شرکت کشتیرانی تایوان خدمات خود به ایران را قطع کرد
رویترز در گزارشی خبر از قطع همکاری شرکت کشتیرانی یانگ
مینگ تایوان با ایران داده است. رویترز مینویسد، این شرکت علت این قطع
همکاری را "نگرانیها در مورد افزایش تنشها" نامیده است.
رویترز در گزارشی که جمعه اول اردیبهشت (۲۱ آوریل) منتشر شد نوشت، شرکت
حمل و نقل دریایی یانگ مینگ تایوان که دچار مشکلاتی است خدمات کانتینری خود
به ایران را قطع کرد.این شرکت نخستین شرکت خارجی است که یک سال پس از لغو تحریمها علیه ایران و ازسرگیری همکاری آنان، ارائه خدمات خود به ایران را قطع میکند.
یانگ مینگ نهمین خطوط کشتیرانی بزرگ دنیا است که در مقایسه با دیگر خطوط کشتیرانی، بازیگر کوچکی در ایران محسوب میشود و تنها یک بار در هفته در ایران پهلو میگیرد.
چندین شرکت کشتیرانی بزرگ دنیا از یک سال پیش که تحریمها علیه ایران برداشته شد خدمات خود به ایران را آغاز کردند.
یکی از مدیران اجرایی شرکت یانگ مینگ به خبرگزاری رویترز گفته است که این شرکت "خدمات مستقیم خود به ایران را به دلیل نگرانیها در مورد افزایش تنشها قطع کرده است."
بیشتر بخوانید: ترامپ: ایران به روح توافق اتمی پایبند نیست
او افزود که این تصمیم بعد از بررسی "تحریمهای اخیر علیه ایران و تنشهای جاری ژئوپولیتیک در منطقه و آن چه که بین ایران، آمریکا و اروپا جریان دارد" گرفته شده است.
رویترز مینویسد، نمیتواند به طور مستقل تأیید کند که آیا این تصمیم به دلیل نگرانیهای جدید درباره ایران گرفته شده یا حاصل تغییراتی در خود این شرکت تایوانی است که تلاش دارد هزینههای خود را بعد از خسارت ۶۲ میلیون دلاری در سهماهه پایانی سال ۲۰۱۶ کم کند.
مدیر اجرایی نامبرده تأیید کرد که دلیل اساسی لغو همکاری با ایران تنشهای ژئوپولیتک بوده نه کاهش هزینهها.
رویترز میافزاید، لغو همکاری تایوان با ایران در صنعت کشتیرانی، گواه دیگری است بر این که مبادلات تجاری با آن سرعتی که تهران امیدوار بود، بعد از برچیده شدن تحریمها افزایش نیافته است.
بیشتر بخوانید: طرح سناتورهای آمریکا برای تشدید تحریمهای ایران
با این که تحریمهای بینالمللی علیه برنامه هستهای ایران برداشته شده اما تحریمهای جداگانه آمریکا علیه برنامه موشکی ایران کماکان باقی است و همین تعاملات بانکهای بینالمللی با ایران را دشوار ساخته است.
دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا اعلام کرده که در حال بازبینی سیاست این کشور در مورد ایران است و ممکن است اقدامهای شدیدتری علیه این کشور انجام گیرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر