وزیر امور خارجه به عربستان سعودی با شگفتی و انتقاد صاحب نظران مسائل منطقه روبرو شده است.
بنابر برخی گزارش‌های موثق، جریان مذکور پس از ناکامی چند هفته پیش در اعزام دکتر صالحی به ریاض، مجدداً تحرکاتی را آغاز کرده تا به توجیه لزوم انجام این سفر و جلب نظر مساعد رئیس جمهور بپردازد.»
نویسنده این مقاله سپس به سفر اسفندیار رحیم مشایی، رئیس دفتر، و حمید بقایی، معاون اجرایی رئیس‌جمهور محمود احمدی‌نژاد، در آذرماه سال گذشته به اردن اشاره کرده و برکناری منوچهر متکی را نیز در همین راستا ارزیابی می‌کند: «این جریان در زمینه فشار به منوچهر متکی وزیر سابق امور خارجه به بن بست خورده بود و بنابراین زمینه بی‌اعتمادی رئیس جمهور نسبت به وی و عزل او را فراهم کرد.»
«عدم کفایت در سیاست خارجی»
احمد توکلی می‌گوید، موضع‌گيری احمد توکلی می‌گوید، موضع‌گيری "غيرشفاف" احمدی‌نژاد باعث سردرگمی وزارت خارجه ایران در قبال تحولات منطقه شده استاحمد توکلی، رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس و چهره سرشناس منتقد دولت، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری فارس ضمن انتقاد از تصمیم سفر به عربستان می‌گوید: «سفر وزير خارجه به عربستان نشان دهنده سياست خارجی ضعيف كشورمان در قبال تحولات منطقه است و بنده ضعف سياست خارجی را متوجه رئيس‌جمهور می‌‌دانم چرا كه موضع‌گيری غيرشفاف رئيس‌جمهور باعث‌شده كه وزارت خارجه در قبال تحولات منطقه دچار سردرگمی شود».
حشمت‌الله فلاحت‌پيشه، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، نیز در گفت و گو با خبرگزاری فارس، سفر وزیر امور خارجه به عربستان را در شرایط کنونی "یک اقدام انتحاری" دانسته و اظهار داشته است: «اين كار يك اقدام انتحاری است و امروز كه در خليج فارس بسياری از كشورهای دنيا برای ناامنی در آن طرح می‌‌ريزند، دخالت برخی بازيگران منطقه‌ای مثل عربستان در ناامن سازی منطقه اصلاً جای توجيه ندارد و لذا من معتقدم هنوز سؤالاتی در جامعه وجود دارد مبنی بر عدم كفايت لازم در سياست خارجی ايران در قبال بحرين كه اين نبايد با سفر احتمالی آقای صالحی به عربستان تكميل شود.»
در جلسه‌‌ی فردا سه‌شنبه (۱۰ خرداد/۳۱ مه) کمیسیون امنیت ملی مجلس با وزیر امور خارجه قرار است علاوه بر طرح پرسش درباره سفر احتمالی وزیر به عربستان سعودی، در مورد سفرهای قبلی مقامات دولتی به کشورهای منطقه از جمله اردن نیز توضیح خواسته شود.

یکشنبه، خرداد ۰۸، ۱۳۹۰

حذف پذیرش زنان در سطوح بالای دانشگاهی

حذف پذیرش زنان در سطوح بالای دانشگاهی

 

سازمان سنجش ظرفیت پذیرش دانشجوی دختر در برخی از رشته‌های تحصیلی را حذف کرد. در پی تصمیم وزارت علوم برای اجرای طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌ها، پذیرش دانشجوی دختر در برخی از رشته‌های تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد متوقف شد.

 

وزیر علوم دولت دهم معتقد است طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه‌های ایران برای دانشجویان یک «امتیاز» است. دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد سال ۹۰ نشان می‌دهد که این امتیاز به دانشجویان مرد تعلق دارد. بر اساس اطلاعات این دفترچه راهنما دست‌کم سه دانشگاه ‌ایران سهمیه دختران را در برخی از رشته‌های تحصیلی حذف کردند.
سهمیه دختران: صفر
دانشگاه علم و صنعت با تغییر جدول پذیرش خود در مقطع کارشناسی ارشد، سهمیه دختران را در تمامی رشته‌ها در مقطع روزانه به صفر رسانده است. وب‌سایت سهام نیوز شنبه ( ۷خرداد / ۲۸ مه) آمار مربوط پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی این دانشگاه را منتشر کرده است.
حذف دختران، پاک کردن صورت مسئله در اجرای طرح تفکیک جنسیتیدست‌کم سه دانشگاه ایران سهمیه پذیرش دختران دانشجو در برخی از رشته‌ها را به صفر رسانده‌اندبر اساس این آمار‌، در مقطع شبانه نیز در تمامی ۱۹ رشته تحصیلی تنها ۲۵ سهمیه برای دختران در نظر گرفته شده است. علاوه بر دانشگاه علم ‌و صنعت،‌ دانشگاه غیرانتفاعی امام رضا در مشهد و دانشگاه قم نیز پذیرش دانشجوی دختر در برخی از رشته‌های تحصیلی را کاملأ متوقف کرده‌اند.
طرح تفکیک جنسیتی دانشجویان در دانشگاه‌های ایران با روی کار آمدن محمود احمدی‌نژاد در دولت نهم و دهم ابعاد تازه‌ای به خود گرفت. اجرای این طرح از اواخر سال گذشته به طور جدی در دستور کار دولت دهم قرار گرفت. کامران دانشجو وزیر علوم در مراسم سی و دومین سالگرد انقلاب اسلامی تأکید کرد که مصوبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۶۶ باید در دانشگاه‌ها اجرا شود.
پاک کردن صورت مسئله در طرح تفکیک جنسیتی: حذف زنان
بر اساس مصوبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی که به گفته وزیر علوم دولت دهم «درباره حدود اخلاق اسلامی است»، دانشجویان زن و مرد باید در کلاس‌های درس، در دو ردیف جداگانه بنشینند. اما اجرای طرح تفکیک جنسیتی به ردیف‌های جداگانه ختم نمی‌شود و پیامدهای تاز‌ه‌ای برای دانشجویان دختر به همراه دارد.
در سال‌های گذشته شماری از چهر‌ه‌ها‌ی مذهبی خواستار تشکیل کلاس‌های جداگانه درس برای دانشجویان دختر و پسر شده بودند. این درخواست به دلیل کمبود فضا و امکانات دانشگاهی هرگز به مرحله عمل نرسید. اکنون به نظر می‌رسد که وزارت‌علوم برای عملی کردن طرح تفکیک جنسیتی دانشگاه‌ها تصمیم گرفته است صورت مسئله را پاک کند. حذف دانشجویان دختر از برخی از رشته‌های تحصیلی به ویژه مقاطع بالا که ظرفیت پذیرش دانشجو محدود است، اقدامی تازه از سوی وزارت علوم دولت دهم در مورد جامعه دانشگاهی زنان ایران محسوب می‌شود.

خامنه‌ای: هیچکس به هیچ نحوی در انتخابات دخالت نکند.البته انتصابات. انهم از طرف خودضحاک علی

  خامنه‌ای: هیچکس به هیچ نحوی در انتخابات دخالت نکند.البته انتصابات. انهم از طرف خودضحاک علی


در شرایطی که دولت محمود احمدی‌نژاد از سوی اصولگرایان منتقد متهم به راه‌اندازی جریانی برای دخالت در انتخابات مجلس و در دست گرفتن اکثریت پارلمانی شده است،  خامنه‌ای در دیدار با نمایندگان مجلس تأکید کرد که هیچکس به هیچ نحوی نباید در انتخابات دخالت کند.

رهبرضحاک  جمهوری اسلامی در دیدار روز یکشنبه که در سالروز افتتاح دوره اول مجلس شورای اسلامی صورت گرفت، از مسئولان قوای سه‌گانه خواست تا «احترام انتخابات را نگه دارند» و آنان را از هر گونه دخالت در انتخابات بر حذر داشت تا به گفته وی «انتخابات بر اساس روال قانونی انجام و مجلس بر اساس تشخیص و انتخاب مردم تشکیل شود.»

دولت محمود احمدی‌نژاد در هفته‌های اخیر از سوی شماری از اصولگرایان منتقد دولت متهم شده است که با تکیه بر برخی منابع مالی مشکوک، تلاش سازمان‌یافته‌ای را برای راهیابی حامیان خود در شهرستان ها و در نتیجه کسب اکثریت کرسی‌های مجلس نهم در دستور کار دارد و به رغم آنکه محمود احمدی‌نژاد تصریح کرده است که احدی در دولت حق دخالت در انتخابات را ندارد، منتقدان می‌گویند این تلاش‌ها زیر نظر خود رئیس جمهور دنبال می‌شود.

اکنون رهبر جمهوری اسلامی ضمن بر حذر داشتن سه قوه از دخالت در انتخابات، در عین حال بار دیگر از «سلامت انتخابات» در جمهوری اسلامی دفاع کرد و افزود که «با وجود همه بداخلاقی‌ها و ادعاها، انتخابات در دوره‌های مختلف خوب، روشن و شفاف برگزار شده و هیچکس نتوانسته ادعایی را بر خلاف این واقعیت ثابت کنید.»

این تأکید رهبر جمهوری اسلامی در حالی است که به تازگی نمایندگان مجلس طرحی را برای تحقیق و تفحص از عملکرد دولت در توزیع غیرقانونی سود سهام عدالت در آستانه انتخابات ریاست جمهوری خرداد ۸۸ به تصویب رسانده‌اند.

موضوعی که پیش از این نیز یکی از مستندات اصلاح‌طلبان از تخلفات دولت در جریان برگزاری این انتخابات بحث‌برانگیز بود.

رهبر جمهوری اسلامی همچنین گفته است که «با وجود همه تلاش‌ها و فضاسازی‌ها، همه انتخابات در نظام اسلامی بدون تأخیر انجام شده و این واقعیت نشان دهنده اهمیت انتخابات در نظام اسلامی است.»

این اشاره آیت‌الله خامنه‌ای نیز در حالی است که مجلس شورای اسلامی سال گذشته انتخابات شوراهای شهر و روستا را که نخستین رویداد انتخاباتی پس از انتخابات بحث‌برانگیز ریاست جمهوری در خرداد ۸۸ بود، به بهانه تجمیع آن با انتخابات ریاست جمهوری به تعویق انداخت و دوره فعالیت شوراهای کنونی را برای دست کم دو سال تمدید کرد.

«دولت بدون بهانه‌گیری بر اساس قانون عمل کند»

رهبر جمهوری اسلامی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود «شاکله قوه مجریه» را «خوب و مطلوب» توصیف کرده و خواهان کمک دولت و مجلس به یکدیگر شده است.

وی در این زمینه گفته است که «می‌توان با حفظ استقلال مجلس، به گرایش‌ها و روش‌های دولت توجه کرد و به گونه‌ای قانون‌گذاری کرد که اجرای قانون برای دولت تسهیل شود.»

آیت‌الله خامنه‌ای در عین حال تصریح کرده است هنگامی که قانونی به تصویب رسید «دولت باید با همه توان و بدون بهانه‌گیری، بر اساس آن عمل کند».

وی همچنین با اشاره به وجود «جریان‌های مختلف» در مجلس گفته است: «هیچ اصراری بر یکی شدن این جریان‌ها نیست چرا که اختلاف فکر و سلیقه سیاسی، امری طبیعی است اما این جریان‌ها باید مراقب باشند که اختلاف سلیقه را به کشمکش و چالش تبدیل نکنند.»

در حال حاضر گرچه اصلی‌ترین رقابت‌ها در مجلس هشتم میان دو گروه اصولگرای حامی و منتقد دولت صورت می‌گیرد اما اقلیت اصلاح‌طلبی نیز در مجلس حضور دارند، و به نظر می‌رسد اظهارات آیت‌الله خامنه‌ای تلویحاً به معنای موافقت با ادامه حضور اقلیت اصلاح‌طلب در مجلس آینده است.

در روزهای اخیر نیز غلامرضا مصباحی مقدم از نمایندگاه اصولگرا که افشاگری‌هایی در مورد دخالت دولت در انتخابات آتی و راهکارهای مقابله با این موضوع داشته است، تأکید کرده بود که جریان اصولگرا نمی‌خواهد «مجلس، یک مجلس یکپارچه اصولگرا باشد» و ادامه داده بود: «این دوره هم که تعدادی از اصلاح‌طلبان در مجلس هستند، در حوادث اخیر نسبتاً مواضع خوبی داشته‌اند و ما از مواضع‌شان راضی هستیم.»

«غفلت جریان چپ از تقوای جمعی»

آیت‌الله خامنه‌ای در این سخنان همچنین به موضوع حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ اشاره کرده و گفته است که «حتی اگر با نگاه خوشبینانه به آن ماجرا نگاه کنیم، گناه بزرگ و غیرقابل اغماض فتنه‌گران این است که شبهه و خدشه ذهنی خود را به چالشی در مقابل نظام تبدیل کردندو به نظام و کشور ضربه زدند.»

رهبر جمهوری اسلامی همچنین گفته است: «جریانی که اوایل انقلاب به جریان چپ مشهور بود و شعارهای خوبی می‌داد، با وجود داشتن آدم‌هایی با تقوا، از مراقبت و تقوای جمعی غافل شد و  کار به جایی رسید که فتنه‌گران ضد امام حسین و ضد اسلام و امام، به آنها تکیه کردند.»

وی در مقابل طرح مجلس برای نظارت بر فعالیت نمایندگان را از مصادیق تقوای جمعی خوانده و خواستار آن شده است که «طرح خودنظارتی به گونه‌ای را تنظیم کنید که رودربایستی و بده بستان موجب کم‌اثر شدن آن نشود.»

در ادبیات رهبران جمهوری اسلامی، اصلاح «فتنه» به حوادث پس از انتخابات خرداد ۸۸ اطلاق می‌شود و معترضان به نتایج انتخابات و رهبران آنها، «فتنه‌گر» و «سران فتنه» نامیده می‌شود.

آیت‌الله خامنه‌ای پیش از این نیز از رهبران مخالفان به عنوان برادران سابق خود نام برده بود که «به خاطر امام و انقلاب» مورد اهانت قرار گرفته بودند و از آنها خواسته بود که به خود آمده و کنار بکشند

نایب رئیس مجلس و تعدادی از نمایندگان بار دیگر دولت را در خصوص ادغام وزارتخانه‌ها به عدول از قانون متهم کردند.


نایب رئیس مجلس و تعدادی از نمایندگان بار دیگر دولت را در خصوص ادغام وزارتخانه‌ها به عدول از قانون متهم کردند.

مجلس شورای اسلامی
مجلس شورای اسلامی

در حالی که روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی با فوریت بررسی لایحه وزارت امور زیربنایی مخالفت کرد، نایب رئیس مجلس و تعدادی از نمایندگان بار دیگر دولت را در خصوص ادغام وزارتخانه‌ها به عدول از قانون متهم کردند.

به گزارش خبرگزاری مهر، روز یکشنبه پس از آن‌که محمد‌رضا میرتاج‌الدینی، معاون پارلمانی رئیس جمهور به دفاع از فوریت بررسی لایحه وظایف و اختیارات وزارت امور زیربنایی در مجلس پرداخت، نایب رئیس مجلس علاوه متهم کردن دولت به اهمال در ارائه لایحه شرح وظایف وزارتخانه امور زیر بنایی، به پایان یافتن دوره سه ماهه سرپرستی راه و ورزش نیز اشاره کرد.

محمد رضا باهنر با اشاره به اینکه پیشتر در خصوص پایان یافتن مهلت سه ماهه سرپرستی وزارت راه و غیر قانونی بودن این اقدام به دولت تذکر داده بود،‌ افزود که پس از درخواست دولت، آیت‌الله خامنه‌ای برای تمدید دوره سرپرست کنونی وزارت راه تا ۱۲ خرداد اجازه داده است.

وی اضافه کرد که حتی تغییر سرپرست نیز مشکل وزارت راه را حل نمی‌کند چون مهلت سه ماهه تمام شده و پس از موافقت رهبر جمهوری اسلامی نیز صرفاً تا ۱۲ خردادماه امکان ادامه سرپرستی وجود داشته است.

به دنبال برکناری وزیر پیشین وزارت راه، دولت در تاریخ ۱۸ بهمن‌ماه، علی نیکزاد، وزیر وزارت مسکن را با حفظ سمت به عنوان سرپرست وزارت راه معرفی کرد.

با این‌که بر اساس قانون اساسی، مهلت سرپرستی هر وزارت خانه سه ماه است و پیش از پایان یافتن این دوره دولت وظیفه دارد وزیر جدیدی را معرفی کند، اما دولت به بهانه ادغام این وزارتخانه‌ها در یکدیگر، از معرفی به هنگام وزیر راه خودداری کرد.

در نهایت هیئت دولت در اول خردادماه، علی نیکزاد را به عنوان وزیر امور زیربنایی متصدی وزارتخانه‌ای حاصل از ادغام وزارتخانه‌های مسکن و راه، معرفی کرد و این در حالی است که طرح ادغام این وزارتخانه‌ها هنوز مورد تأیید مجلس قرار نگرفته و لذا مجلس تأکید دارد که تا پیش از تأیید نهایی این طرح، وزارت راه باید دارای وزیر و نه سرپرست باشد.

آقای باهنر روز یکشنبه در خصوص ادغام وزارتخانه‌های راه و مسکن گفت: «متأسفانه با توجه به تأخیر ارائه لایحه شرح وظایف وزارتخانه امور زیربنایی، ما برای رأی اعتماد به وزیر جدید به تاریخ ۱۲ خرداد نخواهیم رسید. وضعیت در باره باقی وزارتخانه‌ها نیز چنین است.»

روز یکشنبه در نهایت نمایندگان مجلس با ۹۲ رأی موافق، ۹۷ رأی مخالف و ۱۳ رأی ممتنع با فوریت لایحه اختیارات و وظایف وزارت امور زیربنایی مخالفت کردند.

آقای باهنر در این خصوص ضمن تأکید بر این‌که این لایحه به صورت عادی در مجلس بررسی می‌شود گفت: «اگر هم یک فوریت رأی می‌آورد به هیچ‌ عنوان تا ۱۲ خرداد‌ماه فرصت برای رأی اعتماد به وزیر نداشتیم. در هر صورت باز یک تخلف در حال اتفاق است. دولت در ارائه لایحه دیر اقدام کرده.»

تذکر نمایندگان درباره اقدامات غیرقانونی دولت در ادغام وزارتخانه‌ها

روز یکشنبه همچنین جواد جهانگیرزاده، نماینده ارومیه در انتقاد از ادغام وزارتخانه‌های راه و مسکن گفت: «شما می‌خواهید وزارت راهی را با این حجم مسئولیت و مشکلات هوایی به یک وزارتخانه دیگر وصل کنید. کجای این ادغام است؟ این دو وزارتخانه سنخیتی ندارند که کنار هم گذاشته شوند. آیا اساس این ادغام لج و لجبازی نیست؟... هوانوردی چه ربطی به طرح مسکن مهر دارد؟»

وی همچنین با طرح این سؤال که آیا این «ادغام است یا انضمام؟»، افزود: «شما می‌گویید ما دو وزارتخانه را با هم ادغام نمی‌کنیم بلکه در هم ادغام می‌کنیم، مگر ما میوه جدا می‌کنیم؟ شما باید کار کارشناسی انجام می‌دادید. به نظر می‌رسد نسبت به این ادغام‌ها دولت یک موضع انفعالی دارد.»

جواد جهانگیر زاده در ادامه لایحه ارائه شده از سوی دولت در مورد وظایف وزارت امور زیربنایی را فاقد شفافیت دانست و با تأکید بر این‌که دولت در این خصوص به وظیفه خود عمل نکرده و «هیچ کار کارشناسی انجام نداده»، اظهار کرد: «شما می‌خواهید مجلس به این لایحه رأی بدهد و سپس خودتان اختیارات را تنظیم کنید. مگر چهار خط، لایحه می‌شود؟»

نماینده ارومیه علاوه بر این دولت را متهم کرد که کار ادغام‌ها را به دلیل «لجبازی» چهار ماه به تأخیر انداخته است.

حسن ونایی،‌نماینده ملایر نیز با تأکید بر این‌که دولت در خصوص ادغام‌ها خلاف قانون اساسی عمل کرده، گفت: «دولت در این سال‌ها قانون را زیر پا گذاشته است... زمانی که هنوز ساختار ادغام مشخص نشده است چگونه لایحه ادغام به مجلس آمده و اعلام وصول شده است؟»

وی افزود: «زمانی که دولت اعتقادی به اجرای قانون ندارد چرا مجلس این توضیحات را ارائه می‌کند؟»

عزیز اکبریان، نماینده کرج نیز روز یکشنبه در اعتراض به پایان یافتن مهلت قانونی سه ماهه سرپرستی وزارت راه گفت: «تا کی قرار است این وضعیت ادامه یابد؟ تاوان مدت غیرقانونی سرپرستی را چه کسی خواهد داد؟»

وی تأکید کرد که قانون تنها برای «طبقات پایین جامعه و مردم کوچه و خیابان» نیست و «رئیس مجلس، نمایندگان و رئیس جمهور هم» باید از قانون پیروی کنند.

«برای جلوگیری از تخلف قانونی، سرپرست نفت هرچه زودتر تعیین شود»

روز یکشنبه همچنین نایب رئیس مجلس در خصوص وضعیت وزارت نفت که دولت تصمیم بر ادغام آن در وزارت نیرو را دارد و بر همین اساس مسعود میرکاظمی را از ریاست این وزارتخانه برکنار کرده، به دولت خاطرنشان کرد تا سرپرست این وزارتخانه را هرچه زودتر معرفی کند.

وی در این خصوص گفت: «از دولت خواهش می‌کنیم سرپرست نفت را هرچه زودتر تعیین کند زیرا هر اقدامی که در این فاصله در وزارتخانه نفت انجام شود خلاف محسوب می‌شود و قابل تعقیب و سوال است. باید زودتر جلوی اقدام خلاف قانون گرفته شود.»

در این خصوص نماینده مردم کرج نیز روز یکشنبه تذکر داد: «تکلیف سرپرست نفت کی مشخص می شود؟ مجلس تا کی می‌خواهد سکوت کند؟»

به دنبال برکناری وزیر نفت، محمود احمدی‌نژاد اعلام کرد در زمان کنونی، سرپرستی این وزارتخانه‌ را شخصاً بر عهده می‌گیرد و این در حالی است که شورای نگهبان این سرپرستی را خلاف قانون اساسی دانسته است.

افشای پهلو گرفتن چندین کشتی گروه اسرائیلی عوفر در بنادر ایران در سال‌های اخیر

افشای پهلو گرفتن چندین کشتی گروه اسرائیلی عوفر در بنادر ایران در سال‌های اخیر

نفتکش رافلز پارک که سرانجام در معامله‌ای در اختیار شرکت کشتیرانی ایران قرار گرفت، زیر پرچم لیبریا فعالیت داشته است.
نفتکش رافلز پارک که سرانجام در معامله‌ای در اختیار شرکت کشتیرانی ایران قرار گرفت، زیر پرچم لیبریا فعالیت داشته است.

چند روز پس از آنکه دولت آمریکا برای دومین بار تکرار کرد که یکی از شرکت‌های گروه بزرگ تجاری اسرائیلی- بین‌المللی «برادران عوفر» یک کشتی را به ایران فروخته و باید تحریم شود، رسانه‌های اسرائیل روز یکشنبه «برادران عوفر» را متهم کردند که شماری از نفتکش آنها در سال‌های اخیر چند بار در بنادر ایران لنگر انداخته‌اند.

بنا بر گزارش رسانه‌های اسرائیل و نیز یک نهاد بین‌المللی، کشتی‌های این شرکت متعلق به این بازرگانان اسرائیلی هفت تا ۱۳ بار به ایران رفته بودند.

«د مارکر»، روزنامه اقتصادی وابسته به موسسه هاآرتص، یکشنبه به نقل از «اکواسیس»، نهاد داده‌های کشتیرانی بین‌المللی از لنگر انداختن ۱۳ کشتی خاندان «عوفر» در سال‌های اخیر در ایران سخن می‌گوید.

روزنامه مهم اقتصادی دیگر اسرائیل، «کالکالیست» (اقتصادی) نیز یکشنبه نوشته است که بی‌احتیاطی «برادران عوفر» در معاملات بین‌المللی‌شان تنها محدود به آن نبوده که یکی از نفتکش‌هاشان سرانجام به شرکت ملی کشتیرانی ایران تحویل شده است، بلکه در سال‌های ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۰، دست کم هفت نفتکش وابسته به این گروه عظیم تجاری، در بندرهای ایران پهلو گرفتند.

روزنامه «کالکالیست» نوشت تحقیقاتی که در روزهای اخیر به عمل آورده، نشان می‌دهد که نفتکش‌هایی که به ایران رفته‌اند، متعلق به همان شرکت «تانکر پاسیفیک» بودند که معامله پاییز گذشته‌اش با شرکتی در امیرنشین دوبی، موجب شد که یک نفتکش این خانواده اسرائیلی به بهای حدوداً هشت و نیم میلیون دلاری به شرکت ملی کشتیرانی ایران فروخته شود.

به نوشته «کالکالیست»، هفت نفتکش «برادران عوفر» برای نقل و انتقال نفت و مشتقات نفتی دیگر به بندرهای ایران رفتند: نفتکش ««کوسمیک جوئل» ابتدا در ماه مه سال ۲۰۰۴ زیر پرچم لیبریا به ایران رفت و آخرین بار نیز آوریل ۲۰۱۰، نفتکش «کارمن. سی» که حرکت خود را از بندری در ژاپن آغاز کرد، به ایران رسید و پس از بارگیری نفت ایران، به سوی بندری در فرانسه رفت.

نفتکش رافلز پارک نیز که سرانجام در معامله‌ای در اختیار شرکت کشتیرانی ایران قرار گرفت، زیر پرچم لیبریا فعالیت داشته است.

دولت اسرائیل در طول سال‌ها، به ویژه از زمانی که شک آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نسبت به ماهیت نظامی برنامه اتمی ایران تقویت شد، مرتباً به آمریکا و جامعه جهانی  به سختی فشار می‌آورد تا تحریم‌ها علیه ایران را به مرحله تحریم علیه فروش نفت و بنزین ایران گسترش دهد، تا به گفته بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، «اقتصاد ایران زمین‌گیر شود».

«برادران عوفر»: کار غیرقانونی نکردیم

برخی از افراد نزدیک به خاندان بازرگانان مشهور اسرائیلی «عوفر» به رسانه‌های اسرائیل گفته‌اند که در سال‌هایی که سخن از لنگر انداختن کشتی‌های یک شرکت این خاندان در بنادر ایران مطرح است، هنوز رفتن کشتی‌های بین‌المللی به ایران امر ممنوعی نشده بود.

این افراد مرتبط  با خاندان «عوفر» افزوده‌اند که شرکت «تانکر پاسیفیک» یک کمپانی عظیم بین‌المللی است که مانند دیگر کمپانی‌هایی که همطرازش هستند، عمل می‌کند و کشتی‌های آنها نیز در آن دوره در بنادر ایران لنگر می‌انداختند.

روزنامه «کالکالیست» می‌نویسد، واکنشی را که از شرکت «تانکر پاسیفیک» در پاسخ به استعلام این روزنامه دریافت کرده، باید به منزله «تأیید معاملات نفتکش‌های این شرکت با ایران» از سوی خاندان «عوفر» تلقی کرد.

«کالکالیست» به نقل از پاسخ استعلامی که از «تانکر پاسیفیک» دریافت کرده، می‌افزاید که خانواده «عوفر» مدعی هستند که «همه اقدامات‌شان در چارچوب قوانین بین‌المللی بوده است و با تحریم‌های مستقلی که آمریکا و اتحادیه اروپا نیز وضع کرده‌اند، همخوانی داشته است».

خانواده «عوفر» افزوده‌اند که ضمن رعایت همه قوانین، به اختیار خود نوامبر ۲۰۱۰، آبان ۱۳۸۹، ارتباط نفتکش‌های کمپانی «تانکر پاسیفیک» با ایران را کاملاً قطع کرده‌اند.

معاون وزیرخارجه آمریکا سه‌شنبه گذشته، ۲۴ مه، سوم خرداد، در فهرست هفت شرکت جدید مورد تحریم به خاطر معاملات با ایران، برای نخستین بار نام یکی از شرکت‌های گروه عظیم «برادران عوفر» را ذکر کرد.

تحقیقات دولت آمریکا نشان داده بود که شرکت «تانکر پاسیفیک» چند ماه پیش معامله ای با شرکتی ثبت شده در دوبی داشته، که بعداً معلوم شده یکی از شرکت‌های پوششی است که رژیم ایران باهدف عامدانه دور زدن تحریم‌های جهانی علیه خود، در دوبی برپا کرده است.

خاندان اسرائیلی «عوفر» که شرکت‌های گروه‌شان درسراسر جهان ثبت است، گفته بودند که «معامله عامدانه با ایران نکرده‌اند»، و از وزارت خزانه داری آمریکا خواستند که تحریم‌های ذکر شده علیه «تانکر پاسیفیک» را لغو کند.

اما وزارت خارجه آمریکا پنجشنبه دوباره اعلام کرد که شرکت یاد شده، خطا کرده است.

وزارت خارجه اسرائیل نیز جمعه در بیانیه‌ای اعلام کرد که تحریم یکی از شرکت‌های خاندان «عوفر» از سوی آمریکا، یک امر داخلی مربوط به این کمپانی و دولت آمریکاست، و وزارت خارجه اسرائیل در آن هیچ مداخله‌ای نمی‌کند.

فروش بالگردهای قراضه اسرائیلی به ایران

در همان روز، دولت اسپانیا نیز از دستگیری هشت نفر خبر داد که تلاش داشتند هلیکوپترهای دست دومی را به ایران منتقل کنند و سه نفر آنها ایرانی بودند.

وزارت دفاع اسرائیل شامگاه پنجشنبه اعلام کرده بود که هلیکوپترهای موضوع این پرونده در اسپانیا، بالگردهای ساخت اسرائیل بودند که از رده خارج شده و به عنوان قراضه، نیروی هوایی اسرائیل از دست آنها خلاص شده بود.

این هلیکوپترهای قراضه اسرائیلی، پس از مدت زمانی کوتاه از اسپانیا سر درآورده و افرادی در صدد انتقال آن به ایران بوده‌اند.

«۲۰۰ شرکت اسرائیلی دیگر مشکوک به معامله با ایران»

رسانه‌های اسرائیل، از جمله روزنامه منتقد هاآرتص، در روزهای اخیر نوشته بودند که ممکن است ۲۰۰ کمپانی دیگر اسرائیلی با شرکت‌هایی در جهان معامله دارند که آن شرکت‌ها، درگیر معاملات با جمهوری اسلامی ایران هستند.

به نوشته هاآرتص، دولت اسرائیل می‌خواهد از این پس، این شرکت‌ها را مورد نظارت دقیق‌تری قرار دهد زیرا بعید نیست که عاقبت برخی از معاملات اسرائیل با شرکت‌های جهانی، به سود جمهوری اسلامی ایران باشد.

رسانه‌های اسرائیلی انتقاد کرده‌اند که ذره‌بین موساد برای تعقیب همه شرکت‌های جهانی به دلیل معاملات آنها با ایران فعال بوده اما شرکت‌های اسرائیلی را به فراموشی سپرده است.

در این میان، محمد نهاوندیان، رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران، نخستین مقام ایرانی است که خرید نفتکش شرکت متعلق به یک خاندان بازرگان اسرائیلی را تکذیب کرده است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، آقای نهاوندیان «استدلال» کرده است که جمهوری اسلامی ایران «رژیم صهیونیستی» را به رسمیت نمی‌شناسد  و افزوده‌است که قوانین ایران اجازه چنین معامله‌ای با «صهیونیست‌ها» را نمی‌دهد.

آقای نهاوندیان خبرهای روزهای اخیر را «بازی جدید» در واکنش به «استقبال کشورهای دیگر از رابطه اقتصادی با ایران» نامیده است.

بازداشت یکی از کارکنان دفتر نمایندگی دیپلماتیک ایران در قاهره



بازداشت یکی از کارکنان دفتر نمایندگی دیپلماتیک ایران در قاهره


نیروهای امنیتی مصر از بازداشت یکی از کارکنان دفتر نمایندگی دیپلماتیک ایران در قاهره به اتهام «رد و بدل کردن اطلاعات» خبر دادند.

خبرگزاری رویترز روز یکشنبه خبر داد که نیروهای امنیتی مصر تأیید کرده‌اند که این «دیپلمات ایرانی» در روزهای اخیر به اتهام «رد و بدل کردن اطلاعات» بازداشت شده‌است اما در مورد هویت این فرد و منصب دیپلماتیک او جزئیاتی ارائه نکردند.

شبکه تلویزیونی «العربیه» نیز بامداد یکشنبه خبر داد که سازمان امنیت مصر یک «دیپلمات ایرانی» به نام «قاسم حسینی» را در قاهره دستگیر کرده‌اند که اتهام او «جاسوسی» است.

به گفته این شبکه، منابع دولتی در مصر اعلام کرده‌اند که فرد متهم، در مورد مصر و برخی کشورهای خلیج فارس اطلاعات جمع‌آوری می‌کرد و هم‌اینک بازداشت شده و برای تحقیق در اختیار سازمان امنیت مصر قرار گرفته‌است.

روزنامه دولتی الاهرام، چاپ مصر، نیز روز یکشنبه نوشت که یک «دیپلمات ایرانی» به نام «سید قاسم حسینی» که در مورد مصر و برخی کشورهای خلیج فارس «اطلاعات سیاسی، اقتصادی و نظامی جمع‌آوری می‌کرده» به تازگی دستگیر شده‌است.

یک مقام امنیتی مصر که نخواسته نامش فاش شود، روز یکشنبه به خبرگزاری رویترز گفت که «قاسم حسینی» که هم‌اینک در بازداشت سازمان اطلاعات مصر به‌سر می‌برد هم‌چنین کوشش کرده تا «مأمورانی را برای انجام مأموریت‌هایی در کشورهای عرب خلیج فارس» استخدام کند.

مناسبات ایران و برخی از کشورهای حاشیه خلیج فارس، اخیراً با چالش‌هایی روبه‌رو شده و به تازگی در پی اعلام کشف یک شبکه جاسوسی برای سپاه پاسداران در کویت و محکومیت چند تن در این ارتباط، کویت و جمهوری اسلامی دیپلمات‌های یکدیگر را در اقدامی متقابل اخراج کرده‌اند.

بازداشت «قاسم حسینی» با اتهامات یاد شده در حالی صورت می‌گیرد که ایران و مصر پس از تحولات اخیر مصر و سقوط حسنی مبارک به بهبود روابط میان دو کشور می‌اندیشند.

چهارشنبه گذشته علی‌اکبر صالحی و نبیل العربی، وزیران خارجه جمهوری اسلامی و مصر در حاشیه نشست غیر متعهدها در جزیره بالی اندونزی دیدار کردند و نبیل العربی پیش از این اعلام کرده‌بود که وی تصمیم دارد در دیدار با همتای ایرانی خود «در مورد نحوه گشودن فصل جدیدی از روابط میان قاهره و تهران مذاکره کند.»

ایران و مصر که از بیش از ۳۰ سال پیش قطع رابطه کرده‌اند، هم اینک در پایتخت‌های دو کشور دفتر حافظ منافع دارند.

رهبران جمهوری اسلامی در سال‌های آغازین انقلاب مقام‌های مصری را به دلیل امضای پیمان صلح کمپ دیوید با اسرائیل متهم به خیانت به جهان اسلام می‌کردند.

با این حال در ۱۵ سال گذشته جمهوری اسلامی بارها برای از سرگیری روابط با مصر تلاش کرده بود که درخواست تهران در این زمینه همواره با مخالفت دولت حسنی مبارک، رئیس جمهور پیشین مصر روبه‌رو شده بود.

شنبه، خرداد ۰۷، ۱۳۹۰

تظاهرات علیه دولت احمدی‌نژاد در شیراز

مادامیکه
این رجاله های سخیف و اوباش ادمخوار .جانی .در کشور عزیزمان ایران حکومت می کنند.ملت
یک روز خوش بخود نخواهند دید.اتحادبرای برچیدین این نظام فاسدو سخیف
و.ویرانگرو. ادمخوار یک وظیفه ملی میهنی اس
ت

 

تظاهرات علیه دولت احمدی‌نژاد در شیراز

در حالی که مشایی، بقایی و رحیمی در سخنانی از خود دفاع کرده‌اند، افرادی با مراجعه مقابل استانداری شیراز و سر دادن شعارهایی چون "مرگ برمشایی" درب استانداری را قفل کرده‌اند. آیا اختلافات اصولگرایان وارد فاز خیابانی می‌شود؟


به گزارش سایت خبری «آینده» گروهی از مخالفان اصول‌گرای محمود احمدی‌نژاد روز شنبه (۷ خرداد) در مقابل فرمانداری شیراز تجمع کرده و به تعیین فردی به عنوان استاندار جدید  فارس اعتراض کرده‌اند. معترضین مدعی‌اند که استاندار جدید به «جریان انحرافی» نزدیک است. «جریان انحرافی» نامی است که مخالفان اصول‌گرای محمود احمدی‌نژاد در مورد نزدیکان و مشاوران وی، با محوریت اسفندیار رحیم‌مشایی بکار می‌برند.
بنا بر گزارش سایت آینده،‌ بعد از تغییرهای پیاپی سرپرستان استانداری شیراز، آیت‌الله ایمانی نماینده آیت‌الله خامنه‌ای در استان فارس، در آخرین نماز جمعه شهر شیراز از تغییر سرپرست استانداری فارس به شدت انتقاد كرد و خواستار جلوگیری از انتصاب‌های سیاسی شد.
در همین حال اسفندیار رحیم‌مشایی، محمدرضا رحیمی و حمید بقایی، سه تن از مقام‌های نزدیک به احمدی‌نژاد  به انتقادهای اصول‌گرایان علیه خود واکنش نشان دادند.
رحیم‌مشایی رئیس دفترمحمود احمدی‌نژاد رئیس گفته است، چون احمدی‌‌نژاد در برابر خواسته‌های ناصحیح و ناصواب آنها تسلیم نمی‌شود و چون نمی‌توانند علیه احمدی‌نژاد حرف بزنند، می‌گویند مشایی او را سحر کرده است.
اواخر اردیبهشت ۱۳۹۰، آیت‌الله مصباح یزدی از «سحر شدن احمدی‌نژاد به علت آزردن صمیمی‌ترین ودوستان و همکاران خود» خبر داده بود. آیت‌الله مصباح یزدی درباره محمود احمدی‌نژاد گفته بود: «بهره هوشی این شخص به از حد متعارف بالاتر است، پس چگونه شیفته یک شخص عادی می‌شود؟ آن هم شیفتگی‌ که چنین حرکات نامعقولی از او سر بزند! یک وقتی به برخی از دوستان نزدیکم گفتم که بیش از ۹۰ درصد معتقدم که او سحر شده است. این وضعیت ابدا طبیعی نیست.»
رحیم‌مشایی که در جمع کارکنان و مدیران خبرگزاری دولتی ایران (ایرنا) سخنرانی می‌کرد، خطاب به مخالفان اصول‌گرای خود گفت: «جرات ندارید حرف دلتان را بزنید لذا به من می‌تازید؟ این گروه مرتب در حال تبلیغ است كه همه كارها دست مشایی است و با این كار به نتیجه دلخواه خود كه همان ضربه زدن به مشایی برای ضربه زدن به رییس جمهور است، می‌رسند.»
تظاهرات مخالفان اصول‌گرای محمود احمدی‌نژاد، مقابل استانداری فارستظاهرات مخالفان اصول‌گرای محمود احمدی‌نژاد، مقابل استانداری فارس

رویارویی خیابانی دو گروه اصول‌گرا
حميد بقایی رئیس سابق سازمان ميراث فرهنگی ایران و از نزدیکان محمود احمدی‌نژاد نیز در برابر حملات مخالفان اصول‌گرای دولت واکنش نشان داده و از خود دفاع کرد. حمید بقایی یک هفته پیش با حکم دیوان عدالت اداری ایران  به دلیل «تخلفات متعدد اداری» به چهار سال انفصال از خدمات دولتی محکوم شد.
یکی از سنگین‌ترین اتهام‌ها علیه حمید بقایی واگذاری پروژه‌ی ۴۵۰ ميليارد تومانی به شركتی به نام فياک بدون انجام مناقصه است. اما وی این اتهام را رد کرد و گفت: «اصلا چنين قراردادی وجود خارجی ندارد.»
 محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس‌جمهور نیز که یکی از هدف‌های حملات اصول‌گرایان مخالف دولت است، شنبه ۷ خرداد  در سمنان گفت: «افراد خطرناكی در مسير دولت سنگ‌اندازی می‌كنند. خداوند شر آن‌ها را از سر ما کم کند.»
هم‌زمان با اظهارات محمدرضا رحیمی،  سردار جعفری فرمانده سپاه پاسداران از تدارک «جریان انحرافی» برای انتخابات آتی مجلس از طریق توزیع پول خبر داده است. به گفته سردار جعفری، «جريان انحرافی از طريق پول درصدد يارگيری است. اين جريان برای دستيابی به اهداف خود و اثرگذاری در انتخابات آينده از طريق پول و رانت به‌دنبال يارگيری است.»

آینده دولت دهم
در همین‌حال محمدرضا باهنر نماینده مجلس در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین درباره بحران پیش‌آمده میان دولت و بیت آیت‌الله خامنه‌ای سخنرانی کرده است. وی همچنین به جلسه سران سه قوه با آیت‌الله خامنه‌ای اشاره کرده و گفته است آقای خامنه‌ای موافق کنارگذاشتن احمدی‌نژاد پیش از پایان دوه ریاست جمهوری‌اش نیست.
باهنر در این سخنرانی گفته است: «برداشت ما این بود که آقا حاضر است خیلی هزینه ها داده شود و دولت دهم کارش را پایان دهد ولی دیدیم که آقا حاضر اند اتفاق غیرمعمول نیفتد و دولت فعلی به کارش ادامه دهد. آقا علاقمند هستند که این دولت تا پایان دوره قانونی کارش را با آرامش ادامه بدهد و به صورت طبیعی عمر دولت دهم به پایان برسد.»
با این همه برخی تحلیل‌گران از جمله مهدی خزعلی معتقدند، «دولت محمود احمدی‌‌نژاد پیش از پایان دوره سقوط خواهد کرد.» آقای خزعلی به دویچه وله گفته بود: «تاریخ مصرف محمود احمدی‌نژاد تمام شده ولی ایشان هنگام غرق شدن خود می‏خواهد کسانی را هم با خودش پایین بکشد. الان جنگ بر سر این است که کسانی بمانند و با ایشان پایین نروند.»