نجات الله ابراهیمیان سخنگوی شورای نگهبان قانون اساسی ایران و از اعضای حقوقدان این شورا گفته است که همه اعضای شورای نگهبان در بررسی صلاحیت‌های نامزدهای انتخابات مجلس خبرنگان دخالت داده نشده‌اند و او هیچ اطلاعی از کم و کیف بررسی این صلاحیت‎ها ندارد.
ابراهيمان در مصاحبه با خبرگزاری دولتی ایران (ایرنا) گفت: «بنابر یک تلقی علمی که به نظر این جانب موافق با اصل ۹۹ قانون اساسی، تفسیر آن و قانون و آیین نامه اجرایی انتخابات مجلس خبرگان است، همانگونه که در انتخابات مجلس شورای اسلامی و تصمیمات هیات اجرایی نظارت استصوابی دارند، در انتخابات خبرگان نیز باید بر تصمیمات ۶ فقیه که جایگاهشان هیات اجرایی انتخابات مجلس خبرگان است، نظارت استصوابی داشته باشد».
به گفته سخنگوی شورای نگهبان: «نظارت استصوابی برای بررسی صلاحیت نامزدهای خبرگان همچون بررسی صلاحیت نامزدهای مجلس اعمال نمی‌شود و نه تنها حقوقدان های شورا در بررسی صلاحیت خبرگان دخالت داده نمی‌شوند بلکه همه شش نفر از فقهای شورا هم درگیر این موضوع نشده‌اند».
این سخنان ابراهمیان در حالی بیان می‌شود که چهارشنبه ۱۰ فوریه، به گفته برخی منابع خبری ایران، فهرست داوطلبان تایید شده برای نامزدی انتخابات مجلس خبرگان رهبری نهایی و ابلاغ شده است».
هیئت‌های نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان، صلاحیت اکثر داوطلبان این انتخابات به ویژه آن‌هایی که در جناحی غیر از جناح اصولگرا هستند، رد کرده بودند. گزارش‌ها حاکی از آن است که شورای نگهبان در بررسی مجدد صلاحیت‌ها به ویژه رد صلاحیت شدگان معترض، بار دیگر صلاحیت حسن خمینی نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران را رد کردند.
سخنگوی شورای نگهبان گفت «علتی که تاکنون درباره انتخابات مجلس خبرگان اظهار نظر نکردم این است که هنوز این نظارت استصوابی توسط دبیر محترم شورا فراهم نشده است و اگر ان شاء الله در آینده ایشان زمینه طرح موضوع و بررسی شیوه احراز صلاحیت ها را در جمع ۱۲ نفره مشخص کردند، من هم اطلاعات به میزانی که بدانم در اختیار رسانه ها قرار خواهم داد».
آقای ابراهیمیان افزود: «به عنوان عضو شورای نگهبان هیچ اطلاعی از کم و کیف مساله بررسی صلاحیت های خبرگان رهبری ندارم».
او درباره بررسی ۱۴۷ داوطلبی که در شورای نگهبان رد صلاحیت شده اند، گفته اظهار داشت «با توجه به محدودیت زمانی که برای بررسی اعتراض ها در اختیار داریم لازم است اولا دلایل رد صلاحیت این تعداد از داوطلبان مجلس شورای اسلامی توسط معاونت انتخابات شورای نگهبان به آن ها اعلام شود، ثانیا می بایست فرصت استماع نظرات و اخذ دفاعیات آن ها فراهم شود تا بتوانیم تصمیم گیری کنیم اما هنوز دبیر محترم شورای نگهبان در این باره جلسه ای تشکیل نداده اند».