وزیر کشور شایعه ممنوعالتصویری احمدینژاد شارلاتان را تکذیب کرد
عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور شایعه ممنوعالتصویر شدن
محمود احمدینژاد، رئیس جمهور پیشین را تکذیب کرد. محمد خاتمی، رئیس جمهور
دوران اصلاحات به دستور دستگاه قضایی ممنوعالتصویر و ممنوعالخروج است.
وزیر کشور روز شنبه (۲ اردیبهشت/ ۲۲ آوریل) در حاشیه همایش فرماندهان
نیروی انتظامی جمهوری اسلامی شایعات پیرامون ممنوعالتصویر شدن محمود
احمدینژاد، رئیس دولتهای نهم و دهم را تکذیب کرد. بنا به گزارش خبرگزاری
ایسنا او تاکید کرد که شورای امنیت ملی در اینباره هیچ مصوبه نداشته است.محمود احمدینژاد که بهطور غیرمنتظرهای و برخلاف توصیه علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی برای دور دوازدهم انتخابات ریاست جمهوری نامنویسی کرده بود، صلاحیتش از سوی شورای نگهبان رد شد. صلاحیت معاون او حمید بقایی نیز تایید نشد.
احمدینژاد پیشتر گفته بود که دلیلی برای رد صلاحیتش از سوی شورای نگهبان نمیبیند. اغلب روسای جمهوری ایران پس از پایان ریاستشان مورد "بیمهری" نظام قرار گرفتند و برای آنها محدودیتهایی ایجاد شده است.
وزیر کشور تصریح کرد که نهادهای انتظامی و دولتی آمادگی کامل دارند تا انتخابات را در فضایی "آرام" برگزار کنند. رحمانی فضلی افزود: «ما قاطعانه با جریانهایی که بخواهند امنیت عموی را خدشهدار کنند برخورد خواهیم کرد.»
بیشتر بخوانید: صاحبنظران درباره رد صلاحیت احمدینژاد و آینده انتخابات چه میگویند؟
پیشتر خبرهایی منتشر شده بود که از استقرار نیروهای انتظامی در خیابانهای تهران گزارش میداد. این تدابیر پس از اعلام اسامی نامزدها نهایی ریاست جمهوری به مرحله اجرا گذاشته شد. وزیر کشور نیز در این باره گفت: «از شش ماه قبل، دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی فضای انتخاباتی را رصد کرده و لذا با هر تخلفی برخورد خواهیم کرد.»
تا کنون محمود احمدینژاد درباره رد صلاحیت خود موضعگیری نکرده است.
سابقه محدودیت برای مقامات سیاسی در ایران
محمد خاتمی، رئیس جمهور ایران در دو دوره (از سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۴) نیز از سوی دستگاه قضایی ممنوعالتصویر شده است. غلامحسین محسنیاژهای، سخنگوی قوه قضائیه، خرداد ماه سال ۹۴ با طرح این ادعا که محدودیتهای رسانهای علیه محمد خاتمی با دستور دادستانی اعمال شده هشدار داد که با مخالفان و معترضان این دستور برخورد میشود.
بیشتر بخوانید: هفت رئیس جمهوری، چند نشیب و یک فراز
تا کنون تمامی اعتراضات برخی چهرههای سیاسی، نظیر علی مطهری و برخی تلاشهای مقامات دولت روحانی برای رفع این محدودیتها بینتیجه بوده است.
آیتالله منتظری نیز پس از سخنرانی ۱۳۶۳ بدون اعلام رسمی ممنوع التصویر شد و پس از آن تقریبا هیچ خبر و گزارشی درباره ایشان در رسانهها منتشر نشد.
میرحسن موسوی، مهدی کروبی و زهرا رهنورد، از رهبران اعتراضهای تابستان ۸۸ موسوم به جنبش سبز نیز بدون اعلام رسمی مشمول مجازاتی نظیر محمد خاتمی شدهاند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر