شنبه، فروردین ۰۵، ۱۳۹۶

احضار دو مقام مسئول به دادسرا در پی تصادف‌های زنجیره‌ای در خراسان

احضار دو مقام مسئول به دادسرا در پی تصادف‌های زنجیره‌ای در خراسان

در پی تصادفات زنجیره‌ای در مسیر باغچه – مشهد که دست‌کم یک کشته و ده‌ها زخمی بر جای گذاشتند، رئیس پلیس راه استان خراسان رضوی و مدیرکل حمل و نقل جاده‌ای این استان به دادسرا احضار شده‌اند.
محمدحسن اصولی صفار، بازپرس دادسرای عمومی و انقلاب مشهد در گفت‌وگو با خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ایران (ایرنا)، از احضار رییس پلیس راه و مدیرکل حمل و نقل جاده‌ای استان خراسان رضوی به دادسرا خبر داد.
بنا بر این گزارش، این دو نفر به علت وقوع سه مورد تصادف زنجیره‌ای در راه‌های ارتباطی استان خراسان رضوی، برای ارائه توضیحات فراخوانده شده‌اند.
روز جمعه (چهارم فروردین / ۲۴ مارس) سه مورد تصادف زنجیره‌ای در مسیر باغچه-مشهد رخ داد که در آن‌ها ۱۳۰ دستگاه خودرو با یکدیگر برخورد کردند. این حادثه یک کشته و ۸۹ زخمی بر جای گذاشت.
۱۶۰ کشته و ۳۰۰۰ زخمی در چهار روز
گرچه در سال‌های اخیر آمار تصادف‌های جاده‌ای و تلفات ناشی از آنها در ایران کاهش یافته است اما همچنان نسبت به کشورهای توسعه یافته، رقم بسیار بالایی است. این آمار از ۲۸ هزار نفر کشته در سال ۱۳۸۴ به حدود ۱۶ هزار کشته در سال ۱۳۹۵ رسیده است.
Unfall Iran (Mehr) تصادف زنجیره در مسیر باغچه – مشهد
به گفته سرهنگ عین‌الله جهانی، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور ناجا، تنها در تصادف‌های جاده‌ای چهار روز ابتدایی سال ۱۳۹۶ خورشیدی، ۱۶۰ نفر کشته و بیش از ۳۰۰۰ تن دیگر زخمی شده‌اند. با این حال او تصریح کرد که این آمار نسبت به سال گذشته کاهش ۲ درصدی را نشان می‌دهد.
به گزارش خبرگزاری کار ایران، به گفته سرهنگ جهانی، ۴۳ درصد تصادفات نوروز به دلیل عدم توجه به جلو رخ داده که در آنها استفاده از تلفن همراه و خستگی و خواب آلودگی نقش موثری داشته‌اند.
بیشتر بخوانید: هر ساعت یک نفر در جاده‌های ایران کشته می‌شود
او افزود: «۲۰ درصد تصادفات به دلیل سرعت‌های غیرمجاز و ۱۵ درصد سبقت‌های غیرمجاز بوده است که این امر نشان می‌دهد رانندگانی که این تخلفات را مرتکب شده‌اند فقط به رسیدن به مقصد فکر کرده‌اند و چگونه رسیدن برایشان اهمیتی نداشته است.»
جهانی همچنین از توقیف حدود ۲۰ هزار خودرو متعلق به "رانندگان پرخطر" در چهار روز ابتدایی سال خبر داد.
علاوه بر خطاهای انسانی، کیفیت پایین خودروها، عدم آموزش کافی رانندگان و وضعیت نامناسب برخی جاده‌ها از دیگر عوامل مؤثر در افزایش تلفات تصادف‌های جاده‌ای در ایران محسوب می‌شوند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر